• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benim bir kızım var 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor
ama o benim hala bebeğim canım yavrum benim benim kızım cokkkk mükemmel bir çocuktur:dua::nazar:
çok sükür rabbime bana kızım gibi bir evlat verdi benim herzamn derim su dünyadaki tek servetim kızımdır:)):nazar::dua:
bebekliğinde cocukluğunda bizi bir kez bile üzmedi:anne:
o benim herseyim analatamam onun gibi bir cocuğu
insalhh tek duam kızım gibi bir evlat nasip eder bana allah
Ne guzel insallah hep uslu akilli bebeklerimiz olur. En onemlisi saglikli olmalari tabi ki :) benim oglusum cok afacan hareketli sinirli bir suru oyuncagi var hic yuzune bakmaz bile nerde yaramazlik tehlikeli birsey varsa onunla oynar. Gerektigi kadar uyumaz herseye aglar.... Allah sabir versin annelere :))

Masallah Allah bozmasin diyelim. Aksam isten geldi mutfakta yemek yiyor biz de kayinvalidemlerle ondan once yemistik azicik toplayabilmistim mutfagi cunku oglum mizmizlaninca onu yatirmak zorunda kaldim. Neyse geldi diyor ki bu mutfak niye boyle daginik. oyle yani bizim isler
benim eşim allah var cokkk düşüncelidir ama yetenekli degildir
elide yakısmaz:))
yemek hiç bilmez ama ne söylesinz yapar kırmaz
sura niye böyle su niye söyle demez pişirileni yer kalkar
sessizdir yapı olarak sakindir

benim bir kızım var 7 yaşında 2. sınıfa gidiyor
ama o benim hala bebeğim canım yavrum benim benim kızım cokkkk mükemmel bir çocuktur:dua::nazar:
çok sükür rabbime bana kızım gibi bir evlat verdi benim herzamn derim su dünyadaki tek servetim kızımdır:)):nazar::dua:
bebekliğinde cocukluğunda bizi bir kez bile üzmedi:anne:
o benim herseyim analatamam onun gibi bir cocuğu
insalhh tek duam kızım gibi bir evlat nasip eder bana allah
Hee senn cocuk var sn 2. Evreye geccen cocukta :) bnm dha ilk olcagi icin dha bir heyecanliym masallah kizin baya buyumus ve cok akilli dilerm Rabbim kalbnden gecen gibi bir evlat nasip etsin ablasindan yana sansli bebis :)) Allah bagislasn hepsini

Ne guzel insallah hep uslu akilli bebeklerimiz olur. En onemlisi saglikli olmalari tabi ki :) benim oglusum cok afacan hareketli sinirli bir suru oyuncagi var hic yuzune bakmaz bile nerde yaramazlik tehlikeli birsey varsa onunla oynar. Gerektigi kadar uyumaz herseye aglar.... Allah sabir versin annelere :))
İŞTE DİYORUM YAA BENİM TEK servetim kızım alahım onu esirgesin ayagını tasa degdirmesin emaneti allahıma

Hee senn cocuk var sn 2. Evreye geccen cocukta :) bnm dha ilk olcagi icin dha bir heyecanliym masallah kizin baya buyumus ve cok akilli dilerm Rabbim kalbnden gecen gibi bir evlat nasip etsin ablasindan yana sansli bebis :)) Allah bagislasn hepsini
amin inşallh:dua:
böyle bir ablası olacagı için evet sanslı kesinlikle

Aynen canim bende kilo almak istemiyorum ama bu gidisle alirim evde yemek var ama onlari yemeyi canim istemiyor. Hakkimizda hayirlisi olsun bebislerimiz saglikla buyusun insallah. Bir de benim dunden beri yemegin ortasinda midem bulanmaya basliyor zor kahvaltimi bitirdim o da kayinpederime hazirlamistim kendim de yedim yoksa hayatta kendime ozel yapmam birsey. Dun aksam da yemekten sonra cok bulandi midem sizin ne zaman bulaniyor mideniz acaba

Benim en çok sabahları. Akşam da istemediğim sulu bir yemek filan varsa. Bende süt yumurta pek yemiyorum bunları yemem lazım bir de balık. En sevmediğim 3lü :(

Temizlikte sanslisin canim benim kocam eline supurge almayi birak bebek gibi her gun kirletiyor evi ise giderken her yer heryerde oluyor. Zaten kucuk oglum da var. Inanin ki toplamaya yetisemiyorum bu aralar hele ki ustumdeki halsizligi anlatamam butun gun yatmak istiyorum ama yapamiyorum

