Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar uzun süredir göbeğimde kahverengi çizgi oluşmuştu, bugün kaybolmuş bebeğe bir şey olmuş olabilir mi

Kızlar aklıma birsey takıldı. Ben 14+1 de doktora gittiğimde %99.9 kız dedi ama çevremdeki insanlar çok güvenme belki bacak arası dolar diyolar. Benim dıdımın dıdısına kız dediler erkek oldu diyolar. Bu nasıl oluyo hiç anlamış değilim bu benim bebisin goruntusu. Değişme durumu olur mu acaba 🤔
Canım senin dediğin mesela genelde beneklerin tam bacak arası görünmediğinde yapılan tercihlerdir. Ama senin haftanda genelde değişmez bebek net açmış bacak arasını öyle bişey olsaydı suan zaten belli olurdu

Kızlar uzun süredir göbeğimde kahverengi çizgi oluşmuştu, bugün kaybolmuş bebeğe bir şey olmuş olabilir mi
O hormonak bişey kaybolada bilir sonra tekrar çıkıp daha da belirgin olabilir. Bebeğe Allah korusun bişey olursa alınmayana kadar o belirtilerin hemen kaybolmaz

Kızlar bugün doktora gittim ve cinsiyet kesinleşti bir pipili daha geliyor 💙🧿 14+6yız suan 4 gün ilerden geliyor Lioo Lioo listeye ekleyebilirsin canım 💕☺️

Kan ve d vitaminine başladık magnezyum da yazdı elenatal 2 kullanmaya devam dedi
Gozun aydin canim doktor kan tahlili
İsteyip mi yazdi kan ilacini yoksa direkmi henuz bana kan yazmadi.

Kizlar bugun kan vermiştim kanlar böyle çikmiş
Pazartesi aile hekimliğine gostercem kanimmi dusuk cikmiş pek anlamadim ama hiç elimi kaldircak halim yok 🤦Anlayan varsa bakabilirmi bir🌸

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-18-21-35-25-798_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-04-18-21-35-25-798_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2025-04-18-21-35-16-094_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2025-04-18-21-35-16-094_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar bugün doktora gittim ve cinsiyet kesinleşti bir pipili daha geliyor 💙🧿 14+6yız suan 4 gün ilerden geliyor Lioo Lioo listeye ekleyebilirsin canım 💕☺️

Kan ve d vitaminine başladık magnezyum da yazdı elenatal 2 kullanmaya devam dedi
Pipililer çoğaldı gelsin pipili bebişler 😍😍😍 hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin

Bende biberon emzik vs alalım kıyafet mobilya vs kurban bayramından sonra alırız diye düşünüyorum
Aynen mantıklı biz oda yapmicaz çünkü kıbrıstayız tayinimiz çıkacak bebekler doğduktan 3 ay sonra Türkiye’ye o yüzden sadece kullanacakları şeyleri alıcaz

Kizlar bugun kan vermiştim kanlar böyle çikmiş
Pazartesi aile hekimliğine gostercem kanimmi dusuk cikmiş pek anlamadim ama hiç elimi kaldircak halim yok 🤦Anlayan varsa bakabilirmi bir🌸
Geçmiş olsun canım. Chatgpt ye soruyorum ben böyle şeyleri, seninkini de sordum da vitamin eksikliği belki varsa enfeksiyon diyo, ama böyle şeyleri hamilelikte normal bence benim değerlerim de kıpkırmızı çıkınca aha dedim ölüyorum herhalde, doktor şey demişti bazı şeylerin hamilelikte yüksek bazısının da düşük çıkmasını isteriz 😀 canını sıkma yarın sorarsın ama bence büyük bir sorun yok, hemen strelenme❤️

ayyy beni gerçekten en iyi sen anlarsınn birebir aynı herkes cok hevesli sanki ben hevessizim ama korkumu endişemi anlamıyorlar ve durmuyolar yapılan her şey bebegime bişi olursa bana duygusal yük oluyor :(
Gerçekten çok iyi anlıyorum. Eşime kalsa doğuma kadar kimseye haber vermeyecektik, yine ben tutamadım çenemi. Keşke onu dinleseymişim diyorum bazen:)

İdrar sonucum böyle çıkmış. Dünki gittiğim hastane hemen randvu alıp yakınında bir kadın doğumcuya göster demişti. Benim gittiğim doktorun yolu 2 saat sürdü metrolarla malum.
Sonuçlarım kötü gibi ya yaşayan varmı
Ben şeyden çok korkuyorum benim annem hamileydi ben evlenmeden 1 sene önce
Kız kardeşimi 6 aylık doğurdu
Gebelik tansiyonu, enfeksiyon vs vs yüzünden
Çok korkuyorum o yüzden

Enfeksiyon olabilir diyordun ama protein için doktorla konuşmak saha iyi canım görüştün mü doktor ile

Kizlar vajinal kasintim cok artti. Idrar cok sk tili cikmadigi icin doktor bisi yazmadi ama dayanamiorm daha. Ayni durumda olan arkdslar ne kullandnz acaba
İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir bana doktorum sirkeli su ile yıka hatta biraz kaba koyup oturabilrisinde demişti netten bakarsan orda da baya var onu deneyebilirsin

Beni 18 de çağırdı tahlil için şuan sadece multivitamin kullanıyorum o zaman gereklileri vereceğim dedi 🥰 detaylı ultrason için perinatolojiye mi gidiliyor acaba
Detaylı ultrasonu genelde perinatoloji ya da bu konuda uzmanlaşmış radyologlar yapıyor ama kendi doktorunda bu konuda bilgili ve cihazı uygunsa o da yapabiliyor sanırım hatta dışarıda tek seasn detaylı ultrason yapan kliniklerde var

Enfeksiyon olabilir diyordun ama protein için doktorla konuşmak saha iyi canım görüştün mü doktor ile

İdrar yolu enfeksiyonundan olabilir bana doktorum sirkeli su ile yıka hatta biraz kaba koyup oturabilrisinde demişti netten bakarsan orda da baya var onu deneyebilirsin
Doktorum cok onemsemedi acikcasi. Anlamadim. Ama ya enfeksiyon ya mantar yani. Akintm sut kesigi yesile calio kasinti da gece gunduz. Sirkeyi deneyeyim

Geçmiş olsun canım. Chatgpt ye soruyorum ben böyle şeyleri, seninkini de sordum da vitamin eksikliği belki varsa enfeksiyon diyo, ama böyle şeyleri hamilelikte normal bence benim değerlerim de kıpkırmızı çıkınca aha dedim ölüyorum herhalde, doktor şey demişti bazı şeylerin hamilelikte yüksek bazısının da düşük çıkmasını isteriz 😀 canını sıkma yarın sorarsın ama bence büyük bir sorun yok, hemen strelenme❤️
Ayy sevindim hepsini kirmizi gorunce dedim ôleyrim heralde 🤦😂

Doktorum cok onemsemedi acikcasi. Anlamadim. Ama ya enfeksiyon ya mantar yani. Akintm sut kesigi yesile calio kasinti da gece gunduz. Sirkeyi deneyeyim
Doktor neden bir şey demedi bilemedim ama sirekiyi ben çok yapamadım sonra geçti ama baktım baya etkili gibi bir de bol su iç diyor doktorum hep

Back
X