- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.321
Canım moralini hiç bozma birincisi ultrason bir algıdır doktor ekranda gördüğünü yorumlayarak söyler bize her bakış açısı farklı olduğu için tutarsızlıkmış gibi gelir bize. İkincisi ve en mühimi önemli olan kesenin görünüyor ve büyüyor olması ölçümlere ve boyutlara çok takma. İçinde bebeğimi ve bebişin kalbini görene kadar sıkıntılı bir süreç ama geçecek ve inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız
Çok haklısın aynı şeyleri bende yaşıyorum ama Nasipten öte yol yok. Bir arkadaş yazmış yüzdüm hopladım zıpladım yiyecek ekmeği varmış bişey olmadı diye. Gerçekten öyle ne doktorun ne de bizim elimizde Allah dilerse olur. İnşallah dilemiştir. Hz. Osman ne diyor belki görmüşsündür. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazins canim ya daha onceki kayiplardan oturu tedirgin oluyorum ayrica guvendigim doktorda boyle yapinca iyice evham basiyo sanirim yeni doktor arayisina girecegim su surec bi bitse hayirlisiyla
günaydın arkadaşlar bende bulantı yok ama felaket bir yorgunluk bezginlik var nezaman geçicek bu hal ya yarın dr a gidicem kalp atışı duyulacakmı bakalım
Hadi inşallah güzel haberlerle gelin. Halsizlik uzun süre devam ediyor aşırı yorgunluk var ise kan değerlerine baktırmalısın canım. Mide bulantısı da iyidir gebeliğin güzel gittiğini gösterir . Tabi onunda fazlası zarar hyperemezis olmadan doktora söylemek lazım aşırısını (yani hiç yiyemeden devamlı kusmak )Günaydınlar anne adayları :) Cumartesi için ben de randevu aldım bakalım kalp atışı duyabilecek miyiz.. Mide bulantılarım sanki azalıyor gibi, sabahları araba tutması dışında. Umarım geçer bir an önce..
günaydın arkadaşlar bende bulantı yok ama felaket bir yorgunluk bezginlik var nezaman geçicek bu hal ya yarın dr a gidicem kalp atışı duyulacakmı bakalım
Hadi inşallah iyi haberler verin bize kızlar dualarım sizinleGünaydınlar anne adayları :) Cumartesi için ben de randevu aldım bakalım kalp atışı duyabilecek miyiz.. Mide bulantılarım sanki azalıyor gibi, sabahları araba tutması dışında. Umarım geçer bir an önce..
Bende diger dogumumda clexane ve coraspin kullandim ama celxane yi artik bulamiyorum bende enox ile basladim ama bu sefer coraspine gerek yok dedi doktorum bendeki sorum heterozigotmus yani bende yok ama tasiyiciymisim. Hayirlisi olsun insallah simiden biktim igneden ama bebişlerimiz için katlanmak zorundayız İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırızcanim ben bi onceki dogumda cleaxene kullandim su an eczanede bulunmadigi icin enox basladim muadil ilac bunlar dozu onemli ikiside 4000 lik benim ben ignenin yani sira coraspinde kullaniyorum
Kızlar bişey sorabilirmiyim ben uyur uymaz hep yüzüstü dönüyorum yaa bütün gece öyle uyuyorum arada kalkınca yan falan dönüyorum ama dalınca yine yüz üstündeyim.. Göğüslerim sabah uyandığımda çok acımaya başladı bi de bi zararı olur mu diye korkuyorum karın üstü yatmanın?
Hadi inşallah güzel haberlerle gelin. Halsizlik uzun süre devam ediyor aşırı yorgunluk var ise kan değerlerine baktırmalısın canım. Mide bulantısı da iyidir gebeliğin güzel gittiğini gösterir . Tabi onunda fazlası zarar hyperemezis olmadan doktora söylemek lazım aşırısını (yani hiç yiyemeden devamlı kusmak )
benim gece dönmemem için bağlanmam falan gerek yani ilerde napcam hiç bilmiyorum göğüs ameliyatı geçirmiştim 200 dikişle 2. gün evde kendimi yüzüstü buldum azkalsın dikişlerim patlıycaktıBende yüzüstü yatmayı çok severim ama yatınca midem bulanıyor. Bu aşamada sorun olur mu emin değilim ama daha çok küçük bir şey sonuçta.
