• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okumuş olduğum,yasini şerif,mülk suresi,100 rabbi hebli minessalihin,100 er rahman,100 er rahim,100 el şafi,100 elhamdülillah,100 Suphanallah,100 Allahü Ekber,21 el mubdiu

Evlat hasreti ile yanan herkeze rabbimin hayırlı evlat nasip etmesi ve düşük riski olanlara sağ salim kucaklarına almaları için hediyemdir.Rabbim dualarınızı kabul etsin ve doğurup sokağa atanlara değil evlat hasretiyle yananlara haklarında hayırlı evlat nasip etsin inşallah (Amin ecmain) ☺

Amiiinnn Allah razı olsun kuzum senin kalbini severim yaaaa :KK36:

Yok vermemşti aslında işten izip alıp gitmeyi düşünyrm çünkü cumaya kadar beklyemycm sanırım
Git canım pregeston versin en azından ben oğlumda düşük tehlikem var diye kullanmıştım dktr bunun içinde verdi dediki vücüt böyle şeyleri kayıt yapar unutmaz biz önlem alalım yine dedi oyuzden içmen daha iyi olur önemli birşey yoktur ama tedbir bizden taktr Allah’dan

Okumuş olduğum,yasini şerif,mülk suresi,100 rabbi hebli minessalihin,100 er rahman,100 er rahim,100 el şafi,100 elhamdülillah,100 Suphanallah,100 Allahü Ekber,21 el mubdiu

Evlat hasreti ile yanan herkeze rabbimin hayırlı evlat nasip etmesi ve düşük riski olanlara sağ salim kucaklarına almaları için hediyemdir.Rabbim dualarınızı kabul etsin ve doğurup sokağa atanlara değil evlat hasretiyle yananlara haklarında hayırlı evlat nasip etsin inşallah (Amin ecmain) ☺
Allah kabul etsin hizmetini Allah razı olsun :KK200:

aynı dertten bende de var sarının her tonlarını görüyorum ayrıca akıntı olunca çok bariz hissediyorum ve kanama diye korkup kontrol ediyorum her seferinde
Aynen ya hu sürekli wc ye koşuyorum kontrol ediyorum bende.Akıntı olduğunu görünce derin bir ohh çekiyorum.Sürekli ıslaklık hissi kötü:/ Neyse bunada çok şükür tabi şikayetlenmiyorum,endişe ediyorum sadece.

Aynen ya hu sürekli wc ye koşuyorum kontrol ediyorum bende.Akıntı olduğunu görünce derin bir ohh çekiyorum.Sürekli ıslaklık hissi kötü:/ Neyse bunada çok şükür tabi şikayetlenmiyorum,endişe ediyorum sadece.
Senin mide bulantın başladı mı canım yaa benim başladı sabah beri böguruyorum

Merhaba anneler ve anne adayları 2. Kez anne oluyorum galıba aguztos anneleri olarak insaallah guzel hamilelik gecırırız tabı daha doktora gıtmedık cok kucuktur dıye dusunuyorum bnm gıbı hem emzırıp hem hamıle olan anneler var mı acaba kucuk oglum 14 aylık ve 4 haftalık hamıleyım
Senin gibiyim canim emziriyorum bende

Merhaba günaydın herkese,
Biz de bugün kalp atışlarını duyduk. Doktor her şey normal dedi ama ben niye evhamlarıma engel olamıyorum acaba?
Sinir oluyorum kendime. Bebek 3mm şu an. Ultrasonda 6+0 yazıyo. Şimdi de bebeğin küçük olduğuna kanaat getirdim.
Deliriyorum galiba :) Bi sonraki muayene için 1 ay sonraya randevu verdi. Heralde garip bişi görse 1 ay sonraya vermezdi di mi?

İlk bebeğimi kaybettiğim için pimpirikli ben dün doktorla konuştum beni muayene etti 6+2 idim kese 5 gün arayla 2 buçuk kat büyümüş 3 mm iken 6buçuk mm kötü hiç bir şey demedi hatta kesen büyüyor korktuğun gibi bir şey yok haftaya duyamazsak öteki hafta kalbini duyarız dedi birşey yoktur değil mi

Merhaba günaydın herkese,
Biz de bugün kalp atışlarını duyduk. Doktor her şey normal dedi ama ben niye evhamlarıma engel olamıyorum acaba?
Sinir oluyorum kendime. Bebek 3mm şu an. Ultrasonda 6+0 yazıyo. Şimdi de bebeğin küçük olduğuna kanaat getirdim.
Deliriyorum galiba :) Bi sonraki muayene için 1 ay sonraya randevu verdi. Heralde garip bişi görse 1 ay sonraya vermezdi di mi?
İlk 12 hafta ayda 2 kere muayene olur ayda 1 çok az konuşun isterseniz bu durumu

İlk bebeğimi kaybettiğim için pimpirikli ben dün doktorla konuştum beni muayene etti 6+2 idim kese 5 gün arayla 2 buçuk kat büyümüş 3 mm iken 647 mm kötü hiç bir şey demedi hatta kesen büyüyor korktuğun gibi bir şey yok haftaya duyamazsak öteki hafta kalbini duyarız dedi birşey yoktur değil mi
darısı da benim başıma :) herşey yolunda inşallah meraak etme..herkese bir ay sonra diyorlar bu normal seyrinde olduğunu gösteriyor

İlk 12 hafta ayda 2 kere muayene olur ayda 1 çok az konuşun isterseniz bu durumu

skıntılı bır surec yoksa ayda 1 yeter aslında. duydugum kadarıyla yurtdısında 2-3 ayda bır cagırıyomus
gercı ben ılk hamıleıgımde haftada bır gıdıyodum nerdeyse:)

sımdı kendımı dusununce 1 ay cok geldı gozume

Kızlar bugün 6+0'dı doktora gittim iki kese gözüktü :KK37: birisinin içinde bebek var diğerinde gözüken bir şey yok bu düşebilir dedi, kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi ama ben Ocak'ın 2. haftası gideceğim 10 haftalık olacak kalp atışını duyarım inşaallah

Back