• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan geliyorum 6+2 bebek gözüktü ama kalp atısını göremedi dr gec döllenmeye baglı olabilir dedi haftaya cuma yine cagırdı ama moralim sıfır neden görmedi acaba diye :KK43:
Bende dün 6+4te bebeği gördük ama kalp atışını göremedik canım daha erken 9.haftada gören bile var

Merhaba anneler ve anne adayları 2. Kez anne oluyorum galıba aguztos anneleri olarak insaallah guzel hamilelik gecırırız tabı daha doktora gıtmedık cok kucuktur dıye dusunuyorum bnm gıbı hem emzırıp hem hamıle olan anneler var mı acaba kucuk oglum 14 aylık ve 4 haftalık hamıleyım
Hayirlisi olsun hakkınizda. Benimde kizim 11+22 günlük ve 5+4 gunluk olduk. Emziriyorum bunyem elverirsede doğuma kadar emzirip tandem emzirme yapacagim insallah.

Son düzenleme:
İlk 12 hafta ayda 2 kere muayene olur ayda 1 çok az konuşun isterseniz bu durumu
Boyle bir zorunluluk yok kanama bebekle ilgili bir sıkıntı ve dorktorun izlenimi sonucu olumsuzluk olusturacak hicbir sorun yoksa bir aydir normal olan lutfen bu tarz birsey soyleyerek anneyi uzmeyin. Kalp atisi duyulmus zaten surekli doktora gidilmesi için hicbir sebep yok.

Bende ilk doğumdan sonra dvt geçirdim bacağıma pıhtı attı daha sonra genetik test yaptırdık ve genetik olduğunu öğrendik kalp damar doktorum şuan için ecopirin verdi ve varis çorabı giymemi istedi belki ilerleyen zamanlarda iğneye geçerim bende.

skıntılı bır surec yoksa ayda 1 yeter aslında. duydugum kadarıyla yurtdısında 2-3 ayda bır cagırıyomus
gercı ben ılk hamıleıgımde haftada bır gıdıyodum nerdeyse:)

sımdı kendımı dusununce 1 ay cok geldı gozume
İlk hamileligimde ilk 20 hafta neredeyse her hafta dr kapisindaydim kanama ve dusuk tehlikesi yuzunden. Dr gerek gormezde ve sorunlu sikintili bir durum yoksa 32. Haftaya kadar ayda bir takiple gidiliyor ortalama.

Doktor gecen haftaya göre cok güzel büyümüş daha önce görüğümüz küvük bir karartı idi şimdi yolk kesen ve embryo gözüküyo ama henüz cok küçük haftaya bakıcaz tekrar dedi kötü bi durumdan bahsetmedi ve bana progestan 200mg verdi sabah aksam iç dedi düşük tehlikemmi var dedim hayır önlem alıyoruz gec ovülasyon var daha rahat tutunsun dedi
Canim doktorlar cok tedbirli konuşuyor kotu bi sey yoktur emin ol ben oglumda kanamam oldu acile gittim 7 haftalikti kalp atisini gördü ama hani daha kucuk ya belli belirsiz dedi ki var gibi de yok gibi de kalp atisi sonra ben panik olunca ordaki hemsire demisti var diye doktorlar herhangi riske girmemek icin daha temkinli konuşuyor sen gonlunu ferah tut gecen hafta senin keseyi biri gormustu biri gorememisti oyle bi sey vardi sanki. Dimi bu o doktor mu yine

Doktordan geliyorum 6+2 bebek gözüktü ama kalp atısını göremedi dr gec döllenmeye baglı olabilir dedi haftaya cuma yine cagırdı ama moralim sıfır neden görmedi acaba diye :KK43:
Karindanmi vajinal mi baktı. Ayrica senin gibi ayni gunlerde duyamayan cok arkadas var burada bencr moralini bozma bir gun bile cok farkettiriyor. İlla duyulmasi sart değildi icini ferah tut.

Kizlar cok sukur kesemizi gorduk, doktor hersey yolunda, hersey olmasi gerektigi gibi dedi rahatladim. 5 hafta sonra yine gel dedi daha erken gelmene gerek yok, hersey yolunda.
3463F9ED-A7DD-43FE-87A9-BBC26BE102AD.jpeg

Canim ben 5+3 keseyi gördük daha cok küçüktü 2hafta sonra gel dedi bugun gittik yani 7+3 duyduk kalp atisini. Daha erken annesi sabret 1hafta sonra duyarsin insallah kalp atışını

Okumuş olduğum,yasini şerif,mülk suresi,100 rabbi hebli minessalihin,100 er rahman,100 er rahim,100 el şafi,100 elhamdülillah,100 Suphanallah,100 Allahü Ekber,21 el mubdiu

Evlat hasreti ile yanan herkeze rabbimin hayırlı evlat nasip etmesi ve düşük riski olanlara sağ salim kucaklarına almaları için hediyemdir.Rabbim dualarınızı kabul etsin ve doğurup sokağa atanlara değil evlat hasretiyle yananlara haklarında hayırlı evlat nasip etsin inşallah (Amin ecmain) ☺
Ağzına sağlık canım:KK200:

Gözün aydın canım. Amaneden sıfır moralin birçok kişi 7. Haftayı doldurduktan sonra duyuyor kalp atışını. Öyle düşünme bebişini üzme canım.
Kizlar cok sukur kesemizi gorduk, doktor hersey yolunda, hersey olmasi gerektigi gibi dedi rahatladim. 5 hafta sonra yine gel dedi daha erken gelmene gerek yok, hersey yolunda.
Eki Görüntüle 2082657
Hadi gözün aydın :) Kalp atışı için 2 hafta sonra çağırmadı mı canım?

Bende dün 6+4te bebeği gördük ama kalp atışını göremedik canım daha erken 9.haftada gören bile var

Kızlar üzmeyelim bebekleri inşaallah yakında kalp atışlarını da duyacağız. Her çocuk nasıl farklıysa her hamilelik ve embriyo da farklı. Sabredelim inşaallah maksimum 2 haftaya duyacağız, ben de bugün gittim sadece bebek gözüktü kalp atışına bakmadı bile :anneadayı:

Gözün aydın canım. Amaneden sıfır moralin birçok kişi 7. Haftayı doldurduktan sonra duyuyor kalp atışını. Öyle düşünme bebişini üzme canım.

Hadi gözün aydın :) Kalp atışı için 2 hafta sonra çağırmadı mı canım?
Yok canim ben Turkiyede yasmiyorum, burda o kadar sik cagimiyorlar gerek yok dedi, o kadar erken kalp atisni dinlemek bebege zararli olabilir oyle diyorlar. Ama allaha cok sukur hersey yollunda dedi rahatladim

Back