• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba anneler bugün kan sonucumu aldım ve gebeliğim kesinleşti çok şükür sata göre 4+1 im bugün.

kan tahlilimi aile hekimliğinde yaptırdım ve tsh değerim 5 çıktı, dr hemen kadın doğuma görün ilaç başlatsın dedi ilk kez başıma geliyor, oğluma hamileyken tsh normaldi şimdi neden yükseldi anlayamadım, kilo olarakta çok aşırı zayıfım tsh nin belirtisi kilo alma değil mi kafam çok karışık daha tam sevinemedim bile :KK43:
Ben 6.haftamda kan testi yaptırdım ve tsh 3 küsürlerde çıktı hemen ilaca başlarsın düşer erken başlamış olman güzel bişey ben şu an 7.haftamdayım ve ilaca geç başladığımı düşünüyorum

Merhaba anneler bugün kan sonucumu aldım ve gebeliğim kesinleşti çok şükür sata göre 4+1 im bugün.

kan tahlilimi aile hekimliğinde yaptırdım ve tsh değerim 5 çıktı, dr hemen kadın doğuma görün ilaç başlatsın dedi ilk kez başıma geliyor, oğluma hamileyken tsh normaldi şimdi neden yükseldi anlayamadım, kilo olarakta çok aşırı zayıfım tsh nin belirtisi kilo alma değil mi kafam çok karışık daha tam sevinemedim bile :KK43:

merhabalar ve hoş geldin :KK200:

tsh ile ilgili M Mystory-06 de ilaca başlayacaktı .. ilaçla beraber değeriniz düzelecektir .

bu arada ilk sayfadaki tabloda yer almak istersen , oradaki bilgileri bana yazabilirsin canım

.
Bennde aynı canım.hele bende bir kaynana var ıyyy:63:Bana diyorlar ki evliya olacaksın:KK70:

hadi ya ... beraber oturmuyorsunuz inşallah .... :rolleyes:

Ausencia Ausencia canım benim yaş 27 düzeltebilirmsn

düzelttm canım , nerden çıkmış 0 31 :)))

Endişelenmek anne-baba olmanın temeli ki ana rahmine düşen bebekle başlar ölene kadar devam eder :KK66:
dogru bak cok haklisin :) o acidan dusunmemistim. yarin devlet hastanesindeki dr uma gidicez. daha once ozele gitmistik. imom kullaniyodum bitmek uzere devam mi etmeliyim yoksa baska bi ilac mi onerecek sorcam. bi de bebisin kalbini devlet hastanesinde dinleyelim :)

Kızlar merhaba 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk ve kan testi istedi doktorum.tsh değerim yüksek çıktı biraz 3,90.ilaca başladık tsh değeri benim gibi yüksek çıkan var mı? Kan testini daha önce mi yaptırmalıydım diye içim hiç rahat değil:KK43:
Benim de 3,45 çıktı biraz yüksek ama 4,5 a yükselene kadar takip etsek de olur dedi doktorum o yüzden hiç dert etme canım

Canim tsh için endişelenme ilaç başlarsın sorun olmaz eltimin 5 küsür çıkmıştı hem de 7.haftasinda ilaç kullandı gecem hafta çok sağlıklı güzeller güzeli bi yigenimiz oldu çok şükür.. hiçbişey olmaz sakin korkma

dogru bak cok haklisin :) o acidan dusunmemistim. yarin devlet hastanesindeki dr uma gidicez. daha once ozele gitmistik. imom kullaniyodum bitmek uzere devam mi etmeliyim yoksa baska bi ilac mi onerecek sorcam. bi de bebisin kalbini devlet hastanesinde dinleyelim :)
Bende aynı düşünce ile cuma günü devlete gideceğim her hafta pıtpıtları görmek istiyorum;) 12. Haftaya kadar folic asit ve içeren tüm vitaminlere devam ediyoruz

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Kanda kaç çıktı değerin? Benim bugün bat günüm ama gelen giden yok hala..

tsh ile ilgili M Mystory-06 de ilaca başlayacaktı .. ilaçla beraber değeriniz düzelecektir .

bu arada ilk sayfadaki tabloda yer almak istersen , oradaki bilgileri bana yazabilirsin canım
Çok teşekkür ederim.

Yaş:25, şehir:Bursa, sat:18 eylül, bdt:25 haziran 2. bebek, keseyi vs. henüz görmedim.

Umarım bu listeden silinmeden 9ay 10gün boyunca beraberliğimiz devam eder. Allah sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Kanda kaç çıktı değerin? Benim bugün bat günüm ama gelen giden yok hala..
Sağol canım amin inşallah.

Bata iki gün kala yani dün yaptırdım ve 412 çıktı, inşallah adetin 9ay boyunca gelmez hayırlı haberler verirsin

hamile-hareketli-resim-0008.gif

şuan ki miskinlik halim temsili değil :)))

Çok teşekkür ederim.

Yaş:25, şehir:Bursa, sat:18 eylül, bdt:25 haziran 2. bebek, keseyi vs. henüz görmedim.

Umarım bu listeden silinmeden 9ay 10gün boyunca beraberliğimiz devam eder. Allah sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.

Aminnnn canım inşallah ....:KK200:

hemen ekliyorum

Sağol canım amin inşallah.

Bata iki gün kala yani dün yaptırdım ve 412 çıktı, inşallah adetin 9ay boyunca gelmez hayırlı haberler verirsin
İnşallah canım benim hayırlısı. yarın da beklicem olmazsam perşembe sağlık ocağına gidip kan vericem.

Kızlar merhaba 7+2 hamileyim geçen hafta kalp atışlarını duyduk ve kan testi istedi doktorum.tsh değerim yüksek çıktı biraz 3,90.ilaca başladık tsh değeri benim gibi yüksek çıkan var mı? Kan testini daha önce mi yaptırmalıydım diye içim hiç rahat değil:KK43:
Canım sıkıntı yapma bu kadar çok da yüksek değil normal neredeyse. Benim 10.800 daha bugün ilaca başladım. Önceki bebeğim de 7.50 idi ilaçla normal e döndü çok şükür sağlığı yerinde

hadi ya ... beraber oturmuyorsunuz inşallah .... :rolleyes:

düzelttm canım , nerden çıkmış 0 31 :)))
.
Ne yazıkki eveetttttt:kızgın:

.
Ne yazıkki eveetttttt:kızgın:

iyi yönlerini görmeye bak ... sen dinlenirken o yemek falan yapar :confused:

Allah kolaylık versin arkadaşım ....şaka bir yana da .. çok iyi biri de olsa ... bal börekte geçinseniz .. bir evde iki kadın zor .
O yüzden sana evliya diyor arkadaşların bence

Canim tsh için endişelenme ilaç başlarsın sorun olmaz eltimin 5 küsür çıkmıştı hem de 7.haftasinda ilaç kullandı gecem hafta çok sağlıklı güzeller güzeli bi yigenimiz oldu çok şükür.. hiçbişey olmaz sakin korkma
Canım çok sağol içimi rahatlattın çok endişelenmiştim teşekkürler canım Allah
Canım sıkıntı yapma bu kadar çok da yüksek değil normal neredeyse. Benim 10.800 daha bugün ilaca başladım. Önceki bebeğim de 7.50 idi ilaçla normal e döndü çok şükür sağlığı yerinde
canım çok sağol çok endişeliydim içim rahatladı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin

Back