Benim eşimde dağınık valla,çıkardıkları ortada ya da sepetin üstünde içine atmak zor geliyor yani :D Bir tek süpürgeyi kitleyebildim ona. bir de şimdi midem bulanıyor diyerek bişiler yaptırmaya çalışıyorum. Yandık 9 ay böyle mi geçecek diyor :D

Eki Görüntüle 2056603 tecrübeli bayanlar bide siz bakın lutfen çok silik cizgi varmı iyice inceleyin ama lütfen ya kafayı yiycem artik

Valla ben göremedim açıkcası 2.çizgiyi. adetiniz kaç gün gecikti? Ben 10 gün geciktikten sonra yapmıştım öncesinde hiç yapmadım. Kopkoyu 2 kırmızı çizgi vardı bende.

ne yaptım ? eş gidip , çocuk okula bırakılınca ... güzel bi uyudum . 10 gibi tekrar uyandım . mide bulantısı devam ...çok yoğun değil ama hafif hafif ...

geçmişi de okudum ...

bi alıntılarımla geleyim :)

Benim en çok sabahları. Akşam da istemediğim sulu bir yemek filan varsa. Bende süt yumurta pek yemiyorum bunları yemem lazım bir de balık. En sevmediğim 3lü :KK43:

Benim eşimde dağınık valla,çıkardıkları ortada ya da sepetin üstünde içine atmak zor geliyor yani :KK70: Bir tek süpürgeyi kitleyebildim ona. bir de şimdi midem bulanıyor diyerek bişiler yaptırmaya çalışıyorum. Yandık 9 ay böyle mi geçecek diyor :KK70:

Valla ben göremedim açıkcası 2.çizgiyi. adetiniz kaç gün gecikti? Ben 10 gün geciktikten sonra yapmıştım öncesinde hiç yapmadım. Kopkoyu 2 kırmızı çizgi vardı bende.
Gecikti baya ama geç döllenme var bende iyice baksan görünüyo aslinda

slm kizlar gunaydin yine stresli bir hamilelik geciriyorum dun kontrole gittim ilk keseyi gordugunde 5.62 mm olctu dun gittim 12mm olctu sonra progestoron verdi riskli gebelik durumunda oldugum icin baska bir doktora daha gorundum ayni gun o keseyi daha kucuk olctu ve sanki geriden gelio gelisimi dedi bir hafta snra tekrar bakalim dedi sinirlerim bozuldu nedir bu doktorlarin tutarsizligi anlamadim nasil gececek bu 9 ay bilmiyprum :rolleyes:

canım ultrason ölçümleri çok net ve sabit olmuyor ... büyümüş , gelişmiş .. bence önemli olan bu şu an .. sıkma canını ...progestan kullan ve dr nun tavsiyelerine uy .:KK200:

günaydın arkadaşlar bende bulantı yok ama felaket bir yorgunluk bezginlik var nezaman geçicek bu hal ya yarın dr a gidicem kalp atışı duyulacakmı bakalım

ilk trimester denilen şu 3 ay zor ...
sonra rahatlayacağız inşallah canım .
12.haftayı bi dolduralım Allahın izniyle de :KK68:

Kızlar bişey sorabilirmiyim ben uyur uymaz hep yüzüstü dönüyorum yaa bütün gece öyle uyuyorum arada kalkınca yan falan dönüyorum ama dalınca yine yüz üstündeyim.. Göğüslerim sabah uyandığımda çok acımaya başladı bi de bi zararı olur mu diye korkuyorum karın üstü yatmanın?

şu an için bebeğine kesene bi zararı olmaz canım ... ama zaten bir süre sonra istesen de yatamayacaksın :)
şimdilik bak keyfine . göğüs hassasiyeti başladı ya artık o acı o yüzdendir :KK66:

Benim de midem sabah kalkınca ve karnım açken bulanıyor günun Neredeyse her saatinde kahvaltı etmek peynir yemek istiyorum arada canim tursu gibi seyler cekiyor ama genellikle yemek degil de abur cubur yemek istiyorum. Oglumun telasindan yemek yemeyi unutuyorum sonra asiri aclik basinca cikolata falan yiyorum. Cok zararli amaaaa

canım dikkat et beslenmene ...ihmal etme ... aralarda çokacıkmayı beslemeden kuru meyve ..biri iki ceviz fındık çiğ badem at ağzına .... ya da bir meyve bir iki kaşık yoğurt ya da süt .. öyle oturup sofra kurmayı beklemeden ara ara atıver ağzına :KK19:

Gunaydin hamişler ❤️
Gunler gecmior yahu yine 5. Haftadayim hahahha :)))

