- 31 Ocak 2013
- 495
- 295
- 103
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.821
Kızlar bişey sorcam benim şiddetli bel ağrım var doktorada daha haftaya cuma gidicez daha önce bir düşügüm oldugu için korkuyrm sizde de bel ağrısı çok oluyo mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önceki düşüğünden dolayı pregeston verdimi canım istersen bir dktr git vermediyseKızlar bişey sorcam benim şiddetli bel ağrım var doktorada daha haftaya cuma gidicez daha önce bir düşügüm oldugu için korkuyrm sizde de bel ağrısı çok oluyo mu
Canim fircala sonrada tuzlu suyla gargara yap iltihabi kirsin rahatlatirda seni bu arada cok gecmis olsnKızlarr yardım
Bu saatte uyutmayan 20lik diş ağrım varr sol alt diş ve boğazım falan çok kötü... nette bebeğe de iltihabın zararı olabilir diyor sizce ne yapmalıyım antibiyotik kullanabilir miyim bunun için gebelik doktoruma mı dişçiye mi danışayım çok canım acıyor
Yok vermemşti aslında işten izip alıp gitmeyi düşünyrm çünkü cumaya kadar beklyemycm sanırımDaha önceki düşüğünden dolayı pregeston verdimi canım istersen bir dktr git vermediyse
Resimde sol tarafta ben karşıdan bakınca sağ tarafta çok karışık anlattım gibi ama tahminini merak ettim bakalım tutacakmıAmin inşallah canım,
Resime göre kese içinde bebeğin aldığı konuma göre yorumlanıyor canım, sen minnakımızın şöyle yakışıklı-güzel bir vesikalığını getir de yaparım inşallah
Hayırlı olsun, hoşgeldin :)Herkese merhabalar. Allah nasip ederse ben de Ağustos annesi olacağım inşallah. Tüp bebek annesiyim. Çok şükür kalp atisinida duyduk pazartesi günü :) o An bambaşka bir anmis Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun...merhaba kayınvalidem kalp ameliyatına girecek şimdi. Duaya ihtiyacımız var. Eder misiniz kızlar
teşşekkür ederimGeçmiş olsun...
Teşekkür ederim hoşbulduk :)Hayırlı olsun, hoşgeldin :)
Masallah canim cok sevindimÇok şükür kalp atışını duyduk darısı tüm hamişlere
Hayirli haberlerle gel caninmmKizlar 1 saat sonra doktora gidicem, insallah goruruz keseyi, size yazarim :)
Aminnnn...hosgeldin canimHerkese merhabalar. Allah nasip ederse ben de Ağustos annesi olacağım inşallah. Tüp bebek annesiyim. Çok şükür kalp atisinida duyduk pazartesi günü :) o An bambaşka bir anmis Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
İnsallah 5haftayi geçtiysen görürsün büyük bi ihtimalKizlar 1 saat sonra doktora gidicem, insallah goruruz keseyi, size yazarim :)
Canim seninde dermoid kistin vardi degilmi ne yaptin ameliyat oldunmu ?ben ollmadim kistle hamileyim suan 7 cm boyutunsa insallah bana ve bebegime zorluk cikarmazGeçmiş olsun...
Evet gecti canim, ben goruceme inaniyorumİnsallah 5haftayi geçtiysen görürsün büyük bi ihtimal