- 29 Haziran 2022
- 2.591
- 1.223
- 63
- 31
Merhaba bende salı günü doktor kontrolğnde istediğimi söyleyeceğim. Siz söyleyince doktorunuz ne dedi ? Hemen sen bilirsin dedi miBen istedim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende salı günü doktor kontrolğnde istediğimi söyleyeceğim. Siz söyleyince doktorunuz ne dedi ? Hemen sen bilirsin dedi miBen istedim canım
Merhaba bende yarın 32+0 oluyorum. Çok yakın tarihlerde alacağız bebişimizi kucağımıza inşallahBen de bugün 32+0 oldum iyi ihtimalle 6 hafta kaldı erken gelmek istemezse minişhiç bişey hazırlamadım çok rahatım eksikleri de almadım pijama falan bişiler yazmışım
dün ve ondan önceki günler kızımı parka götürdüm tam 10.000 lere yakın adım atmişım dün çok kötü oldum parol aldım magnezyum aldım hemen erkenden de uyumaya çalıştım her dönmemde karnım gerildi kasıldı çook zordu ilk hamileliğim olsa kesin acildeydim ki çook gittim ilkinde bunda daha bilinçli takip ettim uyuyabiliyorym yorgunum o yüzden diye kendimi sakinleştirdim çok şükür şimdi iyiyim Allah hepimize kolaylık versin kızlar
![]()
kendisi sordu zaten normal mı sezeryan mı istiyorsun diye sezeryan dedim ona göre tarih verdi :)Merhaba bende salı günü doktor kontrolğnde istediğimi söyleyeceğim. Siz söyleyince doktorunuz ne dedi ? Hemen sen bilirsin dedi mi![]()
E çok iyi. İnşallah benim doktorum da böyle derkendisi sordu zaten normal mı sezeryan mı istiyorsun diye sezeryan dedim ona göre tarih verdi :)
Amin canım inşallah. Hayırlı cumalar diliyorum.Günaydın kızlar herkese sağlıklı ve hayırlı bir cuma diliyorumAllahın izniyle sağlıkla vaktinde alalım çocuklarımızı kucağımıza
![]()
özele mi devlet mi gidiyorsun canımE çok iyi. İnşallah benim doktorum da böyle der![]()
Özel e gidiyorumözele mi devlet mi gidiyorsun canım
o zaman sorun olacağını sanmıyorum canım sen ne istersen onu yaparlar bazı doktorlar normal diye ısrar edermiş ama istemediğin bişeyi yapamazlar sonuçtaÖzel e gidiyorum
Hayırlı olsun grubumuzun ilk bebişiKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Yaaa çok duygulandım ama ben şuan rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim desteksiz nefes almasına maşallahKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Aaaa geçmiş olsun ikinizde iyisinizdir inşallahKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Maşallah canim Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin. En kısa sürede kavusursunuz insallah. Sana da sifa diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah.Kızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Ayy ilk bebeğimizKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Ayyy Allah analı babalı büyütsün caniimm grubumuzun ilk bebişi çok sevindim desteksiz nefes almasına bı an önce kuvozden çıkıp kucağına alman dileğiyleKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Gözünüz aydın, desteksiz nefes alabiliyor olmasına çok sevindim. Bundan sonraki süreciniz sorunsuz, pürüzsüz geçsin inşallah. Kendinize dikkat edinKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Geçmiş olsun canımKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()
Hoş gelmiş grubumuzun ilk minnoşuKızlar ben doğum yaptım . Bebeğim desteksiz nefes alabiliyor ama kilosu 1500 bu sebeple küvezde. 11.35 de doğdu kakasını yaptıgı için 10 dk içinde kendimi doğumda buldum . Biraz toparlayıp detayları aktaracagım![]()