- 27 Ekim 2023
- 4.034
- 7.493
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #13.141
Kusma geliyor iki gündür inşallah geçicidir, doğuma kadar kalmaz... Yediğim hiçbir şeyden mutlu değilim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reflüyle beraber mi geliyor ?Kusma geliyor iki gündür inşallah geçicidir, doğuma kadar kalmaz... Yediğim hiçbir şeyden mutlu değilim...
Biz de AlpArslan koyacağızÇok güzel Allah sağlıkla kavuşmayı giydirmeyi nasip etsin Amin. Allah izin verirse bizimde adı AlpAslan olacak![]()
Ayiramadim ya reflum de başladı bu kadar bulantı hissim yoktu ama biraz stresli bı dönem geçirdim o mu tetikledi emin değilim, iştahım yok Bir lokmada yesem bulantiyla acayip rahatsız ediyorReflüyle beraber mi geliyor ?![]()
Çok rahat duruyor gercekten bakacağım buna çok teşekkürler![]()
Siyah Suzıe Balensiz Dikişsiz Sütyen
Siyah Suzıe Balensiz Dikişsiz Sütyen B0169842_366 ile şimdi Dagi'de. Kaliteli ve konforlu Balensiz özel fiyatlarla sizleri bekliyor.www.dagi.com.tr
Bunun ten rengi ile aldım![]()
Aman aman maşallah maşallahAy bugün benim oğluşumun hastane için yaptırdığım eşyaları geldiduygusal bir ponçiğimmm şu an
![]()
Sırtıma yapıştı iyi ki çok almışım dedim kendi kendimeÇok rahat duruyor gercekten bakacağım buna çok teşekkürlerbelkı bi bundan bi emzirme sütyeni alınabilir bi alana bi bedava varken
Daha iyimisin canım daha yeni okudum yazışmalarıSanırım evham yaptım birazcık eşime soyluyorum hemen peki oraya gittiğimde düşükse Dr a ne diyeceğim 14/9a çıktı fakat indi şimdi mi diyeyim
Çok teşekkürler daha iyiyim tansiyonum düştü ama henüz dra gitmedimDaha iyimisin canım daha yeni okudum yazışmaları
Aman aman ihmal etme kendine dikkat etÇok teşekkürler daha iyiyim tansiyonum düştü ama henüz dra gitmedim
Druma mesaj attım cevap bekliyorum çok hafif şeyler yiyip tekrardan uzandım bebişim hareketli Allah'tan tedirgin etmiyo beni sürekli varlığını hissettiriyo tekrar ilk çıktığında gideceğim draAman aman ihmal etme kendine dikkat et
Kızlar size başıma gelen bir şeyi anlatayım2 gün önce hafif sancım oldu bende hastanede çalıştığım için bir görüneyim dedim. Normalde benim doktorum Bursa da bilinen bir doktor ama devlet hastanesine göstermek istedim kendimi orada çalıştığım için doktor baktı dedi ki rahim ağzın kısalmış 27 mm ölçtüm dedi normalde 40-50 arası olması lazım olan şey 27 mm olması beni çok korkuttu sonrasında ise dedi ki kısalmış riskli ve erken doğum riski var daha da kısalırsa yeni doğan yoğun bakım olan bir hastanede yatman lazım dedi bende korkuyla kendi hekimimi aradım gel çabuk dedi gittim ama o yolda çok üzüldüm şu ana kadar hep detaylı bakan doktorum bilirdi neden birden kısalmış rahim ağzı dedim doktoruma söyledim baktı ve dedi ki bunu sana söyleyen asistan mıydı bende hayır uzmandı dedim dedi ki asla 27 mm değil 47 mm dedi bunu nasıl görmüş dedi o da çok şaşırdı neler yaşadığımı Allah biliyor daha 6. Aya yeni girdik ne doğumu dedim kendi kendime aklımda bir sürü senaryo geçti demem o ki devlet hastanesinin ultrasonuna güvenmeyin ve kendinizi üzmeyin tek doktora bakmayın ya da sadece güvendiğinize muayene olun
![]()
Ay bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken pertim çıktı yavrumda yoruldu galibaDruma mesaj attım cevap bekliyorum çok hafif şeyler yiyip tekrardan uzandım bebişim hareketli Allah'tan tedirgin etmiyo beni sürekli varlığını hissettiriyo tekrar ilk çıktığında gideceğim dra
Dinlenmeyi hak etmiş elleme çocuğuAy bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken partim çıktı yavrumda yoruldu galibao yüzden buralarda yoktum
Yaa çok yormasaydin kendiniAy bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken partim çıktı yavrumda yoruldu galibao yüzden buralarda yoktum
Artık 2 gün kendine gelemez yavrumDinlenmeyi hak etmiş elleme çocuğu![]()
Valla öyle yaptım hemen bebişler ruh ve bedenimizden etkileniyorlarYaa çok yormasaydin kendinibiz yorulunca onlarda yoruluyo sanırım dinlen sende canım benim uzat ayaklarını
Bu aktüel ürünler bu sabah çıktı karsima eşime yolladım burdan alacak çok eksiğimiz var diyeKızlar haftaya cuma bime çok güzel anne bebek ürünleri geliyor. Oyuncaklar için erken aslında ama hepsi baya uygun fiyatlı. Size görsellerini atayım da bakın
Hayatın bana BİM’den çocuk ürünleri takip ettirdiği evre hayırlı olsun dkdkdk![]()
Şaka gibiler gerçektenGenelde durum bu galiba. Ben de ne zaman kadın doğum alanında devlet hastanesine gitsem bir beni öldürmedikleri kalmıştı. Bütün tahminleri fiyaskoydu. Ayrıca ultrason cihazları o kadar kötü ki (en azından benim gittiğim yerde öyleydi) ekran küçücüktü. Hocam rahmimdeki bant ne durumda diye sorduğumda doktor 'ben çıktı bile alamıyorum bundan sen bant soruyorsun' dedi. Okeey
Benim de bugün misafirim vardı ama sağolsunlar herkes bısey yapıp getirdi bulaşıkları da yıkayıp gittiler ona rağmen yoruldum onlar da azcık el atsalarmıs yav bu halinle hizmet ediyorsunnAy bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken pertim çıktı yavrumda yoruldu galibao yüzden buralarda yoktum