Benim de midem sabah kalkınca ve karnım açken bulanıyor günun Neredeyse her saatinde kahvaltı etmek peynir yemek istiyorum arada canim tursu gibi seyler cekiyor ama genellikle yemek degil de abur cubur yemek istiyorum. Oglumun telasindan yemek yemeyi unutuyorum sonra asiri aclik basinca cikolata falan yiyorum. Cok zararli amaaaaYa öyle olmuyor mide bulantım. Sadece midem de dönen bir şey var sürekli. Kusma felan olmadı yani hiç. Ama arabada zor tutuyorum kendimi gerçekten dakikaları sayıyorum. Yeme konusunda sadece sulu,yağlı yemekleri hiç canım istemiyor, bir de tavuk midemi bulandırıyor. Daha çok salata,meyve,simit peynir,sandviç böyle şeyler yemek istiyor canım.
bende sulu yemek yemeyince dogmuyormBenim de midem sabah kalkınca ve karnım açken bulanıyor günun Neredeyse her saatinde kahvaltı etmek peynir yemek istiyorum arada canim tursu gibi seyler cekiyor ama genellikle yemek degil de abur cubur yemek istiyorum. Oglumun telasindan yemek yemeyi unutuyorum sonra asiri aclik basinca cikolata falan yiyorum. Cok zararli amaaaa
vallaha yaa günler gecsin gecsin mayıs gelsin ne olur sağlıklaGunaydin hamişler
Gunler gecmior yahu yine 5. Haftadayim hahahha :)))
Bebeğin daha çok küçük yüzüstü yatmanın bir zararı olmaz bebeğin büyüdüğünde istenende yüzüstü yatamayacağın için tadını çıkarKızlar bişey sorabilirmiyim ben uyur uymaz hep yüzüstü dönüyorum yaa bütün gece öyle uyuyorum arada kalkınca yan falan dönüyorum ama dalınca yine yüz üstündeyim.. Göğüslerim sabah uyandığımda çok acımaya başladı bi de bi zararı olur mu diye korkuyorum karın üstü yatmanın?
Sorma bnde alisveris icin sabrszlaniorm hep bakar begenr alamazdm smdi bakip begenip alcam ck skur ya sabir :)))vallaha yaa günler gecsin gecsin mayıs gelsin ne olur sağlıkla
evde yata yata gecireyim günümü
bebeğime alısveriş yapayım hayırlısıyla allahın izniyle
slm ben geldim
ben yüzüstü yatmıyorm yanlarıma yatıyorm
ben kontrollu uyuyorm
bu bir alışkanlık
diğer gebeliğimdede böyleydi
ben bu akşam doktora gidecegm
betama bakacak kızlr
muayene istemiiyorm diyecegm(alttan bakmasın)
bekleyecegm kese için
igne vuruluyorm kızlar hibor sizler kendinzmi vuruyorsnz iğnenin ucunun tamamımı giriyor mu deriye
ben öyle yapıyorm
birde evde yada işte neler yapıyorsunz gününüzü yazarmısınz
ben merak ediyorm
bişey yapıncaa keske sunu yapmasaydım keske söyle hareket etmeseydim diye hep kendime kızıyorm
bir degerlendirmek istiyorm
benim gece dönmemem için bağlanmam falan gerek yani ilerde napcam hiç bilmiyorum göğüs ameliyatı geçirmiştim 200 dikişle 2. gün evde kendimi yüzüstü buldum azkalsın dikişlerim patlıycaktısonra yanımda kuzenim kalmaya başladı o zaman bekardım kız beni kontrol etmek için nerdeyse uyumuyodu geceleri.. Nasıl olucak bu işler hiç bilmiyorum
Benim de midem sabah kalkınca ve karnım açken bulanıyor günun Neredeyse her saatinde kahvaltı etmek peynir yemek istiyorum arada canim tursu gibi seyler cekiyor ama genellikle yemek degil de abur cubur yemek istiyorum. Oglumun telasindan yemek yemeyi unutuyorum sonra asiri aclik basinca cikolata falan yiyorum. Cok zararli amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?