Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
insallah sabah olsada gitsem. gebelik belirtilerim bir gidip bir geliyor ondan tedirgin oluyorum ama kotu belirtim yok
Ben de aynı şekildeyim pazartesi 12 gündür doktora gitmiyor olacağım pazartesi randevum,7+5 teyim.Sürekli sanki belirtilerim gidiyor,bir bakıyorsun öğürüyorum bir bakıyorsun hiç hamile değil gibiyim.Çok şükür ağrım sızım yok,geçen hafta şişlik ve akıntım vardı,bu hafta çok azaldı.Sadece yorgunluk ve akşam 9 buçukta uyumalarım var.Bazen çok tedirgin oluyorum her şey yolunda mıdır diye 🥹

bana kayinvalidem yavastan laflari altdan altdan soylemeye basladi 🤣 oglumda sutum az olmustu mamada veriyordum delirtmistj o zamanlar beni hatda sut anne bile bulmak istiyordu simdide diyor ki bazi kadinlar sutum yok diyor nasil olurda ineklerde oluyor sut onlarda canli ama kadinlarda olmuyormus emzirmezseler nerden olucak falan filan bende hic anlamamis gibi yaptim 😜 bebis dogunca cekeceklerimiz var
İNEKLERDE oluyor nedir ya 🤓 sen o kaynanayı bana versene bakalm görüyomu torununu hahshdjdj süt öyle birşey değilki cokta gelir azda gelir; benm keremde geldi ama belki hunda az gelicek mama kullanıcam daha mı az anne olurm yani, misal konu vajinal ve sezeryan doğum diye bi ayrımda da aynı şekilde o konuya ayrı bi kuduruom ama hsndndnd sezeryan doğurdjm keremi noldu yani anormal mi oldm keremle bagımmı az oldu, vallahi cocugum bana bitişik yaşıyo aramızdaki sevgininde tarifi yok. Ben sezeryanda yapabilirim ben mamada verebilirim; ona yeterli ilgiyi sevgiyi verdikten sknra herkese 💩 yemek düşer teşekkürler

prilamı aile hekimi yazınca çok ucuzmuş ya ben de bugün fark ettim enfeksiyon için ilacımı yazdırmaya gitmişken prilam da yazdırayım dedim 2 ilaca 118₺ ödedik şok oldum geçen biz de doktorum yazdığında 400 mü ne vermiştik😁 aile hekime yazdırın kızlar prilamları
Ahh benim su aile hekimine gitmem farz oldu artik 🤣🤣 kutu kutu prilam yetismiyor eve kskdjfjf he ya dun yenisini almis esim de meraktan sordum 400 gibi bisey dedi ben sok😅

Gerçekten burdan bütün anne adaylarına söylüyorum çocuklarınızı mümkün olduğunca Hekim ve Hemşire yapmayın hastanenin önünden geçirmeyin.😅 Eşimle birbirimizi görmüyoruz hamilelikte bile 24 saat çalıştıran bir meslek yani ötesi yok.
Bende senin gibiyim hastane yemeklerini çok yiyemiyorum, işten gelince de yemek yapamıyorum yorgunluktan kaç gündür dışardan yada annemlerden geçiştiriyorum.Bu sefer sağlıksız besleniyorum diye üzülüyorum.
Evet bu sefer de insanda suçluluk duygusu oluyor 🥺 ama vitaminlerimiz gerekiyor bebelere o da bizi sömürğyor zaten. İçimizi rahat tutalım arkadasım 🙏🏻

Gerçekten burdan bütün anne adaylarına söylüyorum çocuklarınızı mümkün olduğunca Hekim ve Hemşire yapmayın hastanenin önünden geçirmeyin.😅 Eşimle birbirimizi görmüyoruz hamilelikte bile 24 saat çalıştıran bir meslek yani ötesi yok.
Bende senin gibiyim hastane yemeklerini çok yiyemiyorum, işten gelince de yemek yapamıyorum yorgunluktan kaç gündür dışardan yada annemlerden geçiştiriyorum.Bu sefer sağlıksız besleniyorum diye üzülüyorum.
Ahahahah ya ben hep insalah jinekolog olur da kendi gibi tup bebek doktoru olur filan diye dua ediyorum ajdjdjdjdj. Cocugun haberi yok meslegini bile secti anasi onun icin🤣🤣
Canim senin isinin fiziksel boyutu cok yogun ve yorucu, gebe olmayan biri icin bile. En basitinden uyku duzenleriniz corbadir yillardir nobet tuta tuta. Allah kolayliklar versin 🙏🏼 hicbir seye de vicdan yapma, bak evdeyim haftalar sonra ilk kez tencerede yemek pisirdim 🤣 annem olmasa hictik hic

10+4 üm şuan. İnşallah artık yavaşlar büyümesi. 4 cm miyomla hamilelik oldu şimdiye kadar 7.5 kadar büyüdü.
bende şu an 10+4 üm 2.5 cmlik miyomla hamile kaldım bana büyümüş kücülmüş gibi bir şey demedi, doktor size alttan muayenede mi söyledi yoksa normal usg de belli oluyor mu bir sonraki kontrolde bende sorucam büyümüş mü diye

bana kayinvalidem yavastan laflari altdan altdan soylemeye basladi 🤣 oglumda sutum az olmustu mamada veriyordum delirtmistj o zamanlar beni hatda sut anne bile bulmak istiyordu simdide diyor ki bazi kadinlar sutum yok diyor nasil olurda ineklerde oluyor sut onlarda canli ama kadinlarda olmuyormus emzirmezseler nerden olucak falan filan bende hic anlamamis gibi yaptim 😜 bebis dogunca cekeceklerimiz var
Senin kaynananın fenotipini çözdüm ben. Seni üzmesine izin verme dirayetli ol sok lafını çekinme. O tipler taş fırlatsan anlamaz zaten

