Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım💕
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünn hemen gelsin yanına kucağına 💕 🤲

Kızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım💕
Geçmiş olsun canım Allah analı babali büyütsün

Gözün aydın balım , grubun ilk bebeği 🧿bir an once toparlarsınız inşallah 💕🌸

Oy maşallah diyelim kuzuya.Sağlıcakla büyüsün inşallah. Hoşgelmiş dünyaya❤🤍

Hoş gelmiş ilk bebişimiz ❤️ Bir an önce sağlıkla kavuşmanız dileğiyle 🙏🏼🌸

Hayırlı uğurlu olsun. Süreciniz hep iyiye doğru gitsin, sağlıkla kilo alıp küvözden güzelce çıksın, birbirinize en kısa zamanda kavuşun inşaallah 💕 çok çok geçmiş olsun.

Kızlar corasprini bırakan oldu mu? İğne değil, yalnızca corasprin kullanıyordum doktor bırak dedi ama ben 34e kadar kullanmak istiyorum en azından henüz erken gibi :/ Sizde durumlar nasıl?

Hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla büyüsün insallah 🧿
Umarım siz de iyisinizdir.

Sağlıkla, huzurla, mutlulukla büyüsün inşallah 🙏

Geçmiş olsun canim. Sağlıklı olması önemli. Çok sabırsız çıkmış bebiş. Bizim gruptaki çoğu bebek de pek sabırsız. Rabbim sağlıkla eve dönmenizi nasip etsin inşallah.

peki siz neden kullanıyordunuz trombofili paneli yaptırmış mıydınız? Benim 4 değer heterezigot çıkmıştı ondan 🥺
Canım benim tüp bebekti o nedenle kullNdırttı hiç bir test yapmadık ilkindede bunda da hep kullandım bir zararı olmadı 🤲 üzülme sen de dr un en iyi bildiğini yapmıştır zararı yok faydası var coraspin in 👍 saglıkla alalım kucağımıza inş

Merhaba bende yarın 32+0 oluyorum. Çok yakın tarihlerde alacağız bebişimizi kucağımıza inşallah💕💕
Ay yazamamısım sana canımcım 🌸 eveeet inş belki aynı gün bile olur sağlıkla alalım da işte 😅 2/6 haziran arasi dedi bana da bayramdan dolayi beklemeyebiliriz 6sina kadar ama sizin ilk dogum ya 39 u gormek ister belki 🤗

çok teşekkür ederim :KK200: evet biliyorum ama içmemiştim olmazsa başlayım o da gaz sancısı yapmış olabilir. Allah daha büyük hastalık vermesin,halimize çok şükür bu ayrı, ama geçen haftasonundan beri hem oğlumun hastalığı sonra benim geçmeyen hastalığım, sürekli kucağıma almamı istemesi, uykusuz geceler baya tahammül sınırlarım zorlandı :( arada karnıma tekmeler de geliyor oğlum sağolsun. vakti zamanı çabucak gelsin de hayırlısıyla doğuralım diyorum :/
Canim sana da yazamamisim nasil oldun iyi misin biraz daha ? Karna tekme olayi benim kizda da var bilincli yapmio eminim ama iste sert hareketler cok zorluo 😔 geçicek inşallah kucağımıza alıncada zor olcak ama inşallah düzen oturturuz kardrşler arasında da 🥰

Canim sana da yazamamisim nasil oldun iyi misin biraz daha ? Karna tekme olayi benim kizda da var bilincli yapmio eminim ama iste sert hareketler cok zorluo 😔 geçicek inşallah kucağımıza alıncada zor olcak ama inşallah düzen oturturuz kardrşler arasında da 🥰
Çok teşekkür ederim düşündüğün için 💕 hala tam nefes alamasam da yavaş yavaş düzelecek gibiyim. 🙏🏼 doğduklarında da bugünleri arayacağız muhtemelen ama bir noktada illa ki düzen kuracağız inanıyorum. İlk ayları atlattıktan sonra özellikle 🍀

Oyyyyy hoşgelmiş erkenci kuşumuz 😍 en kısa zaman da sağlıkla kavuşun inşallah 😍

Son düzenleme:
Back
X