2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben geldim haftasonu çok yoğun ve bi o kadar hızlı geçti girmeye vakit dair bulamadım galiba herşey yolunda gibi herkeste nasılsınız ???:KK36:

yok ya onlar 2 gün kaldı gittiler hersey üstüste geldi bu ayı hiç değerlendiremedik:cry::cry::cry: sizce hala şans var mıdır bebiş için
Vardır tabi canım benim hemen umudunu keybetme lütfen inşallah güzel haberler vericez ay sonunda birbirimize :KK19: ama sen yinede her fırsatı değerlendir :spor:

Günaydın herkese bende hayırlısıyla aranıza yeni katılıyorum dün öğrendim hamile olduğumu ilk önce idrar testi yaptım çok hafif bir kırmızı çizgi çıktı sonra hemen kan testi yaptırmaya gittik 24.1 çıktı doktor çok yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır ikiye katlaması gerek dedi şu anda birşey göremem ama eylül başı gel bakalım dedi inşallah hepimizin gönlüne göre olur

:KK11::spor::spor::spor:
Günaydın herkese bende hayırlısıyla aranıza yeni katılıyorum dün öğrendim hamile olduğumu ilk önce idrar testi yaptım çok hafif bir kırmızı çizgi çıktı sonra hemen kan testi yaptırmaya gittik 24.1 çıktı doktor çok yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır ikiye katlaması gerek dedi şu anda birşey göremem ama eylül başı gel bakalım dedi inşallah hepimizin gönlüne göre olur
günaydin canim hosgeldinn:spor: tebrik ederim Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi hepimizin basina:dua::dua:

eylül anneleri topiğinden beri ara ara yazıyorum fakat daha hamilelik nasip olmadı inş bu ay bana da uğur getirir.... :KK49::anneadayı::emir_bebek::dua:

[QUOThayırlısı diye, post: 47683276, member: 722754"]eylül anneleri topiğinden beri ara ara yazıyorum fakat daha hamilelik nasip olmadı inş bu ay bana da uğur getirir.... :KK49::anneadayı::emir_bebek::dua:[/QUOTE]
Slmm hayirlisi diyelim kuzu beni bildin mi :) bendedw yok bisey 3 senedir ne topikler gezdim hatta gebe kalip yazdiklarimda var arada yarim kaldi tabi var bunlardada bir hayır Rabbim bu bekleyislerimizin ardindan öyle guzel ve hayirli zamanda nasip etsinki gebeliklerimizi dertsiz tasasiz cokkk guzel bir gebelik gecerelim sagsalim ruya gibi bir dogumla kucagimiza alalim inşallah Allah im hazinen boldur senden en hayirli en guzelini diliyoruz nasip et inşallah saglikli mutlu mucizeni nasip eyle bizlere inşallah

[QUOThayırlısı diye, post: 47683276, member: 722754"]eylül anneleri topiğinden beri ara ara yazıyorum fakat daha hamilelik nasip olmadı inş bu ay bana da uğur getirir.... :KK49::anneadayı::emir_bebek::dua:
Slmm hayirlisi diyelim kuzu beni bildin mi :) bendedw yok bisey 3 senedir ne topikler gezdim hatta gebe kalip yazdiklarimda var arada yarim kaldi tabi var bunlardada bir hayır Rabbim bu bekleyislerimizin ardindan öyle guzel ve hayirli zamanda nasip etsinki gebeliklerimizi dertsiz tasasiz cokkk guzel bir gebelik gecerelim sagsalim ruya gibi bir dogumla kucagimiza alalim inşallah Allah im hazinen boldur senden en hayirli en guzelini diliyoruz nasip et inşallah saglikli mutlu mucizeni nasip eyle bizlere inşallah[/QUOTE]
hatırlamazmıyım canım hatırladım tabiki de benımde iki sene olacak eylülde.... Rabbim bize beklemeyi uygun görmüş elden birsey gelmez .... en güzelini nasip edeceğine inanıyorum o yüzden içim rahat .... bu ay süt buharı deneyecegım kuzum, birde bir hocaya gittim okunmuş su verdi onu içecegım.... 29 kasıma randevu aldım Mustafa Acent doktora belkı duymusundur çok başarılı bir doktor, o ne derse onu uygulayacagım o zamana daha 3 ay var tabı , 3 ay da ovulasyon testi,süt buharı deneyecegım .... Allahtan ümit kesilmez canım.... sen naptın ? doktora gidiyormusun aşılama yada tüp bebek denedın mı canım ? miami007 miami007

S sinkar bende eylül topiginden beri ara ara takip ediyorum.çeşitli nedenlerle ya günü degerlendiremedik ya vazgeçtim vs olmadi.gecen ay ciddi ciddi başladık denemeye.insallah bu ay hepimize uğur getirsin.bebislerimizi sağlıkla kucağımiza alalım

S sinkar bende eylül topiginden beri ara ara takip ediyorum.çeşitli nedenlerle ya günü degerlendiremedik ya vazgeçtim vs olmadi.gecen ay ciddi ciddi başladık denemeye.insallah bu ay hepimize uğur getirsin.bebislerimizi sağlıkla kucağımiza alalım
evet canım senıde hatırlıyorum :)) biz ilk başta işi çok sıkı tutuyorduk çok düzenlı ilişkıye giriyorduk ama ramazandan beri düzenlı ilişkıye giremiyoruz iyice saldık, birazda hayal kırıklığı olunca pes ettik şimdi bir gün ilişkıye girersek 3 gün girmiyyoruz oluruna bıraktım artık.... 29 kasımı beklıyorum randevumu aldım büyük ihtimalle aşılama deneyecegım :))

