Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Kızlar size başıma gelen bir şeyi anlatayım 😢 2 gün önce hafif sancım oldu bende hastanede çalıştığım için bir görüneyim dedim. Normalde benim doktorum Bursa da bilinen bir doktor ama devlet hastanesine göstermek istedim kendimi orada çalıştığım için doktor baktı dedi ki rahim ağzın kısalmış 27 mm ölçtüm dedi normalde 40-50 arası olması lazım olan şey 27 mm olması beni çok korkuttu sonrasında ise dedi ki kısalmış riskli ve erken doğum riski var daha da kısalırsa yeni doğan yoğun bakım olan bir hastanede yatman lazım dedi bende korkuyla kendi hekimimi aradım gel çabuk dedi gittim ama o yolda çok üzüldüm şu ana kadar hep detaylı bakan doktorum bilirdi neden birden kısalmış rahim ağzı dedim doktoruma söyledim baktı ve dedi ki bunu sana söyleyen asistan mıydı bende hayır uzmandı dedim dedi ki asla 27 mm değil 47 mm dedi bunu nasıl görmüş dedi o da çok şaşırdı neler yaşadığımı Allah biliyor daha 6. Aya yeni girdik ne doğumu dedim kendi kendime aklımda bir sürü senaryo geçti demem o ki devlet hastanesinin ultrasonuna güvenmeyin ve kendinizi üzmeyin tek doktora bakmayın ya da sadece güvendiğinize muayene olun 😕😕😕

Genelde durum bu galiba. Ben de ne zaman kadın doğum alanında devlet hastanesine gitsem bir beni öldürmedikleri kalmıştı. Bütün tahminleri fiyaskoydu. Ayrıca ultrason cihazları o kadar kötü ki (en azından benim gittiğim yerde öyleydi) ekran küçücüktü. Hocam rahmimdeki bant ne durumda diye sorduğumda doktor 'ben çıktı bile alamıyorum bundan sen bant soruyorsun' dedi. Okeey

Druma mesaj attım cevap bekliyorum çok hafif şeyler yiyip tekrardan uzandım bebişim hareketli Allah'tan tedirgin etmiyo beni sürekli varlığını hissettiriyo tekrar ilk çıktığında gideceğim dra
Ay bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken pertim çıktı yavrumda yoruldu galiba 😂 o yüzden buralarda yoktum

Ay bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken partim çıktı yavrumda yoruldu galiba 😂 o yüzden buralarda yoktum
Dinlenmeyi hak etmiş elleme çocuğu 😊

Ay bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken partim çıktı yavrumda yoruldu galiba 😂 o yüzden buralarda yoktum
Yaa çok yormasaydin kendini ❤️biz yorulunca onlarda yoruluyo sanırım dinlen sende canım benim uzat ayaklarını

Kızlar haftaya cuma bime çok güzel anne bebek ürünleri geliyor. Oyuncaklar için erken aslında ama hepsi baya uygun fiyatlı. Size görsellerini atayım da bakın 🤣
Hayatın bana BİM’den çocuk ürünleri takip ettirdiği evre hayırlı olsun dkdkdk 🤣🤣
Bu aktüel ürünler bu sabah çıktı karsima eşime yolladım burdan alacak çok eksiğimiz var diye 😂

Genelde durum bu galiba. Ben de ne zaman kadın doğum alanında devlet hastanesine gitsem bir beni öldürmedikleri kalmıştı. Bütün tahminleri fiyaskoydu. Ayrıca ultrason cihazları o kadar kötü ki (en azından benim gittiğim yerde öyleydi) ekran küçücüktü. Hocam rahmimdeki bant ne durumda diye sorduğumda doktor 'ben çıktı bile alamıyorum bundan sen bant soruyorsun' dedi. Okeey
Şaka gibiler gerçekten

Ay bugun aşırı yoruldum benim ki pek durgun yavrum .kayınvalidemin komşuları geldi ben yeni evli oldugum İcin illa bi kısır yiyelim demişler bende dedim ağırlaşmadan davet edelim dün den beri hazırlık.bugun de hizmet derken pertim çıktı yavrumda yoruldu galiba 😂 o yüzden buralarda yoktum
Benim de bugün misafirim vardı ama sağolsunlar herkes bısey yapıp getirdi bulaşıkları da yıkayıp gittiler ona rağmen yoruldum onlar da azcık el atsalarmıs yav bu halinle hizmet ediyorsunn

Back
X