• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Git canım pregeston versin en azından ben oğlumda düşük tehlikem var diye kullanmıştım dktr bunun içinde verdi dediki vücüt böyle şeyleri kayıt yapar unutmaz biz önlem alalım yine dedi oyuzden içmen daha iyi olur önemli birşey yoktur ama tedbir bizden taktr Allah’dan
Doğru diosun canım saolsn ben bugün olmazsa yarın kesin gideyim

Boyle bir zorunluluk yok kanama bebekle ilgili bir sıkıntı ve dorktorun izlenimi sonucu olumsuzluk olusturacak hicbir sorun yoksa bir aydir normal olan lutfen bu tarz birsey soyleyerek anneyi uzmeyin. Kalp atisi duyulmus zaten surekli doktora gidilmesi için hicbir sebep yok.
Teşekkür ederimm, içimi rahatlattınız. Ben de 1 ay diye biliyorum ama işte ilk hamilelik olunca insan her şeyi yeni öğreniyo.

Yok canim ben Turkiyede yasmiyorum, burda o kadar sik cagimiyorlar gerek yok dedi, o kadar erken kalp atisni dinlemek bebege zararli olabilir oyle diyorlar. Ama allaha cok sukur hersey yollunda dedi rahatladim
Beni de 12 gün sonra çağırdı ortalama en erken 7. Haftadan sonra duyuluyor demek.İnşallah onlarıda sorunsuz duyarız:dua:

• Beğen
Reactions: D-E
Peki bunu hamilelikten öncemi yoksa hamileyken mi öğrendin kan pıhtılaşması olduğunu
Bu hamileliğimden önce biliyodum ama maalesef bunu daha önce yaşadığım bi kimyasal gebelik sonucu öğrendim.
Daha önce hamile kaldığımda beta hcg değerlerim yeterince yükselmedi ve sonrasında da kanama oldu zaten. O yüzden bu gebelikte çift çizgiyi görür görmez iğneye başladı doktor.

Okumuş olduğum,yasini şerif,mülk suresi,100 rabbi hebli minessalihin,100 er rahman,100 er rahim,100 el şafi,100 elhamdülillah,100 Suphanallah,100 Allahü Ekber,21 el mubdiu

Evlat hasreti ile yanan herkeze rabbimin hayırlı evlat nasip etmesi ve düşük riski olanlara sağ salim kucaklarına almaları için hediyemdir.Rabbim dualarınızı kabul etsin ve doğurup sokağa atanlara değil evlat hasretiyle yananlara haklarında hayırlı evlat nasip etsin inşallah (Amin ecmain) ☺
Masallah canim benim agzina yuregine saglik❤

Merhaba günaydın herkese,
Biz de bugün kalp atışlarını duyduk. Doktor her şey normal dedi ama ben niye evhamlarıma engel olamıyorum acaba?
Sinir oluyorum kendime. Bebek 3mm şu an. Ultrasonda 6+0 yazıyo. Şimdi de bebeğin küçük olduğuna kanaat getirdim.
Deliriyorum galiba :) Bi sonraki muayene için 1 ay sonraya randevu verdi. Heralde garip bişi görse 1 ay sonraya vermezdi di mi?
Tabiki bi sıkıntı olsa bir hafta sonra tekrar gel veya iki hafta sonra tekrar gel derdi hiç bir sıkıntı yok ikinşzde gayet iyisiniz evhamlanıp yavrucağıda üzme bence ,benim ikinci hamileliğim bende 9 aralıkta kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde 1 ay sonra gel 11-12.haftaya denk getirelim ikili taramanı yapalım ama tabiki bi sıkıntın olursa görüşürüz yine dedi,takılma sakın buna.

İlk 12 hafta ayda 2 kere muayene olur ayda 1 çok az konuşun isterseniz bu durumu
Valla doktoruna göre değişiyo demekki zırt pırt ultrason bebk için sakıncalı hele ki ilk beyin gelişimi olurken ama doktor para için çağırısa bilemem tabi

Son düzenleme:
Tabiki bi sıkıntı olsa bir hafta sonra tekrar gel veya iki hafta sonra tekrar gel derdi hiç bir sıkıntı yok ikinşzde gayet iyisiniz evhamlanıp yavrucağıda üzme bence ,benim ikinci hamileliğim bende 9 aralıkta kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde 1 ay sonra gel 11-12.haftaya denk getirelim ikili taramanı yapalım ama tabiki bi sıkıntın olursa görüşürüz yine dedi,takılma sakın buna.

Valla doktoruna göre değişiyo demekki zırt pırt ultrason bebk için sakıncalı hele ki ilk beyin gelişimi olurken ama doktor para için çağırısa bilemem tabi
Evet canim doktordan doktora degisiyor, benimki de o kadar sik sik ultrason zararli dusunuyor, biz bugun sadece keseyi gorduk ve 5 hafta sonra gel dedi, daha erken gelmene gerek yok dedi

Doktordan geliyorum 6+2 bebek gözüktü ama kalp atısını göremedi dr gec döllenmeye baglı olabilir dedi haftaya cuma yine cagırdı ama moralim sıfır neden görmedi acaba diye :KK43:
Senin kese de geç görüldü diye hatırlıyorum morelini yükses tut bence.

Boyle bir zorunluluk yok kanama bebekle ilgili bir sıkıntı ve dorktorun izlenimi sonucu olumsuzluk olusturacak hicbir sorun yoksa bir aydir normal olan lutfen bu tarz birsey soyleyerek anneyi uzmeyin. Kalp atisi duyulmus zaten surekli doktora gidilmesi için hicbir sebep yok.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yok canim ben Turkiyede yasmiyorum, burda o kadar sik cagimiyorlar gerek yok dedi, o kadar erken kalp atisni dinlemek bebege zararli olabilir oyle diyorlar. Ama allaha cok sukur hersey yollunda dedi rahatladim
Maşallah maşallah darısı bana bende pazartesi yi iple çekiyorum

• Beğen
Reactions: D-E
Bu hamileliğimden önce biliyodum ama maalesef bunu daha önce yaşadığım bi kimyasal gebelik sonucu öğrendim.
Daha önce hamile kaldığımda beta hcg değerlerim yeterince yükselmedi ve sonrasında da kanama oldu zaten. O yüzden bu gebelikte çift çizgiyi görür görmez iğneye başladı doktor.
Anladım canım geçmiş olsun şimdikine Allah ömür versin

Gecmisi okudum geldim :) kese goren bir arkadas vardı nickini tutamadim aklimda okurken gozuaydin darisi kalp atisina :) bi de bir arkadas daha vardi beli bacagi cok agriyan doktoru magnezyum vermisti gunde 1 sise madensuyu icsin super geliyor sonra bana dua etsin :) maden suyu ama soda degil

Back