- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #2.341
slm ben geldim
ben yüzüstü yatmıyorm yanlarıma yatıyorm
ben kontrollu uyuyorm
bu bir alışkanlık
diğer gebeliğimdede böyleydi
ben bu akşam doktora gidecegm
betama bakacak kızlr
muayene istemiiyorm diyecegm(alttan bakmasın)
bekleyecegm kese için
igne vuruluyorm kızlar hibor sizler kendinzmi vuruyorsnz iğnenin ucunun tamamımı giriyor mu deriye
ben öyle yapıyorm
birde evde yada işte neler yapıyorsunz gününüzü yazarmısınz
ben merak ediyorm
bişey yapıncaa keske sunu yapmasaydım keske söyle hareket etmeseydim diye hep kendime kızıyorm
bir degerlendirmek istiyorm
Aynen canim bende kilo almak istemiyorum ama bu gidisle alirim evde yemek var ama onlari yemeyi canim istemiyor. Hakkimizda hayirlisi olsun bebislerimiz saglikla buyusun insallah. Bir de benim dunden beri yemegin ortasinda midem bulanmaya basliyor zor kahvaltimi bitirdim o da kayinpederime hazirlamistim kendim de yedim yoksa hayatta kendime ozel yapmam birsey. Dun aksam da yemekten sonra cok bulandi midem sizin ne zaman bulaniyor mideniz acabaİlerde göbek büyüyünce bence rahat rahat yatamıcaksınızdır yüzüstü, yoksa dediğiniz gibi dönmemek için çözüm bulmanız gerekecek :)
Bende öyle turşu makarna salatası felan istiyor canım. hatta h.sonu açım ama yemek istemiyordum hiç kalktım kısır yaptım. Sulu yemek hiç yemek istemiyorum yani. bu gidişle de kilo alırım
Temizlikte sanslisin canim benim kocam eline supurge almayi birak bebek gibi her gun kirletiyor evi ise giderken her yer heryerde oluyor. Zaten kucuk oglum da var. Inanin ki toplamaya yetisemiyorum bu aralar hele ki ustumdeki halsizligi anlatamam butun gun yatmak istiyorum ama yapamiyorumBen de gece çok huzursuz yatıyorum uyanıyorum sürekli ve rüyalar görmeye başladım, iyi kötü her şey hakkında. Normalde pek görmem.
H.içi pek bir şey yaptığım söylenemez. Sabah kalk işe gel, işyerinde oturarak çalışıyorum zaten çok yorucu değil yani. akşam eve git yemek hazırla ye toparla duş al o kadar. H.sonu da ekstra olarak temizlik çamaşır ve ütü giriyor işin içine. Temizlikte süpürgeyi eşim yapar diğerlerini ben yapıyorum.
ahh ahh gelsin hayırla sağlıkla o günlerSorma bnde alisveris icin sabrszlaniorm hep bakar begenr alamazdm smdi bakip begenip alcam ck skur ya sabir :)))
ayy sağol canım valla rahatladım yaa ben hep yüzüstü yatıyorum engel olamıyorum aklıma takılıyoduBebeğin daha çok küçük yüzüstü yatmanın bir zararı olmaz bebeğin büyüdüğünde istenende yüzüstü yatamayacağın için tadını çıkar
iş yapmayan erkek cokk zor allah sabır versin benim eşim diger gebelikte bana fazla yardım etmediTemizlikte sanslisin canim benim kocam eline supurge almayi birak bebek gibi her gun kirletiyor evi ise giderken her yer heryerde oluyor. Zaten kucuk oglum da var. Inanin ki toplamaya yetisemiyorum bu aralar hele ki ustumdeki halsizligi anlatamam butun gun yatmak istiyorum ama yapamiyorum
Ayhhhhh kiz yakinda yanmzda bebisimiz olck yapma yavrum etme kuzum diyecegiz hahahha :) artik baska br evreye gececgiz resmen :)ahh ahh gelsin hayırla sağlıkla o günler
tontiş bıldırlarını öpücem fısırığımın
amin inşalhhMerhaba, bende haziran annesi olacağım nasipse :) test yapalı 1 hafta oldu şu an 4+5 teyim ama gruba yeni yazabildim, henüz doktora gitmedim kese haftaya görünür sanırım, bebeklerimizi bütün hamişlerle birlikte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
sizin ilkmi bebekAyhhhhh kiz yakinda yanmzda bebisimiz olck yapma yavrum etme kuzum diyecegiz hahahha :) artik baska br evreye gececgiz resmen :)
Gorunmuyo cnm baska acidan cek istersenEki Görüntüle 2056603 tecrübeli bayanlar bide siz bakın lutfen çok silik cizgi varmı iyice inceleyin ama lütfen ya kafayı yiycem artik
iş yapmayan erkek cokk zor allah sabır versin benim eşim diger gebelikte bana fazla yardım etmedi
ben onu hiçbir zaman unutamıyorm
diye diye herzaman yüzüne vurdum
şimdi cokk sükür ben demeden yapıyor camasır asma onda bulasıkları toplama onda
Evet Allah nasip ederse ilk olck sizin ilk deil herldesizin ilkmi bebek
Eki Görüntüle 2056603 tecrübeli bayanlar bide siz bakın lutfen çok silik cizgi varmı iyice inceleyin ama lütfen ya kafayı yiycem artik
Masallah Allah bozmasin diyelim. Aksam isten geldi mutfakta yemek yiyor biz de kayinvalidemlerle ondan once yemistik azicik toplayabilmistim mutfagi cunku oglum mizmizlaninca onu yatirmak zorunda kaldim. Neyse geldi diyor ki bu mutfak niye boyle daginik. oyle yani bizim isleriş yapmayan erkek cokk zor allah sabır versin benim eşim diger gebelikte bana fazla yardım etmedi
ben onu hiçbir zaman unutamıyorm
diye diye herzaman yüzüne vurdum
şimdi cokk sükür ben demeden yapıyor camasır asma onda bulasıkları toplama onda
benim bir kızım var 7 yaşında 2. sınıfa gidiyorEvet Allah nasip ederse ilk olck sizin ilk deil herlde
Canım çok üzgünüm ama pozitif çizgisi pembemsi bi renkte olur ve gitgide koyulaşır ben bu resimde bişey göremiyorum ama sen baya zamandır bekliyosun bence artık bi doktora git adetin ne kadar geçti şu anda?Eki Görüntüle 2056603 tecrübeli bayanlar bide siz bakın lutfen çok silik cizgi varmı iyice inceleyin ama lütfen ya kafayı yiycem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?