Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Çin takvimi yanıldı
Yüzük testi doğru bildi
Ekşi aşerdim sürekli
Midem hiç bulanmadı
Makas bıçak testi doğru çıktı
Ekşi aşerme, makas bıçak ve yüzük testi cinsiyeti bildiler 🤣
Tebrikler kız annesi oluyorsun demek 🥰 sağlıkla gelsin

Kızlar bu akşam ilk defa lekelenmem oldu. Çok korktum hemen kadın doğum acile gittim çok şükür bebeğin kalbi atıyor, kanama alanı da yok. bu lekelenme ve hafifte sağ kasığımda ağrı var neden olur ki ya. Size bişey dediler mi?
Merhaba canım çok geçmiş olsun
bende 8+4 deyim sabah bende lekelenmeye uyandım böyle hatta pembe kırmızı arası çok fazla değil ama korkuttu
Çok şükür devam etmedi
Doktorum kan sulandırıcı yı kes artarsa kontrol dedi ama çok şükür devam etmedi yada artmadı

Son düzenleme:
Çin takvimi yanıldı
Yüzük testi doğru bildi
Ekşi aşerdim sürekli
Midem hiç bulanmadı
Makas bıçak testi doğru çıktı
Ekşi aşerme, makas bıçak ve yüzük testi cinsiyeti bildiler 🤣
ekşi ✅
makas bıçak ✅
yüzük ✅
mide bulantısı her gün ama ordan elendim😔

Kızlar bu akşam ilk defa lekelenmem oldu. Çok korktum hemen kadın doğum acile gittim çok şükür bebeğin kalbi atıyor, kanama alanı da yok. bu lekelenme ve hafifte sağ kasığımda ağrı var neden olur ki ya. Size bişey dediler mi?
Canım bende de 9.haftada başladı lekelenme aynı şekilde kanama alanı yıpl sebepsiz bir lekelenme oluyor 1haftadıe full yatıyorum doktorum istirahat verdi ben coraspin içiyordum onu kestik azaldı ve şuan yok denecek kadar az dinlenmek iyi gelir bol su iç progestan kullanıyorsan da mutlaka olumlu etkisini görürsün endişelenme stres en istenmeyen durun 😍
Kızlar meme ucunun çevresinde benim küçük küçük topçuklar oluştu sizin de böyle mi. Memiktolarım evrim mi geçiriyor 😁
Canım hormonal olarak oluyor bu durum bende de öyle şuanda süt kanallarımız aktifleşiyor ufaktan sanırım 🥰🥰

Back
X