:confused::confused::confused::confused:ya di mi ? bana benim takvim bu sabah 8 demeye başlamış ..şimdi bekle ki 1 hafta 9 olsun :)))

Merhaba, bende haziran annesi olacağım nasipse :) test yapalı 1 hafta oldu şu an 4+5 teyim ama gruba yeni yazabildim, henüz doktora gitmedim kese haftaya görünür sanırım, bebeklerimizi bütün hamişlerle birlikte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Merhabalar hoş geldin ve hayırlı olsun :KK68:

Eki Görüntüle 2056603 tecrübeli bayanlar bide siz bakın lutfen çok silik cizgi varmı iyice inceleyin ama lütfen ya kafayı yiycem artik

canım bende 2.çizgiyi göremedim ..silik bir çizgide göremedim . bir başka açıdan da çek istersen ama ..senin regl geçeli oldu epey sanki . artık daha net çıkardı çizgi o_O

Eşler konuşulmuş ...
İlk hamileliğim de çok genç değildik :)) eşim ve ben 30 da idik ... erkek için hala olgunlaşma evresi değil bence :rolleyes:

bir şeyler yapmak istese de akıl edemiyordu ...

Şimdi çok daha farklı ... daha tecrübeli ... bir de benim naz niyaz yapmayacağımı bilirim ...iyiysem iyiyimdir ... kötüyüm diyorsam gerçekten kötüyümdür .. o yüzden oğlumla beraber ellerinden geleni yaparlar ... ha eline hiiiç iş yakışmaz o ayrı :confused::confused:

canım ultrason ölçümleri çok net ve sabit olmuyor ... büyümüş , gelişmiş .. bence önemli olan bu şu an .. sıkma canını ...progestan kullan ve dr nun tavsiyelerine uy .:KK200:

şu an için bebeğine kesene bi zararı olmaz canım ... ama zaten bir süre sonra istesen de yatamayacaksın :)
şimdilik bak keyfine . göğüs hassasiyeti başladı ya artık o acı o yüzdendir :KK66:

canım dikkat et beslenmene ...ihmal etme ... aralarda çokacıkmayı beslemeden kuru meyve ..biri iki ceviz fındık çiğ badem at ağzına .... ya da bir meyve bir iki kaşık yoğurt ya da süt .. öyle oturup sofra kurmayı beklemeden ara ara atıver ağzına :KK19:

:confused::confused::confused::confused:ya di mi ? bana benim takvim bu sabah 8 demeye başlamış ..şimdi bekle ki 1 hafta 9 olsun :)))

canım bende 2.çizgiyi göremedim ..silik bir çizgide göremedim . bir başka açıdan da çek istersen ama ..senin regl geçeli oldu epey sanki . artık daha net çıkardı çizgi o_O
Canm geç döllenme var bende oğlu geç çıktı aslında ama ben görüyorum iyice baksan iz bi 20171018_111739-1.jpg

:)))) bnmde yarin 6 dicekmis bna :)))) ii bari ilerleme var :)))

Eşler konuşulmuş ...
İlk hamileliğim de çok genç değildik :)) eşim ve ben 30 da idik ... erkek için hala olgunlaşma evresi değil bence :rolleyes:

bir şeyler yapmak istese de akıl edemiyordu ...

Şimdi çok daha farklı ... daha tecrübeli ... bir de benim naz niyaz yapmayacağımı bilirim ...iyiysem iyiyimdir ... kötüyüm diyorsam gerçekten kötüyümdür .. o yüzden oğlumla beraber ellerinden geleni yaparlar ... ha eline hiiiç iş yakışmaz o ayrı :confused::confused:
valla eş ve iş konusu beni de geriyo biraz çok mecbur olunca yapar benimki de tabi insanın içine sinesi bişey olmaz genelde yaptığı iş :duduk: 1,5 aydır bizde bi arkadaşımız kalıyodu yurtdışına gitmek için bekliyordu sağolsun evde oturduğu için yemek temizlik ne varsa yapıyodu bana hiçbişey kalmıyodu çok rahattım o_O bu sabah onu yolcu ettik.. Artık eşim nasıl bi performans sergiliycek izleyip görücez :KK55::KK55::KK55:

Canm geç döllenme var bende oğlu geç çıktı aslında ama ben görüyorum iyice baksan iz biEki Görüntüle 2056618
Yumurtladığın tarihi biliyorsan eğer o tarihten itibaren onuncu günde silik onbeşi gibi net çizgi görünür şuanda silik dahil bir çizgi görünmüyor senin gördüğün test için konan turnusol kağıdı olabilir canım çok yaşadığım için biliyorum bende görüyormuş gibi olurdum hep ;)

Back