2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay bilmemki iki uc gun once hafif akintm baslamisti bugun bi baktim acik kahverengi gibi simdi islaklk hissettm bi baktim yine ayni yumurtlama zamani mi acabao_O

Islaklık var mı canım benim bugun kaçıncı iç çamaşırım valla yetişmiyor resmen :KK45: kasık ağrım başladı bi kaç saat beri yemekte önce başım dönüyor Du eşim suratın niye sarardı dedi hiç farkında değildim bile değildim şuan ıslaklık dışında agrı hissediyorum :oops: canım bebişlerimiz mi geliyor yaa:spor:

İnsallah mayıs annesi olurum hayırlısı artık 7 yaşında oğlum var 2. Bebek'te heyecan lıymış

Benimde 2,5 yasinda oglum var bendr istiyorum ikinciyi gercekten insann cok heyecanlaniyorr rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah[/QUOTE

Kızlar hayırlı olsun İnşallah benimde 6 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var ikinci olcak kismetse

Kızlar nasılsınız ya size bir sorum olucak şimdi dün gece denemelere son verdik bu ay gün aşırı doktor dediği gibi denedik evet ayın 11 yumurtlama dönemi takvime göre ama dün geceden sonra acaba bi etkisi olur mu diye düşünüyorum . Bu sabah itibariyle kremsi bi damla kadar akıntı geldi ve ıslaklık devam ediyor sizce ne oldu anlamadım gögüslerim şişti uçları kahverengi olmaya başladı yeşil yeşil damarlar belli oluyor diyebilirim arada bacaklarıma kadar bi ağrı girip çıkıyor belimi hiç söylemiyorum regl sonra bugune kadar devam ediyor ama kasıklarda agrı falan yok incir kürü içiyorum kızlar bu yumurta için iyi geldiğini söylüyorlar ilk günü belirtiler olmuştu ama şuan ne oldu anlayamıyorum sizce umutlanmakta istemiyorumm .. :110::110:
Canım sen İnşallah güzel haberi vericeksin

Kızlar günaydın dün gece bişeyler hisseder gibi oldum ve yerleşmesi kanamasıydı sanırım küçük küçük lekenmeler yaşadım sabahta bi anda geceden beri uyamadım bende eşimi işe gönderir göndermez daha bat 5 gün var ama test yaptım sanki çok belli olmasada bişeyler var gibi ama abartıyo olabilirmiyim? :110:

Kızlar günaydın dün gece bişeyler hisseder gibi oldum ve yerleşmesi kanamasıydı sanırım küçük küçük lekenmeler yaşadım sabahta bi anda geceden beri uyamadım bende eşimi işe gönderir göndermez daha bat 5 gün var ama test yaptım sanki çok belli olmasada bişeyler var gibi ama abartıyo olabilirmiyim? :110:
günaydın canımm ayyy olabilir yerleşme kanaması:halay::halay::halay::halay: daha 5 gün var tam belli olmaz testin fotosunu koysaydın keşke

Islaklık var mı canım benim bugun kaçıncı iç çamaşırım valla yetişmiyor resmen :KK45: kasık ağrım başladı bi kaç saat beri yemekte önce başım dönüyor Du eşim suratın niye sarardı dedi hiç farkında değildim bile değildim şuan ıslaklık dışında agrı hissediyorum :oops: canım bebişlerimiz mi geliyor yaa:spor:
Canım adet döngün nasıl bide bat ne zaman?? Hadi inşallah tutunmustur minigin:KK68:

Canım adet döngün nasıl bide bat ne zaman?? Hadi inşallah tutunmustur minigin:KK68:

Valla dün gece 1 iki damla kahverengi leke oldu hatta ben de yok olmaz falan dedim bu sabah bişey yok ama kalktığımdan beri içim geçiyor gibi oluyor yemek yesem de midem kazınıyor gibi :( canım 5 gün var daha

günaydın canımm ayyy olabilir yerleşme kanaması:halay::halay::halay::halay: daha 5 gün var tam belli olmaz testin fotosunu koysaydın keşke

Canım bulamadım ki koyamadımmmm olmazsa bilmiyorum içim geçiyor gibi oluyor soğuktan soğuk terler döküyorum resmen:KK17:

Back
X