Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Canım anneler bir çoğunuz 30 laro devirdiniz şükür . Biz de ikizlerle 27 yi doldurduk 28 e geçeceğiz yarın inşallah . Bir ağrım kasılmam yok gibi hareketleri de iyi sanki ama çok aşağıyı tepikliyorlar . Sanki mesane üstü vajinadan çıkacak gibi korkuyorum haliyle . Sizin bebeklerde böyle mi çok baskı oluyor mu .
Merhaba canım bizde ikizlerle cumartesi 30+0 oluyoruz çok şükür. Ben de birinin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum baskı yapıyor korkutuyor beni de o aşağıdaki hareketleri. 26.haftada serklaj olmuştum 2 haftadır da hafif sancı çıkıyor nst de endol kullanıyorum. 2-3 gündür akıntım da fazlalaştı amniyon sıvısının azalmasından da korkuyorum. Bakalım cumartesi randevum var inşallah yolundadır herşey.

Canım anneler bir çoğunuz 30 laro devirdiniz şükür . Biz de ikizlerle 27 yi doldurduk 28 e geçeceğiz yarın inşallah . Bir ağrım kasılmam yok gibi hareketleri de iyi sanki ama çok aşağıyı tepikliyorlar . Sanki mesane üstü vajinadan çıkacak gibi korkuyorum haliyle . Sizin bebeklerde böyle mi çok baskı oluyor mu .
Evet canım plasenta asagidaoldugu icin öyle benim de. Idrar kaçırma da olabiliyor.

Merhabalar herkese. Bebeğim 31+5 günlük. Sol kaburgamın altı biraz sertleşmiş haftaya salı günü kontrole gidicem nst için. Sizce dönmüş müdür? Yani normal doğum istiyorum Allahın izniyle de demek istediğim. Kafası aşağıda sanırım kabırgamın altında sertlik var mesaneme aşırı baskı uyguluyor. MaşAllah aşırı hareketli 🥰🧿 bekledikçe zaman geçmiyor sanki. Doktora sorun derseniz kendi doğum doktorum doğum iznine ayrılmış bi aya yakın görmüyorum oruç'un son haftasında görmüştüm çok iyi doktordu kendisi sağolsun şimdi doktorum değişti. Başkası bazen düzgün ilgilenmiyor. Sorsam cevap verecek mi onu da bilmiyorum 🤦🏻‍♀️bir de en son 13 haftalıkken bebeğimin ultrason kağıdı verdiler şimdiki halini merak ediyorum ekrandan da bir şey görmüyorum vermiyorlar da. Zaten tarama testleri ve detaylı ultrason istemedim. Kendi fikrimdi. Devlet hastanesine bağlı semt poliklinik. Benim bi yakınıma vermişlerdi bazen ama bana vermiyorlar. ☹️

Bu konu hakkında fikri olan varsa bilgisi olan bana söyleyebilir mi

Ayağımı ayıramıyorum bile bazen baskıdan. Özellikle arabaya binerken farkediyorum 🙈 ilk ayağımı attığımda alt bölgede acıma gibi bir his oluyor. Vajinada da baskı oluyor arada

Ayağımı ayıramıyorum bile bazen baskıdan. Özellikle arabaya binerken farkediyorum 🙈 ilk ayağımı attığımda alt bölgede acıma gibi bir his oluyor. Vajinada da baskı oluyor arada
Sanırım çatı ağrısından bahsediyorsunuz 🥰 bana 20.haftada geldi başaşağı dönmüştü erkenden,ağrı hiç gitmedi ve git gide çoğalmıştı. Yatakta sağdan sola dönemez olmuştum. Hatta 38 haftalıkken bi gece acıdan ağlamıştım o nasıl baskıydı öyle 🥲 sağlıkla gelsin bebeğiniz 🩵

Antibiyotiğin bir dozunu gece ictim. Karnim cok tok degildin o galiba mide bulantısı yaptı. Bulantiya eslik eden karinda kasilma vardi. Saga sola dondukce karnim kasildi durdu. Semsert oldu. Simdi yok gibi ama bilemedim onemli mi?