Slmm hayirlisi diyelim kuzu beni bildin mi :) bendedw yok bisey 3 senedir ne topikler gezdim hatta gebe kalip yazdiklarimda var arada yarim kaldi tabi var bunlardada bir hayır Rabbim bu bekleyislerimizin ardindan öyle guzel ve hayirli zamanda nasip etsinki gebeliklerimizi dertsiz tasasiz cokkk guzel bir gebelik gecerelim sagsalim ruya gibi bir dogumla kucagimiza alalim inşallah Allah im hazinen boldur senden en hayirli en guzelini diliyoruz nasip et inşallah saglikli mutlu mucizeni nasip eyle bizlere inşallah
hatırlamazmıyım canım hatırladım tabiki de benımde iki sene olacak eylülde.... Rabbim bize beklemeyi uygun görmüş elden birsey gelmez .... en güzelini nasip edeceğine inanıyorum o yüzden içim rahat .... bu ay süt buharı deneyecegım kuzum, birde bir hocaya gittim okunmuş su verdi onu içecegım.... 29 kasıma randevu aldım Mustafa Acent doktora belkı duymusundur çok başarılı bir doktor, o ne derse onu uygulayacagım o zamana daha 3 ay var tabı , 3 ay da ovulasyon testi,süt buharı deneyecegım .... Allahtan ümit kesilmez canım.... sen naptın ? doktora gidiyormusun aşılama yada tüp bebek denedın mı canım ? miami007 miami007 [/QUOTE]
En son dr gittigimde histeroskobi onerdi bunu soyleyen 2. Dr rahimin ust kisminda duzeltilmesi gereken bir bolge varmis oraya tutunanlar duser diyor diger tarafa tutunanlar devam eder diyor son 1 senedir gebede kalamiyorum artik dusuklerden sonra bakalim kışın bu islemi yaptirmayi dusunuyorum nasipse bende durumlar boyle. Son dusugum agustostaydi ustune 1 sene gecti oglum arada kardes diye tutturuyor arkadaslarim kardesleri var benim niye yok ozaman zorlaniyorum acikcasi bende cok istiyotum ama olmayincada olmuyor iste ben doktorlatdan birsey beklemeyi biraktim hakikat su ki Rabbim ol derse olur oglumu kucagima almayi nasip eden Rabbim kardesinide kucagima almayi nasip eder insallah. Ben elimden geleni yapiyorum sonra tevekkul ediyorum Rabbim en hayirlisini en hayirli zamanda nasip eylesin sevincimizi doya doya sindire sindire yasamayi nasip eylesin oyle guzel bir mutluluk nasip eylesin ki bekledigimiz gunleri unuttursun insallah beterinden korusun en kotu gunumuz boyle olsun

Merhaba hanımlar benimde Bat 30 agustos bakalım neler olacak. Çatlama iğnesi vuruldum. Ama bir gün sonra denize girdim. Umutsuzum. :anne:

hatırlamazmıyım canım hatırladım tabiki de benımde iki sene olacak eylülde.... Rabbim bize beklemeyi uygun görmüş elden birsey gelmez .... en güzelini nasip edeceğine inanıyorum o yüzden içim rahat .... bu ay süt buharı deneyecegım kuzum, birde bir hocaya gittim okunmuş su verdi onu içecegım.... 29 kasıma randevu aldım Mustafa Acent doktora belkı duymusundur çok başarılı bir doktor, o ne derse onu uygulayacagım o zamana daha 3 ay var tabı , 3 ay da ovulasyon testi,süt buharı deneyecegım .... Allahtan ümit kesilmez canım.... sen naptın ? doktora gidiyormusun aşılama yada tüp bebek denedın mı canım ? miami007 miami007
En son dr gittigimde histeroskobi onerdi bunu soyleyen 2. Dr rahimin ust kisminda duzeltilmesi gereken bir bolge varmis oraya tutunanlar duser diyor diger tarafa tutunanlar devam eder diyor son 1 senedir gebede kalamiyorum artik dusuklerden sonra bakalim kışın bu islemi yaptirmayi dusunuyorum nasipse bende durumlar boyle. Son dusugum agustostaydi ustune 1 sene gecti oglum arada kardes diye tutturuyor arkadaslarim kardesleri var benim niye yok ozaman zorlaniyorum acikcasi bende cok istiyotum ama olmayincada olmuyor iste ben doktorlatdan birsey beklemeyi biraktim hakikat su ki Rabbim ol derse olur oglumu kucagima almayi nasip eden Rabbim kardesinide kucagima almayi nasip eder insallah. Ben elimden geleni yapiyorum sonra tevekkul ediyorum Rabbim en hayirlisini en hayirli zamanda nasip eylesin sevincimizi doya doya sindire sindire yasamayi nasip eylesin oyle guzel bir mutluluk nasip eylesin ki bekledigimiz gunleri unuttursun insallah beterinden korusun en kotu gunumuz boyle olsun[/QUOTE]
amin cnm inş.... doktorlar vesile oluyor tabikide ben hiçbirseyin sebebsiz olduğuna inanmıyorum muhakkak senın düşüklerin ve benım hamile kalamayışımın bir sebebi var şifayı arayalım doktorlardan yine.... tabi iyi bir doktor bu aşamada çok önemlı .... histeroskopi hsgem temiz çıkmasına rağmaen banada tavsiye ettiler kışın çektircegım inş... Rabbime bin şükür ki bir oğlun var ikinciside olacak inş...benım görümcem ikinci çocuk için tam 10 sene bekledı Rabbım nasıp etti sonunda tabi on sene içerisinde 4 tane düşük yasadı... sanada nasip edecek inş.... iyi haberleri birbirimize verecegımız günler yaklastı :)) miami007 miami007

X