2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben İzmir’de yaşıyorum burada ilk 12 hafta tüm gebeler 2 haftada 1 muayene edilir hastahane veya özel klinik farketmiyor
bak şimdi bunlar yine kafamı karıştırdı :) Ben zaten sanki 1 ay dayanamaz arada bi giderim gibime geliyo..
Ben doktora dedim ben geliyim daha önce diye ama gerek yok dedi. Ama bebek de küçük gibi. Keşke kendim doktor olsaymışımmm

Kızlar ben ydışında yaşıyorum. 12.haftaya kadar bakmıyorlar bile. Gebeyim diye gidiyorsun. İdrar testi yapıp, hakkaten gebesin deyip geri gönderiyorlar kanaman yoksa 12. haftaya kadar ne ultrason, ne hcg, ne kese ne de kalp atışı hiçbirinden haberin bile olmuyor En güzeli kanama veya aşırı bir şikayet yoksa sakin kalıp dinlenmeye çalışmak

Canim seninde dermoid kistin vardi degilmi ne yaptin ameliyat oldunmu ?ben ollmadim kistle hamileyim suan 7 cm boyutunsa insallah bana ve bebegime zorluk cikarmaz
Evet canım benim hem poliplerim hem de henüz Yeni olan küçük bir dermoid kistim vardı. Geçen sene Eylül'de hepsi alındı. Hatta poliplerim tekrarladı, Ağustos'ta ikinci kez operasyon geçirdim. İnşallah sıkıntı çıkarmaz canım benim kalbini ferah tut...

Doğru söylüyosun aslında. Başımıza ne gelirse evhamdan geliyo..Biraz sakin kalıp tadını çıkarmaya çalışmak gerekiyo

Doktorlardan iyi bilecek değiliz ama maalesef öyle davranıyoruz.İlk önce Allaha sonra doktorumuza güvenmekten başka yapacak birşeyimiz yok.Hiç seni be bebeğini tehliye atar mı doktorun? Sürekli çağırsa bu sefer daha çok strese girer evhamlanırız emin ol.
Doktorun pozitif olanı strese sokmayanı bizim aşamamızda ki hamileler için çok önemli bence.
Kalp atışınıda duymuşsun mis gibi ne güzel annesi tadını çıkar:)
Darısı başımıza

Amin inşallah siz de duyarsınız kalp atışını en kısa zamanda :) Çok haklısın, bilmişliğin lüzumu yok doktorun işine karışmamak lazım :) Ah bu evham iştee..

Doktordan geliyorum 6+2 bebek gözüktü ama kalp atısını göremedi dr gec döllenmeye baglı olabilir dedi haftaya cuma yine cagırdı ama moralim sıfır neden görmedi acaba diye

Doktordan geliyorum 6+2 bebek gözüktü ama kalp atısını göremedi dr gec döllenmeye baglı olabilir dedi haftaya cuma yine cagırdı ama moralim sıfır neden görmedi acaba diye
Hemen bozma moralini, geç döllenme olabilir doktorunun söylediği gibi.. şimdi en az ihtiyacım olan şey stres ve gerginlik, kendini rahatlat ki herşey yolunda gitsin... lütfen üzme kendini

Haklısın canım ama işte kendime laf anlatamıyorum inşallah haftaya brbeğimin kalp atıslarını duyarım cok teşekkür ederim
Hemen bozma moralini, geç döllenme olabilir doktorunun söylediği gibi.. şimdi en az ihtiyacım olan şey stres ve gerginlik, kendini rahatlat ki herşey yolunda gitsin... lütfen üzme kendini

Bozma moralini duyarsın mutlaka. Sıkıntı olsa doktor söylerdi bence. 8.haftada bile kalp atışı duyan var.

Doktor gecen haftaya göre cok güzel büyümüş daha önce görüğümüz küvük bir karartı idi şimdi yolk kesen ve embryo gözüküyo ama henüz cok küçük haftaya bakıcaz tekrar dedi kötü bi durumdan bahsetmedi ve bana progestan 200mg verdi sabah aksam iç dedi düşük tehlikemmi var dedim hayır önlem alıyoruz gec ovülasyon var daha rahat tutunsun dedi
Bozma moralini duyarsın mutlaka. Sıkıntı olsa doktor söylerdi bence. 8.haftada bile kalp atışı duyan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…