Ahahahah ya ben hep insalah jinekolog olur da kendi gibi tup bebek doktoru olur filan diye dua ediyorum ajdjdjdjdj. Cocugun haberi yok meslegini bile secti anasi onun icin🤣🤣
Canim senin isinin fiziksel boyutu cok yogun ve yorucu, gebe olmayan biri icin bile. En basitinden uyku duzenleriniz corbadir yillardir nobet tuta tuta. Allah kolayliklar versin 🙏🏼 hicbir seye de vicdan yapma, bak evdeyim haftalar sonra ilk kez tencerede yemek pisirdim 🤣 annem olmasa hictik hic
Manevi olarak çok güzel meslekler ama bedenen bazen ve psiklojik olarak zor. Aile düzeni yok, hele Hekimse evde bile rahat yok. Hiç çocuğumu düşünmediydim ya meslek seçimi yaparken yeni yeni akıllanıyorum.😂

bende şu an 10+4 üm 2.5 cmlik miyomla hamile kaldım bana büyümüş kücülmüş gibi bir şey demedi, doktor size alttan muayenede mi söyledi yoksa normal usg de belli oluyor mu bir sonraki kontrolde bende sorucam büyümüş mü diye

Ben 4 cm le kaldım. Hamilelikten önce miyomun gebeliğe engel değil demişlerdi. Hamilelikten sonra da her kontrolde doktor miyomu da ölçtü bende. Sizin daha küçükmüş belki o yüzden bakmamıştır.

Ben de aynı şekildeyim pazartesi 12 gündür doktora gitmiyor olacağım pazartesi randevum,7+5 teyim.Sürekli sanki belirtilerim gidiyor,bir bakıyorsun öğürüyorum bir bakıyorsun hiç hamile değil gibiyim.Çok şükür ağrım sızım yok,geçen hafta şişlik ve akıntım vardı,bu hafta çok azaldı.Sadece yorgunluk ve akşam 9 buçukta uyumalarım var.Bazen çok tedirgin oluyorum her şey yolunda mıdır diye 🥹
evet canim muayineye cok ara verince insan tedirgin oluyur bakalim yarin nasil olucak insallah ki sagliklidir hepimizin bebekleri ben 2 dusukte yasadigim icin her muayinem geldiyinde stresse giriyorum ayni seyleri yasarim diye Allah kimseye yasatmasin

Senin kaynananın fenotipini çözdüm ben. Seni üzmesine izin verme dirayetli ol sok lafını çekinme. O tipler taş fırlatsan anlamaz zaten
bebis saglikla dogulsun insallah oglum doguldugunda 23 yasindaydim simdi akillandim 7 yil gecti karistirmam hem cok ses de sevmiyor zaten 1 2 gelir 2 cocuk sesinden korkup kacar 😄

Ben 4 cm le kaldım. Hamilelikten önce miyomun gebeliğe engel değil demişlerdi. Hamilelikten sonra da her kontrolde doktor miyomu da ölçtü bende. Sizin daha küçükmüş belki o yüzden bakmamıştır.
Bu arada yazmamışım miyoma da karından bakıyor. Alttan muayene etmiyor. Keseye baktıktan sonra ultrason cihazının yerini değiştirince görünüyor, keseyle beraber görünmüyor hiç.

Bu arada yazmamışım miyoma da karından bakıyor. Alttan muayene etmiyor. Keseye baktıktan sonra ultrason cihazının yerini değiştirince görünüyor, keseyle beraber görünmüyor hiç.
tamam teşekkür ederim🥰inşallah ilerlemez sizinki daha fazla🙏🏼

evet canim muayineye cok ara verince insan tedirgin oluyur bakalim yarin nasil olucak insallah ki sagliklidir hepimizin bebekleri ben 2 dusukte yasadigim icin her muayinem geldiyinde stresse giriyorum ayni seyleri yasarim diye Allah kimseye yasatmasin
14 gün sonraya randevu verdi bana ama muhtemelen bunu artıracak,inşallah allah tamamına erdirsin bebeğinizi.Allah sağlığıyla yaşatsın.

İzmirde Fetal Dna testi veren varmı? Ben bugün bir firmayla görüştüm 1400 dolar fiyat verdi. Eşim kistik fibrozis taşıyıcısı bende genetik bir problem çıkmamıştı o yüzden genetik bize bir problem olmaz sadece çocuk taşıyıcı olabilir demişti. Yine de firma Fetal Dna yı da kapsayan paketi önerdi onun da ücreti bize yüksek geldi. Bir taraftan teste gerek yok diyorum yüksek risk de çıksa gebeliği sonlandırmam, bide stresle geçer hamilelik diyorum. Bir taraftan olumsuz birşey varsa önceden bilmek iyi mi olur bilemedim. Başka Firmaları araştırmaya başladım İzmirde nerelerde yapılabilir ?

Back
X