• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
slm ben geldim
ben yüzüstü yatmıyorm yanlarıma yatıyorm
ben kontrollu uyuyorm
bu bir alışkanlık
diğer gebeliğimdede böyleydi
ben bu akşam doktora gidecegm
betama bakacak kızlr
muayene istemiiyorm diyecegm(alttan bakmasın)
bekleyecegm kese için
igne vuruluyorm kızlar hibor sizler kendinzmi vuruyorsnz iğnenin ucunun tamamımı giriyor mu deriye
ben öyle yapıyorm
birde evde yada işte neler yapıyorsunz gününüzü yazarmısınz
ben merak ediyorm
bişey yapıncaa keske sunu yapmasaydım keske söyle hareket etmeseydim diye hep kendime kızıyorm
bir degerlendirmek istiyorm

Ben de gece çok huzursuz yatıyorum uyanıyorum sürekli ve rüyalar görmeye başladım, iyi kötü her şey hakkında. Normalde pek görmem.

H.içi pek bir şey yaptığım söylenemez. Sabah kalk işe gel, işyerinde oturarak çalışıyorum zaten çok yorucu değil yani. akşam eve git yemek hazırla ye toparla duş al o kadar. H.sonu da ekstra olarak temizlik çamaşır ve ütü giriyor işin içine. Temizlikte süpürgeyi eşim yapar diğerlerini ben yapıyorum.

İlerde göbek büyüyünce bence rahat rahat yatamıcaksınızdır yüzüstü, yoksa dediğiniz gibi dönmemek için çözüm bulmanız gerekecek :)

Bende öyle turşu makarna salatası felan istiyor canım. hatta h.sonu açım ama yemek istemiyordum hiç kalktım kısır yaptım. Sulu yemek hiç yemek istemiyorum yani. bu gidişle de kilo alırım :KK43:
Aynen canim bende kilo almak istemiyorum ama bu gidisle alirim evde yemek var ama onlari yemeyi canim istemiyor. Hakkimizda hayirlisi olsun bebislerimiz saglikla buyusun insallah. Bir de benim dunden beri yemegin ortasinda midem bulanmaya basliyor zor kahvaltimi bitirdim o da kayinpederime hazirlamistim kendim de yedim yoksa hayatta kendime ozel yapmam birsey. Dun aksam da yemekten sonra cok bulandi midem sizin ne zaman bulaniyor mideniz acaba

Ben de gece çok huzursuz yatıyorum uyanıyorum sürekli ve rüyalar görmeye başladım, iyi kötü her şey hakkında. Normalde pek görmem.

H.içi pek bir şey yaptığım söylenemez. Sabah kalk işe gel, işyerinde oturarak çalışıyorum zaten çok yorucu değil yani. akşam eve git yemek hazırla ye toparla duş al o kadar. H.sonu da ekstra olarak temizlik çamaşır ve ütü giriyor işin içine. Temizlikte süpürgeyi eşim yapar diğerlerini ben yapıyorum.
Temizlikte sanslisin canim benim kocam eline supurge almayi birak bebek gibi her gun kirletiyor evi ise giderken her yer heryerde oluyor. Zaten kucuk oglum da var. Inanin ki toplamaya yetisemiyorum bu aralar hele ki ustumdeki halsizligi anlatamam butun gun yatmak istiyorum ama yapamiyorum

Temizlikte sanslisin canim benim kocam eline supurge almayi birak bebek gibi her gun kirletiyor evi ise giderken her yer heryerde oluyor. Zaten kucuk oglum da var. Inanin ki toplamaya yetisemiyorum bu aralar hele ki ustumdeki halsizligi anlatamam butun gun yatmak istiyorum ama yapamiyorum
iş yapmayan erkek cokk zor allah sabır versin benim eşim diger gebelikte bana fazla yardım etmedi
ben onu hiçbir zaman unutamıyorm
diye diye herzaman yüzüne vurdum
şimdi cokk sükür ben demeden yapıyor camasır asma onda bulasıkları toplama onda

20171018_100314-1.jpg tecrübeli bayanlar bide siz bakın lutfen çok silik cizgi varmı iyice inceleyin ama lütfen ya kafayı yiycem artik

iş yapmayan erkek cokk zor allah sabır versin benim eşim diger gebelikte bana fazla yardım etmedi

Çok şükür benimkide hem yapanlardan hem dagitanlardan. Biz 3 buçuk aylık evliyiz sağolsun ilk günden beri yardim eder. Ama bi yandanda yerlere kahve döker halılara bisiler döker. Biraz dağınıktır. Ama süpürür yemek yapar çamaşır asar sağolsun Allah rAzı olsun :halay:

Masallah Allah bozmasin diyelim. Aksam isten geldi mutfakta yemek yiyor biz de kayinvalidemlerle ondan once yemistik azicik toplayabilmistim mutfagi cunku oglum mizmizlaninca onu yatirmak zorunda kaldim. Neyse geldi diyor ki bu mutfak niye boyle daginik. oyle yani bizim isler

Evet Allah nasip ederse ilk olck sizin ilk deil herlde
benim bir kızım var 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor
ama o benim hala bebeğim canım yavrum benim benim kızım cokkkk mükemmel bir çocuktur:dua::nazar:
çok sükür rabbime bana kızım gibi bir evlat verdi benim herzamn derim su dünyadaki tek servetim kızımdır:)):nazar::dua:
bebekliğinde cocukluğunda bizi bir kez bile üzmedi:anne:
o benim herseyim analatamam onun gibi bir cocuğu
insalhh tek duam kızım gibi bir evlat nasip eder bana allah

Günaydın hanımlar ben şükür iyiyim halsizlik yok sabahları çok az midem bulanıyor sonra başka birşey yok.ara ara başağrısı.çocuklara yetişemiyorum 2 sini okula götürüp küçükle eve dönüyoruz yemek dışında ev işi yapmaya fırsatım olmuyor .kendimi hamile gibi hissetmiyorum o yüzden kısıtlamıyorum.yemeğe gelince her türlü yiyiyorum tatlı isterdim ara ara bir de acı biber aşermem yok ama iştahım yerinde ;)bende 27 ekime randevu aldım bakalım kalp atışı falan başladı mı.şimdilik heyecanıyım.Allah olmayanlara nasip etsin inşallah benim hamdolsun 3 kızım var .ama her bebek farklı bir heyecanmış insan çok farklı hissediyor .inşallah Rabbim bu defa hayırlı erkek evlat nasip eder hayırlısı tabi.

Eki Görüntüle 2056603 tecrübeli bayanlar bide siz bakın lutfen çok silik cizgi varmı iyice inceleyin ama lütfen ya kafayı yiycem artik
Canım çok üzgünüm ama pozitif çizgisi pembemsi bi renkte olur ve gitgide koyulaşır ben bu resimde bişey göremiyorum ama sen baya zamandır bekliyosun bence artık bi doktora git adetin ne kadar geçti şu anda?

Back