Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Çok geçmiş olsun. Benim de tuzlu yemememe rağmen 2 gün önce tansiyonum 16ya dün de 14e çıktı birkaç saatliğine malesef. İdrarda protein kaçağım falan yok. Tüp bebek olduğu için en başından beri coraspin kullanıyorum. Ben de limonlu su içtim dinlendim geçti tekrarlamadığı için de gitmedim doktora 😕
İşte hormonlar yapıyor bunu yaaa.
Yoksa biz aşırı tuzlu yedik de böyle olmadı yani.
Aynı gebelik şekeri gibi. Olacağı varsa oluyor fizyolojik olarak. 🤷‍♀️

Hastanede yatan arkadaşımda bile şeker çıkmış. Kuş kadar kız. Bir gram fazlası yok. Zaten iştahı da yok. Ama şeker çıkmış işte. Diyet vermişler. 🤷‍♀️

Son düzenleme:
İşte hormonlar yapıyor bunu yaaa. 🤦🏻‍♀️
Yoksa biz aşırı tuzlu yedik de böyle olmadı yani.
Aynı gebelik şekeri gibi. Olacağı varsa oluyor fizyolojik olarak.
Bence de öyle. Bir gün önce de 10-5 e düşmüştü tansiyonum kafasına göre takılmaya başladı 😂

Aldığım gecelik geldi. Kuponla 620 tl ye düştü. Kumaşı esnek. Bedeni XL. 85 kg a iyi oldu. Zaten daha büyüğü de yok :-)

Düşünülenler için, beyaz rengi çok zarif ama ben iç gösterir düşüncesiyle koyu renk aldım. :KK51:
IMG_5313.webp
IMG_5314.webp

Aldığım gecelik geldi. Kuponla 620 tl ye düştü. Kumaşı esnek. Bedeni XL. 85 kg a iyi oldu. Zaten daha büyüğü de yok :-)

Düşünülenler için, beyaz rengi çok zarif ama ben iç gösterir düşüncesiyle koyu renk aldım. :KK51:
Eki Görüntüle 3578871 Eki Görüntüle 3578872
Ay güzelmiş ben de beyazını düşünüyordum bunun da acaba boyu nasıl tesettürlüyüm kısa kalmasın istiyorum gerci benim boy kısa 160 yani uzun olur diye tahmınım ama

Ay güzelmiş ben de beyazını düşünüyordum bunun da acaba boyu nasıl tesettürlüyüm kısa kalmasın istiyorum gerci benim boy kısa 160 yani uzun olur diye tahmınım ama
Boy 164. Şimdi giydim tekrar baktım. Dizimden 6 parmak aşağıda eteği. Sabahlığı zaten daha da uzun 👍🏻

Ben de tesettürlüyüm ama hastanede namehram kimse olmayacak diye kolları transparan bi şey aldım. Eşim görmedi ama görmesin de kıskanç adam :-)

Yorumlarında fotoğraflar var. Bi bak.:KK56:

IMG_5299.webp

Son düzenleme:
Boy 164. Şimdi giydim tekrar baktım. Dizimden 6 parmak aşağıda eteği. Sabahlığı zaten daha da uzun 👍🏻

Ben de tesettürlüyüm ama hastanede namehram kimse olmayacak diye kolları transparan bi şey aldım. Eşim görmedi ama görmesin de kıskanç adam :-)

Yorumlarında fotoğraflar var. Bi bak.:KK56:

Eki Görüntüle 3578879
Tahmin ettiğim gibi bana uzun olur kısa kalmaz demek ki teşekkürler canım 😀 şuan 62 kg yum doğuma kadar artar daha o yüzden L beden almayı düşünüyorum ben de ,

Bir sorum var 😀Hastane çantası terlik için ceyo şöyle bi terlik düşündüm crocs gibi olanları sevmiyorum hem bunu sonrasında da daha rahat giyerim gibi geldi siz nasıl terlik koyacaksınız kızlar ☺️

