Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Ayy evet ama klimayada dikkat et sen 🥹 nemli hava böyle sıkıntılı yazları ..
Fayda etmedi geçen sene o klimalar öyle diyim her sene bir önceki seneyi arıyoruz ayak tabanlarım yanıyor yere bastıkça. Artık köpeğim dile gelecek yeter be kardeşim bu ne sıcak diye hahaha hayvan çişini kakasını bile tutuyor her yaz parka gitmemek için 😂😂😂

Saygı duyarım korkularınız olabilir ama her şeyi de kötüye çekmeyin, negatif düşünmeyin. Burada hepimiz için geçerli hem bizim hem de bebeklerimizin doğumdan nasıl çıkacağını bilemiyoruz. Sadece rabbim bilir. Hayırlısıyla güzel günlerde kullanalım diyin aldıklarınızı, beğendiklerinizi. Negatif düşünmeyin strese sokar insanı 🥰
Aynen haklısınız. Tek temennim Allahın izniyle hepimiz her hamile sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde bebeklerini kucağına alsın ❤️🙏🏻

Ventolin de benim oksijenim + diğer puflar nasıl geçecek hamilelikte hiç bilmiyorum yatırır beni hastanelik eder öyle bir astımım var allah yardımcım olsun o zaman
Size uygun dozda bir ventolin ayarlaması yapar muhtemelen canınızı sıkmayın♥️

ayyy beni gerçekten en iyi sen anlarsınn birebir aynı herkes cok hevesli sanki ben hevessizim ama korkumu endişemi anlamıyorlar ve durmuyolar yapılan her şey bebegime bişi olursa bana duygusal yük oluyor :(
O çok zor bende yaşadım aynısını bende sürekli almak istiyorum ama ya aynı şeyleri yaşarsam diye durduruyorum 26 haftalıkken kaybettim bebeğimi kıyafetleri atmayada kıyamadım daha 2 gün önce açıp her şeyi kokladm

Fayda etmedi geçen sene o klimalar öyle diyim her sene bir önceki seneyi arıyoruz ayak tabanlarım yanıyor yere bastıkça. Artık köpeğim dile gelecek yeter be kardeşim bu ne sıcak diye hahaha hayvan çişini kakasını bile tutuyor her yaz parka gitmemek için 😂😂😂
Ahahahhaha bezmiş sıcaklardan napsın köpek

Kızlar aklıma birsey takıldı. Ben 14+1 de doktora gittiğimde %99.9 kız dedi ama çevremdeki insanlar çok güvenme belki bacak arası dolar diyolar. Benim dıdımın dıdısına kız dediler erkek oldu diyolar. Bu nasıl oluyo hiç anlamış değilim bu benim bebisin goruntusu. Değişme durumu olur mu acaba 🤔

Eklentiler

• 1000022927.webp
    1000022927.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000022926.webp
    1000022926.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 53
Back
X