2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ayy cnm sonra olmasa üzülürüm kine:110:canım niye öyle diyorsun ya deneme vaktin varsa dene hiç belli olmaz çok asılma canım dikkat et kendine çok uzanma her yere :eek:
ay sorma ya yaptım yaptım en son aklıma geldi burdan okuduklarımdan öyle asılmak vs iyi değilmiş ama yapmış bulundum bikereo_O

ay sorma ya yaptım yaptım en son aklıma geldi burdan okuduklarımdan öyle asılmak vs iyi değilmiş ama yapmış bulundum bikereo_O

Yani canım belki birşey varsa bişey olmasın ben bile ev işleri yaparken unutuyorum sonra acısını ben çekiyorum baştan önlem almak lazımken niye üzülelim ki dikkat et kuzum sen gene :110::KK17:

evet canım doğru söylüyosun:KK200: işte biraz zaman geçirmeye çalışıyorum:KK55:

Ay canın takmasak böyle hiç haberimiz olmasa da öğrensek böyle bilip beklemek çok zor geçmiyor günler belirtiler olunca da insan acabalarla geçiriyor eşimden ailesinden ailemden saklayacam diye takla atıyorum resmen :KK12: artık bizde gülsek olmaz mı :KK51::oops:

Ay canın takmasak böyle hiç haberimiz olmasa da öğrensek böyle bilip beklemek çok zor geçmiyor günler belirtiler olunca da insan acabalarla geçiriyor eşimden ailesinden ailemden saklayacam diye takla atıyorum resmen :KK12: artık bizde gülsek olmaz mı :KK51::oops:
günaydın canıım:KK200: aslında biraz düşünmeyi bıraksak daha iyi olcak sankio_Obütün gün oldu mu olcak mı diye düşünüyoruz

günaydın canıım:KK200: aslında biraz düşünmeyi bıraksak daha iyi olcak sankio_Obütün gün oldu mu olcak mı diye düşünüyoruz

Aynen cnm sanki bu sabahta agrılar yok sadece göğüs ağrısı var gene mi olmadı demek istemiyorum daha 6 gün var bata ama :110:

Gunaydinnnn:)Ne kadar dinlersek vucudumuzu o kadar belirti buluruz bosverin akisina birakin dusunmekte beklemekte ayri stresler baska bir ugras bularak kafa dagitmak lazim :)Mesela bir konu acalim o konuda sohbet edelim gbi uzaklasmak lazm bir sure bu gebelik konularindan.

canım herkesin belirtisi farklı olurmus hemen umutsuzluğa kapılma benim daha yaklaşık 17 18 günüm var:duduk:

Ne biliyim dün hasta olucam gibi agrı vardı şimdi hiçbişy yok düşünmemek için sürekli uğraş bulsamda takılıyor değil nasip artık :110: niye kırmızı kart canım hiç belli olmaz cnm bakarsın bize bir müjdeli haber verisin :KK200:

Ne biliyim dün hasta olucam gibi agrı vardı şimdi hiçbişy yok düşünmemek için sürekli uğraş bulsamda takılıyor değil nasip artık :110: niye kırmızı kart canım hiç belli olmaz cnm bakarsın bize bir müjdeli haber verisin :KK200:
genelde hamişler senin gibi diyo regl olcam gibi hissettim bi damla kan geldi:ukala: benim bu ay eşim çok yoğun iş olarak pek birbirimize zaman ayıramıyoruz:KK12:

genelde hamişler senin gibi diyo regl olcam gibi hissettim bi damla kan geldi:ukala: benim bu ay eşim çok yoğun iş olarak pek birbirimize zaman ayıramıyoruz:KK12:

Canım valla çok ümitlenmiyorum ben de artık amann boşveriyorum yoksa takılıp kalacam daha çok üzülecem . Zaten ya hiç herşey istediğimiz gibi olmaz artık nasip diyip geçicez başka yolu yok :KK51:

X