Eklentiler

• 4931B3EB-3531-408F-BEB0-D8DEB7A64040.webp
    4931B3EB-3531-408F-BEB0-D8DEB7A64040.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 47
Tahmin ettiğim gibi bana uzun olur kısa kalmaz demek ki teşekkürler canım 😀 şuan 62 kg yum doğuma kadar artar daha o yüzden L beden almayı düşünüyorum ben de ,
Zayıf gebelerden hoşlanmadığımı söylemiş miydim? :işsiz:

Aramızda bi damacanadan fazla fark var. :olamaz:
Vazgeçtim. Gecelikle ilgili benden aldığın bilgileri geri ver. :63:

Zayıf gebelerden hoşlanmadığımı söylemiş miydim? :işsiz:

Aramızda bi damacanadan fazla fark var. :olamaz:
Vazgeçtim. Gecelikle ilgili benden aldığın bilgileri geri ver. :63:
Ama 55 le baslamıstım ben ve bu halim boy kısa olduğu için dombiş dombiş duruyor görenler doğum yakın mı diyor göbikim biraz fazla büyümüş 🤦🏼‍♀️😄 Bilgiler için her daim tişikkirlirrrr😘

Kızlar dagi de emzirme sütyeni tamamen pamuklu balensiz baya rahat ama göğüs uçları baya belli oluyor kapsız olduğu için emin olamadım ya fiyatta iyiydi 800 e 2 adet alınıyor 😀
Ay ben "yok gibi" Olanlardan aldım kenardan çıkarır emziririm falan dedim 🤣🤣🤣
Aşırı güzel çok rahat kesinlikle

Biraz moral bozukluğu ile geldim buraya
Aç iken ölçtüğüm değerler yüksek olunca doktor insülüne başlayalım dedi çünkü bebeğin ileride bu durumda olmasını istemiyoruz bu yüzden bu günden itibaren başla dedi 5 lik bir dozla her gece saaat 10 yapacağım insülünü
Tiroid için sorduğum da ise içmemeye devam et dedi çok bir düşüklük yok o yüzden içmeyeceğim B12 ise çok düşük gebelik bittikten sınra ilaç vereceğim o zaman kullanırsın dedi şuan için ilaç veremem
Kadın doğum kontrolü ise iyi geçti bebek haftasıyla uyumlu herhangi bir sıkıntı yoktu demir ve vitamin ilacına devam kilosunu sordum özellikle sanırım devlet hastanesi söylemiyor bunu bir iki defadır sordum ama yanıt alamadım şuan kaç kiloda bilmiyorum ama tek söylediği geride değil haftasıyla uyumlu o kadar
Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah 🙏 ❤️
Hepinize teşekkür ederim ❤️
Canım geçmiş olsun, ben ilk trimesterdan beri Ocean B12 fısfıs kullanıyorum, neden vermiyor bebeğe çok faydalı 🤔 bu ilaç değil ki vitamin takviyesi.
Kızlar haftaya cuma bime çok güzel anne bebek ürünleri geliyor. Oyuncaklar için erken aslında ama hepsi baya uygun fiyatlı. Size görsellerini atayım da bakın 🤣
Hayatın bana BİM’den çocuk ürünleri takip ettirdiği evre hayırlı olsun dkdkdk 🤣🤣
Of ya, bir kere bime tam ihtiyacım olan bebek eşyaları gelmişti. Saat 09.10da falan gittim, neredeyse bir şey kalmamış. Önümdeki kadınlar zaten gerekli gereksiz her şeyi almışlar ellerinde koca paketler. Ya da bazı ürünler dediğin gibi ayrılmıştı. Bim deyince canım sıkılıyor artık 💔

Eki Görüntüle 3578871 Eki Görüntüle 3578872
Leydiciğim çok güzel hayırlı olsun. Üst kısmı nasıl gidilir oldu? Ben o bahsettiğim geceliğin daha dantelli modelini almıştım bugün geldi denedim. Tabii L aldım göğüs kısmından emin olmadığım için. Üst pek likralı değil göğüslerim daha çok büyürse ne üstü olacak gibi, ne de düğmeden açıp emzirebilirim gibi geldi. Aynı yapıda üstü seninkiyle. Foto ekliyorum. Alt da bol yine ama başka beden beni kurtarmazdı.

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-18-18-28-22-957-edit_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-04-18-18-28-22-957-edit_trendyol.com.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 45
Back
X