- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
- Konu Sahibi endless love
aslında kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsınCanım bulamadım ki koyamadımmmm olmazsa bilmiyorum içim geçiyor gibi oluyor soğuktan soğuk terler döküyorum resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsınCanım bulamadım ki koyamadımmmm olmazsa bilmiyorum içim geçiyor gibi oluyor soğuktan soğuk terler döküyorum resmen
aslında kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsın
ay ne biliyim belirtiler öyle gibiAklımda biliyormusun kuzum gitsem mi bilemiyorum valla böyle içim geçiyor bi tuhaf oluyorum .
ay ne biliyim belirtiler öyle gibi
sağlık ocağı belli bir saate kadar alıyor galiba artık haftaya gidersin biraz daaha bakalım inşallahhh bebişin olmuştur ya ilk güzel haber senden gelsinAma geç olmadı mı öğleden sonra gitsem bakarlar mı sağlık ocağında
Aynen canım aynı gün. Adet döngün nasıl senin? Yok canım yaa akıntı yok dün bir damla geldi yoğun kıvamlı ama beyaz şeffaf değil. Yalnız karnım sisti kasıklarım yumurtaliklarim taş gibi bildiğin dokununa hissediyorum yumurtaliklarimin sertliğiniismetbeyinbiricikhanimi canım bizim seninle batlarımız yakındı sanki benim 5 eylül, senin nasıl gidiyo çalışmalar akıntı var mı
Kız acilde hemen yapıyorlar ay çok heyecanlı ben olsam hiç durmazdım koş koşAklımda biliyormusun kuzum gitsem mi bilemiyorum valla böyle içim geçiyor bi tuhaf oluyorum .
sağlık ocağı belli bir saate kadar alıyor galiba artık haftaya gidersin biraz daaha bakalım inşallahhh bebişin olmuştur ya ilk güzel haber senden gelsin
Kız acilde hemen yapıyorlar ay çok heyecanlı ben olsam hiç durmazdım koş koş
İnşallah canım şu cumanın hürmetine Rabbim hepimize yaşatsın bu güzel duyguyu saglicakla hayırla kavuşalım yavrularıimza.Ayy kızlar çok sağolun yanında olduğunuz için teşekkür ederim tanımadan böyle bana destek olmanız bunu hissetirmeniz gerçekten şuan en azından benim için heyecanlanan birilerini olduğunu biliyorum korkuyorum kızlar ( başka bilgisi olan var mı sağlık ocakları kaça kadar bakarlar acaba hep birlikte yaşarız bunuuuu
Ooooo masaAllah tık demiyor desene benim aslında bi düzenim yok haziran ve temmuzda duphaston diye bi ilaç kullandım adet düzenleyici 31 günde geldi en son 5 ağustos da oldum sen gibi insaAllah bu 5 ağustos son adet tarihimiz olur Rabbim nasip etsin insaAllah 9 ay sonra olalım hayırlısıylaismetbeyinbiricikhanimi canim ben 31 32 gunde 1 olurum, 5temmuzda olmustum 5agustosta oldum 5eylulu bekliyorum senin canim
Allah Allah canım üsuttun mu acaba yerleşme kanamasi için erken diye tahmin ediyorum hayır olsun insaAllahkizlar ya kahverengi akintim devam ediyo kötü bisi mi oldu acaba
Canım adetine 5 gün kalmış kanda çıkar büyük ihtimalle bence acile git acilde kan testi yaptı midem kötü başım dönüyor filan de yaparlar o zamanÖncelikle sizinle konuşup düşündükten en azından emin olmak için saglık ocagına gitmem gerektiğini düşünsün evet gittim sanslığım orada karşıma çıktı. .gidene kadar dua ede ede gittim kızlar herkese ezan okunuyordu bide .. neyse ben gttim doktor izne çıkmış hemen hemşire gördüm söledim demez mi bugun cuma günü almıyoruz şuan hiçbişy yapamam tabi ben üzüldüm ama çok iyiydi o ayrı ben erken olduğunu sölecelerini anladım neyse kadın sen şuan test Dr yapsan da kan da belli olmayabilir dedi şuan yerleşiyor olabilir dedi ama ancak ultrason da belli olur dedi ama gene emin olmak istersen sen git acile kadın doğuma dedi .. açıklama yaptı çok iyi şekilde neyse mecbur eve döndüm ama o sıcaktan mıdır ne dir bende baş agrsı mide yanması agrılarım devam ediyor tabi bu durumu eşime de anlatmış oldum gidelim desede ben gitsem de gitmesem de bilemedim ..
Canım adetine 5 gün kalmış kanda çıkar büyük ihtimalle bence acile git acilde kan testi yaptı midem kötü başım dönüyor filan de yaparlar o zaman
kizlar ben evde degildim simdi gordum. canim bukadar dusunucegine bencede yarin git acile kanda baktir iliskiden 10gun sonra bile kanda cikiyor hele senin bata 4 gun kalmis kesin cikar aklin rahat olur ogrenmis olursun stres yapmazsinCanım çok sağol cevap için şuan zaten anca kendime geldim ilaç içemiyorum malum aynen isterdim çok kötü olursam giderim ama bugun gidemesem yarın kesin gitcemmm