Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar merhaba, doktordan çıktım şimdi. Gen taraması sonuçlarına ve ultrason görüntülerine göre kızım geliyor.
Lioo Lioo canım 14+0 da cinsiyeti öğrenmiş oldum böylce , kız.
Lioo Lioo bir pembe kalbini alırız bizde kızım oluyor Rabb'im'in izniyle :KK200:. İki tarama ve doktorun ekstra istediği tahlillerin hepsi temiz çıktı bebeğimde bende sağlıklıyız çok şükür
Kızlar hayırlı olsun bebekleriniz sağlıkla gelsin prensesleriniz inşallah çok tebrik ediyorum 😍😍😍😍💖🌷

Hanımlar alışverişe ne zaman başlayacaksınız? Ben ağırlaşmadan yavaş yavaş almaya başlayayım diye düşünüyorum yazın güneş batınca anca çıkabilirim alışverişe çünkü sıcak bana hiç gelmiyor beynime güneş geçiyor sanki
Benim kıyafet listem tamamen bitmedi bir de yatak odası takımı, bebek arabası, kanguru kaldı. Diğer tüm her şeyi hallettim ben canım

Acilen başka bir yere kaç . O nemin verdiği migren atakları off . Geçen sene 12 gün fethiyedeydim 10 gün migren ilacı aldım bazen günde 2 kez ya bana hiç gelmiyor.
Yok ki yavrum kaçacağım böyle yazlık, yayla gibi yer keşke olsa 🥹🥹 İş yerinden, direkt eve, evden yine iş yerine geçeceğim arabayla başka türlü klimasız olmaz. Aşkım sıcaktan işte migren atakları oluyor

Benim kıyafet listem tamamen bitmedi bir de yatak odası takımı, bebek arabası, kanguru kaldı. Diğer tüm her şeyi hallettim ben canım
Neeeee ben bi ateşölçer bi termometre aldım diye demedikleri kalmadı bu kadar heveslenme daha çok erken diye diye ettiler hevesimin içine. Sen hepsini almışsın şok oldum

ikili test sonucum riskli olduğunu söylediler baya korkuttular var mı bu şekilde olan
Down sendromu riski baya yüksek çıkmış.Benimde öyle çıkmıştı 1:250 oranı ile.Her doktora gittiğimde amniyosentez yaptirmami onerdi.Ben istemedim ,çok şükür sağlıklı bir oğlum var.Kesin tanı değil bu endiselenme.
ayyy beni gerçekten en iyi sen anlarsınn birebir aynı herkes cok hevesli sanki ben hevessizim ama korkumu endişemi anlamıyorlar ve durmuyolar yapılan her şey bebegime bişi olursa bana duygusal yük oluyor :(

Aklına kötü şeyler getirme birşey olmaz Allah'ın izniyle .Ben de temkinliyim ama aklıma kötüyü getirmek de istemiyorum.

Offf bu sene bi de yaz çok sıcak geçecek diyorlar yandıkkkk biz 😵‍💫😵‍💫😬😬
Sıcak olsun artık lütfen😀 .Ben donuyorum resmen ,genelde üzerimde kalın hirkam var.Surekli titreme modundayim.😕
Hanımlar alışverişe ne zaman başlayacaksınız? Ben ağırlaşmadan yavaş yavaş almaya başlayayım diye düşünüyorum yazın güneş batınca anca çıkabilirim alışverişe çünkü sıcak bana hiç gelmiyor beynime güneş geçiyor sanki
Benim oğlundan çoğu eşya var zaten .Bebek arabası ve beşik alacağım 6 7. aydan itibaren başlarım diye düşünüyorum.

Down sendromu riski baya yüksek çıkmış.Benimde öyle çıkmıştı 1:250 oranı ile.Her doktora gittiğimde amniyosentez yaptirmami onerdi.Ben istemedim ,çok şükür sağlıklı bir oğlum var.Kesin tanı değil bu endiselenme.

Aklına kötü şeyler getirme birşey olmaz Allah'ın izniyle .Ben de temkinliyim ama aklıma kötüyü getirmek de istemiyorum.

Sıcak olsun artık lütfen😀 .Ben donuyorum resmen ,genelde üzerimde kalın hirkam var.Surekli titreme modundayim.😕

Benim oğlundan çoğu eşya var zaten .Bebek arabası ve beşik alacağım 6 7. aydan itibaren başlarım diye düşünüyorum.
Benim ilk gebeliğim evde bebeğe dair hiçbirşey yok 😅

Neeeee ben bi ateşölçer bi termometre aldım diye demedikleri kalmadı bu kadar heveslenme daha çok erken diye diye ettiler hevesimin içine. Sen hepsini almışsın şok oldum
Ben çok kızıyorum öyle insanlara aşırı… 😒

Benim şurda 1 ay sonra işten fırsat bulup gezmem, araştırma yapmam, alışverişe çıkmam çok zor. Haftada 1 günüm oluyor yazın çok yorucu geçiyor eylüle kadar. Bir de Antalya’da yaşıyorum mümkün değil yani sıcakta dolaşmak. O yüzden eşimle hallettik hepsini sadece kıyafet, ufak tefek ıbık zıbık ve yatak odasını bıraktık.

Benim her şeyim var canım çok şükür. Sadece cinsiyeti erkek olursa kıyafet alıcam 30.haftadan sonra falan almayı düşünüyorum.

Benim de erken doğum öyküm olduğu için gittim zaten, vajinal baktı 38mm dedi sorun yok serklaja şu an gerek yık dedi. İkili taramamı yaptı sonuç için gidicem pazar te canım. Geçmiş olsun. ❤️
Ya ☹️ en sağlıklısı tabi vajinal ölçüm de nasıl yapacak bilmiyorum bakalım hayırlısı ☹️

Hevesleneceksin de alacaksın da tabi, karninda bebeğini tasiyorsun.Herkes fikrini kendine saklasın .
Kesinlikle öyle çocuk iki kişinin ama maşallah herkesi bir dert alıyor. Herkesin bir hikayesi var bebekle alakalı. Keşke herkes nerede durması gerektiğini bilse

Yok ki yavrum kaçacağım böyle yazlık, yayla gibi yer keşke olsa 🥹🥹 İş yerinden, direkt eve, evden yine iş yerine geçeceğim arabayla başka türlü klimasız olmaz. Aşkım sıcaktan işte migren atakları oluyor
Ayy evet ama klimayada dikkat et sen 🥹 nemli hava böyle sıkıntılı yazları ..

Olsun canım başlarsınız müsait zamanınızda. Benim iş, yaşadığım yerin sıcaklığı, sağlık sorunum yazın fink atmaya engel o yüzden alışverişin %80 ini hallettik 😂 yoksa daha çoook var.
Yaz sıcağı benide çok etkiliyor ama eşim bekleyelim diyor korkuyor o da bebeğe birşey olursa diye

Yaz sıcağı benide çok etkiliyor ama eşim bekleyelim diyor korkuyor o da bebeğe birşey olursa diye
Saygı duyarım korkularınız olabilir ama her şeyi de kötüye çekmeyin, negatif düşünmeyin. Burada hepimiz için geçerli hem bizim hem de bebeklerimizin doğumdan nasıl çıkacağını bilemiyoruz. Sadece rabbim bilir. Hayırlısıyla güzel günlerde kullanalım diyin aldıklarınızı, beğendiklerinizi. Negatif düşünmeyin strese sokar insanı 🥰

Back
X