2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba, sanırım sizde Bursada imissiniz.

Doktor öneriniz var mı acaba ?
Henüz dr araştırmadım, öncelikle zübeyde hanımda bulunan eski doktoruma gideceğim, keseyi filan gördükten sonra özel hastane ve dr. arayışına gireceğim.. benim ikinci olacak nasipse, oğlumda hem özele hem devlete gittim yine aynısını yapacağım.

Merhaba ,ben gruba katılmayıp uzaktan takip ediyorum üçüncü gebeliğim ve Tsh yüksekliği için devamlı ilaç kullanıyorum ,ben de çok zayıfım bununla bilindiği gibi pek alakası yok.Tsh hormonu ilaca başlayınca hemen düşer zaten korkulacak bir yükseklik de değil sizinki ama ilaca başlamalısınız

İlaca başladıysanız bir hafta içinde düşer merak etmeyin,üçüncü gebeliğim ve Tsh konusunda uzman sayılırım,forumlardaki abartılı konulara bakıp moralinizi bozmayın sizinki henüz referans değerlerinin içinde zaten

Teşekkür ederim, cuma gününe randevu aldım inşallah gecikmeden başlarım ilaca.

Allah sabır versin canım, vardır rabbimin de bir bildiği kolay değildir tabiki ama her şerde vardır bir hayır, kendine iyi bak.

canim ben bi onceki dogumda cleaxene kullandim su an eczanede bulunmadigi icin enox basladim muadil ilac bunlar dozu onemli ikiside 4000 lik benim ben ignenin yani sira coraspinde kullaniyorum

slm kizlar gunaydin yine stresli bir hamilelik geciriyorum dun kontrole gittim ilk keseyi gordugunde 5.62 mm olctu dun gittim 12mm olctu sonra progestoron verdi riskli gebelik durumunda oldugum icin baska bir doktora daha gorundum ayni gun o keseyi daha kucuk olctu ve sanki geriden gelio gelisimi dedi bir hafta snra tekrar bakalim dedi sinirlerim bozuldu nedir bu doktorlarin tutarsizligi anlamadim nasil gececek bu 9 ay bilmiyprum

Canım moralini hiç bozma birincisi ultrason bir algıdır doktor ekranda gördüğünü yorumlayarak söyler bize her bakış açısı farklı olduğu için tutarsızlıkmış gibi gelir bize. İkincisi ve en mühimi önemli olan kesenin görünüyor ve büyüyor olması ölçümlere ve boyutlara çok takma. İçinde bebeğimi ve bebişin kalbini görene kadar sıkıntılı bir süreç ama geçecek ve inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…