- 13 Nisan 2023
- 614
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.197
- 43
- 26
Amiin evet Kasım anneleri kız anneleri gibi olduk iyiceAy. Maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kız bebeklerimiz artıyor. Rabbim esirgesin minikleri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin evet Kasım anneleri kız anneleri gibi olduk iyiceAy. Maşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kız bebeklerimiz artıyor. Rabbim esirgesin minikleri![]()
Oyyyy cok sevindim canimKızlar ben geldimmm
Kızım oluyooor it’s a girl![]()
Ayy tum hamislet prenses gibi gecirir insKişiden kişiye değişiyordur inşallah sürmez :)
bende de oluştu canımKızlar meme ucunun çevresinde benim küçük küçük topçuklar oluştu sizin de böyle mi. Memiktolarım evrim mi geçiriyor![]()
tebrikler saglikla kucagina almakta nasip olsun insallahKızlar ben geldimmm
tebriklerrrKızlar ben geldimmm
YaaaaaaKızlar ben geldimmm
tebrikler prenses annesiÇin takvimi yanıldı
Yüzük testi doğru bildi
Ekşi aşerdim sürekli
Midem hiç bulanmadı
Makas bıçak testi doğru çıktı
Ekşi aşerme, makas bıçak ve yüzük testi cinsiyeti bildiler![]()
Tebrikler kız annesi oluyorsun demekÇin takvimi yanıldı
Yüzük testi doğru bildi
Ekşi aşerdim sürekli
Midem hiç bulanmadı
Merhaba canım çok geçmiş olsunKızlar bu akşam ilk defa lekelenmem oldu. Çok korktum hemen kadın doğum acile gittim çok şükür bebeğin kalbi atıyor, kanama alanı da yok. bu lekelenme ve hafifte sağ kasığımda ağrı var neden olur ki ya. Size bişey dediler mi?
Yhaaaaaa hayırlı uğurlu olsun şans getirsin ailenizeKızlar ben geldimmm
ekşiÇin takvimi yanıldı
Yüzük testi doğru bildi
Ekşi aşerdim sürekli
Midem hiç bulanmadı
Eeee hani cinsiyetKızlar günaydınnnnn
Fetal sonucum çıktı her şey temiz çok şükür akşama cinsiyeti öğreneceğiz![]()
Ayy şimdi gördümmmm çok sevindimKızlar ben geldimmm
Canım bende de 9.haftada başladı lekelenme aynı şekilde kanama alanı yıpl sebepsiz bir lekelenme oluyor 1haftadıe full yatıyorum doktorum istirahat verdi ben coraspin içiyordum onu kestik azaldı ve şuan yok denecek kadar az dinlenmek iyi gelir bol su iç progestan kullanıyorsan da mutlaka olumlu etkisini görürsün endişelenme stres en istenmeyen durunKızlar bu akşam ilk defa lekelenmem oldu. Çok korktum hemen kadın doğum acile gittim çok şükür bebeğin kalbi atıyor, kanama alanı da yok. bu lekelenme ve hafifte sağ kasığımda ağrı var neden olur ki ya. Size bişey dediler mi?
Canım hormonal olarak oluyor bu durum bende de öyle şuanda süt kanallarımız aktifleşiyor ufaktan sanırımKızlar meme ucunun çevresinde benim küçük küçük topçuklar oluştu sizin de böyle mi. Memiktolarım evrim mi geçiriyor![]()
Ayyy çok sevindim sağlıkla gelsin kızlarımız çoğalıyorKızlar ben geldimmm