• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Aynen bende baya sancı çektim gece ağrıdan duramıyodum lazerle biri kırıldı biri duruyo bugün ara ara ağrıyo sağ taraf
İnşallah bir an önce düşürür kurtulursun 3 mm se eğer bence kendin düşürebilirsin bolll su iç doktor bana günde 3 lt içmemi önermişti.. şuan hamileyim bazen korkuyorum tekrar oluşur mu diye 😒😒

İyi akşamlar herkese .Bir sorum olacaktı size .Benim reglim 9 ocakta bitti ama bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu . Normalde 32-35 günde bir regl olurum .Yumurtlamanın erken olma gibi durumu oluyor mu ve gebelik için şimdiden mi değerlendirmeye başlamam lazım

İyi akşamlar herkese .Bir sorum olacaktı size .Benim reglim 9 ocakta bitti ama bugün yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu . Normalde 32-35 günde bir regl olurum .Yumurtlamanın erken olma gibi durumu oluyor mu ve gebelik için şimdiden mi değerlendirmeye başlamam lazım
Canım simdi söyle bişiy var yaptıkça çatlayabılır bile diyolar yani sen denemeye başla bence sonucta ne zaman catlayacagı bellı olmuyor ovulasyon donemıne gırmıssın

kızlar merhabaaa:) ben en son 9 kasımda regl olmuştum nerdeyse 2 ay regl olmadım doktorum rahim kalınlaşmış kanlanmış dedi belki stresten beli hormonal bilmiyorum gebelik yoktu tarlusal verdi iki kere içtim ve 5 ocakta regl oldum reglim dün bitti reglin 3. günü başlamam için doktor bana ilaç verdi şuan onları kullanıyorum ilaçları aşağı ekliyorum aranızda kullanan var mı ilk kez ilaç kullanıyom gebelik için lütfen bilgi verir misiniz bana da
Bu ilaclarin hepsini mi verdi dr.un canim ? Yumurta gelissin diye ilac vermis sana. Agnucastan i da mi dr.un verdi ?
Letu yumurta gelistirme ilaci klomen femara gibi. Yumurta takibi yapıp catlatma vurabilir veya aşılama yapabilir. Bilgi vermedi mi sana ne yapacagini

Peki sence şansa mı bırakayım yoksa bu akşam başlayayım mı ? Başlarsam ne zaman bırakmam gerekir acaba ? Adet zamanı negatif görünce sanırım bırakmalıyım döllenme olmamışsa. İkinci kez gebelik testi pozitif çıktığında doktor hemen başlatmıştı progestana... şansa da bırakmak istemiyorum 2 ay üst üste pozitif gördüm sonuçta yani döllenmede sorun yok gibi
Merhaba Progestan a ne zaman başlamıştınız

Kızlarrrrrrr😊😊duam kabul olduuuuuuu test yapıp silik gördüm dedim ama var yok arası bir şeydi ve bugün adet günüm olmadım kan verdim hazırmısınız BEN GEBEYİM🤲🤲🤲🐞🌸23.21 çıktı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🌸🌸🌸🌸🩷🩷

Bende bugün bir umut kan verdim ama yine negatif .Çok yıpratıcıymış bu süreç 🤦

Kızlar daha tam pik olmamış di mi bi gün daha mı beklemeliyim
IMG_0353.jpeg

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🌸🌸🌸🌸🩷🩷

Bende bugün bir umut kan verdim ama yine negatif .Çok yıpratıcıymış bu süreç 🤦
Canım ben çok yıprandım bu süreç de eşim de öyle maddi manevi İnan aşılama yaptıracağım sabah grip başlangıçı varmış ben farketmedim neyse anestezili aşılama oldu akşamına ben bir grip 🤒 ortalığın salgınına yakalandım süründüm resmen ilaç da alamadım bu sürede öksürük kaldı hala umudumu kesmiştim bir şekilde grip geçti adet sancım vs vardı adet bekliyordum testler de çıkmayınca dedim herhalde yok bu sabah her ihtimal en karşı vereyim dedim ve mucize oldu benim için❤️🐞rabbim en kısa zaman da nasip etsin sana da❤️

Canım ben çok yıprandım bu süreç de eşim de öyle maddi manevi İnan aşılama yaptıracağım sabah grip başlangıçı varmış ben farketmedim neyse anestezili aşılama oldu akşamına ben bir grip 🤒 ortalığın salgınına yakalandım süründüm resmen ilaç da alamadım bu sürede öksürük kaldı hala umudumu kesmiştim bir şekilde grip geçti adet sancım vs vardı adet bekliyordum testler de çıkmayınca dedim herhalde yok bu sabah her ihtimal en karşı vereyim dedim ve mucize oldu benim için❤️🐞rabbim en kısa zaman da nasip etsin sana da❤️
Amin inşallah.Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiin rabbis .Güzel hayırlı sağlıklı yıllarınız olsun hep birlikte 🩷🩷🩷🤲🤲🤲🤲🤲♥️

Kızlar şuan benim bata 6 gün var ve şuan lekenme tarzında kanamam var 2 hamilelik geçirdim ve ikisinde de olmadı acaba hamilelik belirtisi mi yoksa regl öncesi lekenmemi?

Back