Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Bizimkiler bizi batirdi zaten 🤣 bu yine iyi ya gonalf igne en son 9 bindi uc gun yetiyodu bana ajdjdjdj gunluk dozu 3 bin🤣🤣
Aman aman iğne deme bana biz tüp bebeğe bir araba parası harcadık resmen yok genetikti yok ilaçtı 🤣🤣 ilaçlar zaten anamızı belledi sağlıklı doğsunlar da insanın gözüne gelmiyor 😍 ama sen artık sağlık ocağı ile bi tanış bence kuzucum 😀😀

Aman aman iğne deme bana biz tüp bebeğe bir araba parası harcadık resmen yok genetikti yok ilaçtı 🤣🤣 ilaçlar zaten anamızı belledi sağlıklı doğsunlar da insanın gözüne gelmiyor 😍 ama sen artık sağlık ocağı ile bi tanış bence kuzucum 😀😀
Esim de diyor cocuk milyonluk olma yolunda hizla ilerliyor du bakalim diye ahdjdjdj allah saglik versin napalim 😁
Ay evet ben bi tr de yasadigim gercegine meraba desem iyi olacak sjjdjdjf

Kızlar bu akşam ilk defa lekelenmem oldu. Çok korktum hemen kadın doğum acile gittim çok şükür bebeğin kalbi atıyor, kanama alanı da yok. bu lekelenme ve hafifte sağ kasığımda ağrı var neden olur ki ya. Size bişey dediler mi?

Kızlar bu akşam ilk defa lekelenmem oldu. Çok korktum hemen kadın doğum acile gittim çok şükür bebeğin kalbi atıyor, kanama alanı da yok. bu lekelenme ve hafifte sağ kasığımda ağrı var neden olur ki ya. Size bişey dediler mi?
Normalde Regl olacağın dönemdeysen ondan dolayı da olabilir sanırım grupta öyle yazmışlardı

bugün yordun mu kendini veya dün

Canım çok geçmiş olsun, dinlen bi süre mümkün olduğunca hareketsiz kal. Sebepsiz Lekelenme yaşayan cok arkadas var yazarlar şimdi. Progestan verdi mi

Cok gecmis olsun, iki kez minicik lekelenme yasamistim ama zaten progestan ignesi kullandigim icin ekstra bir muayene vs olmamistim. İkisinde de kendimi cok yormustum ayakta kalkmistim, adet zamanimdi ve de. Birini 7.haftanin sonunda digerini de 8.haftanin sonunda yasamistim

Merhabalar postun yukarısında olan isimlere kendi adımızı nasıl yazıyoruz?Bende İn Şa Allah kasım annesi olacağım

Back
X