Antibiyotiğin bir dozunu gece ictim. Karnim cok tok degildin o galiba mide bulantısı yaptı. Bulantiya eslik eden karinda kasilma vardi. Saga sola dondukce karnim kasildi durdu. Semsert oldu. Simdi yok gibi ama bilemedim onemli mi?
Antibiyotik tüketmeyin doktorlar da çok tavsiye etmiyor. Hastaneye gidin söyleyin durumu mümkünatı olursa boş serum ve parol karışık serım verirlerse durum düzelir.
Geçmiş olsun

Kesinlikle git eğer kasılman 5 dk da bire düştüyse

Antibiyotik tüketmeyin doktorlar da çok tavsiye etmiyor. Hastaneye gidin söyleyin durumu mümkünatı olursa boş serum ve parol karışık serım verirlerse durum düzelir.
Geçmiş olsun
Tuketmem gereken bir konumdayim, doktor verdi ilaci.
Kesinlikle git eğer kasılman 5 dk da bire düştüyse
Yok oyle olmadi ana gece en az yarim saat zorlandım. Belki midem bulandigi icindir diyorum simdi. Takip edicem bugun🤔

Tuketmem gereken bir konumdayim, doktor verdi ilaci.

Yok oyle olmadi ana gece en az yarim saat zorlandım. Belki midem bulandigi icindir diyorum simdi. Takip edicem bugun🤔
Oh iyi çok şükür ozaman canım ben yaşıyorum baskasi da yaşamasın zor bir süreç Allah yardımcı olsun hepimize az kaldı dayancaz

Benzer şeyleri yaşayanları bilmek de iyi hissettiriyor valla . Kızımda herşeyde doktordaydım . Bunda sadece kontrollere gidiyorum .

Canımcım çok geçmiş olsun 😔 antibiyotikle beraber probiyotikte iç şu entroger.. ler var ya onlardan belki biliyosundur da söliyim dedim 🤗 benim de dün karnım öyleydi ama çok yorulmuştum ona verdim o ağrıları artık haftalarımız arttı farketmeden yükleniyoruz kendimize hem hastalık hem koşturma. İnşallah şimdi daha iyisindir 🤗

Ben de bugün 32+0 oldum iyi ihtimalle 6 hafta kaldı erken gelmek istemezse miniş 🤗 hiç bişey hazırlamadım çok rahatım eksikleri de almadım pijama falan bişiler yazmışım 😅 dün ve ondan önceki günler kızımı parka götürdüm tam 10.000 lere yakın adım atmişım dün çok kötü oldum parol aldım magnezyum aldım hemen erkenden de uyumaya çalıştım her dönmemde karnım gerildi kasıldı çook zordu ilk hamileliğim olsa kesin acildeydim ki çook gittim ilkinde bunda daha bilinçli takip ettim uyuyabiliyorym yorgunum o yüzden diye kendimi sakinleştirdim çok şükür şimdi iyiyim Allah hepimize kolaylık versin kızlar 💕🌸

Canımcım çok geçmiş olsun 😔 antibiyotikle beraber probiyotikte iç şu entroger.. ler var ya onlardan belki biliyosundur da söliyim dedim 🤗 benim de dün karnım öyleydi ama çok yorulmuştum ona verdim o ağrıları artık haftalarımız arttı farketmeden yükleniyoruz kendimize hem hastalık hem koşturma. İnşallah şimdi daha iyisindir 🤗
çok teşekkür ederim :KK200: evet biliyorum ama içmemiştim olmazsa başlayım o da gaz sancısı yapmış olabilir. Allah daha büyük hastalık vermesin,halimize çok şükür bu ayrı, ama geçen haftasonundan beri hem oğlumun hastalığı sonra benim geçmeyen hastalığım, sürekli kucağıma almamı istemesi, uykusuz geceler baya tahammül sınırlarım zorlandı :( arada karnıma tekmeler de geliyor oğlum sağolsun. vakti zamanı çabucak gelsin de hayırlısıyla doğuralım diyorum :/

Back
X