• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bişey sorcam benim şiddetli bel ağrım var doktorada daha haftaya cuma gidicez daha önce bir düşügüm oldugu için korkuyrm sizde de bel ağrısı çok oluyo mu :110:

Kızlar bişey sorcam benim şiddetli bel ağrım var doktorada daha haftaya cuma gidicez daha önce bir düşügüm oldugu için korkuyrm sizde de bel ağrısı çok oluyo mu :110:
Daha önceki düşüğünden dolayı pregeston verdimi canım istersen bir dktr git vermediyse

Kızlarr yardım :KK43:
Bu saatte uyutmayan 20lik diş ağrım varr sol alt diş ve boğazım falan çok kötü... nette bebeğe de iltihabın zararı olabilir diyor sizce ne yapmalıyım antibiyotik kullanabilir miyim bunun için gebelik doktoruma mı dişçiye mi danışayım çok canım acıyor :hasta::KK61:
Canim fircala sonrada tuzlu suyla gargara yap iltihabi kirsin rahatlatirda seni bu arada cok gecmis olsn

:KK36::KK36:
Amin inşallah canım,
Resime göre kese içinde bebeğin aldığı konuma göre yorumlanıyor canım, sen minnakımızın şöyle yakışıklı-güzel bir vesikalığını getir de yaparım inşallah:KK200::halay:
Resimde sol tarafta ben karşıdan bakınca sağ tarafta :KK33: çok karışık anlattım gibi ama :KK70:tahminini merak ettim bakalım tutacakmı

Okumuş olduğum,yasini şerif,mülk suresi,100 rabbi hebli minessalihin,100 er rahman,100 er rahim,100 el şafi,100 elhamdülillah,100 Suphanallah,100 Allahü Ekber,21 el mubdiu

Evlat hasreti ile yanan herkeze rabbimin hayırlı evlat nasip etmesi ve düşük riski olanlara sağ salim kucaklarına almaları için hediyemdir.Rabbim dualarınızı kabul etsin ve doğurup sokağa atanlara değil evlat hasretiyle yananlara haklarında hayırlı evlat nasip etsin inşallah (Amin ecmain) ☺

Kızlar diş ağrısı için birsürü cevap yazmışsınız çok sağ olun önerileriniz için
gece doktora gittik artıkk minosetle bi antibiyotik verdi hamilelikte kullanılıyormuş ama yinede içmeyebilirim antibiyotiği bilmiyorum korktum

Keseyi görenler, kalp atışını duyanlar olmuşş Allahmm herkese nasip etsin maşallah sizlere de darısı bana dua ediin :KK200: sanırım dayanamıcam pts salı falan bende gitcem kese için :KK55:

Back