- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
-
- Konu Sahibi endless love
Bat günlerimiz aynı canım aramıza hoşgeldinMerhaba hanımlar benimde Bat 30 agustos bakalım neler olacak. Çatlama iğnesi vuruldum. Ama bir gün sonra denize girdim. Umutsuzum.
Bat ne zamandı nasıl bu kadar erken çıktı...Allah gönlünüze göre versin...Günaydın herkese bende hayırlısıyla aranıza yeni katılıyorum dün öğrendim hamile olduğumu ilk önce idrar testi yaptım çok hafif bir kırmızı çizgi çıktı sonra hemen kan testi yaptırmaya gittik 24.1 çıktı doktor çok yeni bir gebelik dedi 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır ikiye katlaması gerek dedi şu anda birşey göremem ama eylül başı gel bakalım dedi inşallah hepimizin gönlüne göre olur
amin cnm inş.... doktorlar vesile oluyor tabikide ben hiçbirseyin sebebsiz olduğuna inanmıyorum muhakkak senın düşüklerin ve benım hamile kalamayışımın bir sebebi var şifayı arayalım doktorlardan yine.... tabi iyi bir doktor bu aşamada çok önemlı .... histeroskopi hsgem temiz çıkmasına rağmaen banada tavsiye ettiler kışın çektircegım inş... Rabbime bin şükür ki bir oğlun var ikinciside olacak inş...benım görümcem ikinci çocuk için tam 10 sene bekledı Rabbım nasıp etti sonunda tabi on sene içerisinde 4 tane düşük yasadı... sanada nasip edecek inş.... iyi haberleri birbirimize verecegımız günler yaklastı :))En son dr gittigimde histeroskobi onerdi bunu soyleyen 2. Dr rahimin ust kisminda duzeltilmesi gereken bir bolge varmis oraya tutunanlar duser diyor diger tarafa tutunanlar devam eder diyor son 1 senedir gebede kalamiyorum artik dusuklerden sonra bakalim kışın bu islemi yaptirmayi dusunuyorum nasipse bende durumlar boyle. Son dusugum agustostaydi ustune 1 sene gecti oglum arada kardes diye tutturuyor arkadaslarim kardesleri var benim niye yok ozaman zorlaniyorum acikcasi bende cok istiyotum ama olmayincada olmuyor iste ben doktorlatdan birsey beklemeyi biraktim hakikat su ki Rabbim ol derse olur oglumu kucagima almayi nasip eden Rabbim kardesinide kucagima almayi nasip eder insallah. Ben elimden geleni yapiyorum sonra tevekkul ediyorum Rabbim en hayirlisini en hayirli zamanda nasip eylesin sevincimizi doya doya sindire sindire yasamayi nasip eylesin oyle guzel bir mutluluk nasip eylesin ki bekledigimiz gunleri unuttursun insallah beterinden korusun en kotu gunumuz boyle olsun
Canım 25 temmuz ama genelde 3 gün erkene gelir benim adetim 22 temmuz diyebilirim yani bat içinBat ne zamandı nasıl bu kadar erken çıktı...Allah gönlünüze göre versin...
İnşallah hep beraber güzel günler geçiririz burada meleklerimizle beraberHoşgeldiniz kızlar yeni gelenler yeni yeni büyüyerek çoğalıcaz inşallah kızlar bende bu ay değerlendirmeye dün itaberiyle son verdik inşallah bu ay uğur getirsin hepimize bat 7 gün kaldı zaman geçtikçe heyecan artıyor kızlar yumurtluyo muyum anlayamıyorum belirtilere bakıyorum kestiremedim ... Düşünmemek için kendime evde aldığım işlerle uğraşarak dağıtıyorum o yüzden bi kaç uzak kaldım sizden ama iyi haberlerle gelmek çok istiyorum tatil yaklaşıyor umarım bu tatil daha da iyi motive olucağımı inanıyorum kızlar gönlüm hepinizle inşallah bu topikte daha güzel şeyler yaşanır ..
Teşekkürler inşallah teker teker güzel haberler alırız
günaydin canim hosgeldinntebrik ederim Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi hepimizin basina
İnşallah canım Rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı bebisler nasip etsin hepimizeSelam kizlar bende 2 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim bebegim gelisemedigi icin..Allah im kimseye yasatmasinn insallah bu aciyi.Simdi bu ayin sonunda adet olduktan sonra 3 ayim dolmus oluyor ve eylulde tekrar deniycez Allah im hayirlisiyla nasip eder insallah tum isteyenlerede banada...
Selam kizlar bende 2 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim bebegim gelisemedigi icin..Allah im kimseye yasatmasinn insallah bu aciyi.Simdi bu ayin sonunda adet olduktan sonra 3 ayim dolmus oluyor ve eylulde tekrar deniycez Allah im hayirlisiyla nasip eder insallah tum isteyenlerede banada...
Allah im razi olsun hayirlisi boyleymis imtahsnmmis dedm ve sukrettim daha kotulerini dusunup sukrettimİnşallah canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bir daha hiçbişey için geç değil yiyecek ekmeği yokmuş demekki hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın Rabbim
Allah im razi olsun hayirlisi boyleymis imtahsnmmis dedm ve sukrettim daha kotulerini dusunup sukrettim
canım inşallah bebişinin belirtileridir bunlar senin bat a az kaldı inşallah 1 haftasonra alırsın güzel haberiiKızlar nasılsınız ya size bir sorum olucak şimdi dün gece denemelere son verdik bu ay gün aşırı doktor dediği gibi denedik evet ayın 11 yumurtlama dönemi takvime göre ama dün geceden sonra acaba bi etkisi olur mu diye düşünüyorum . Bu sabah itibariyle kremsi bi damla kadar akıntı geldi ve ıslaklık devam ediyor sizce ne oldu anlamadım gögüslerim şişti uçları kahverengi olmaya başladı yeşil yeşil damarlar belli oluyor diyebilirim arada bacaklarıma kadar bi ağrı girip çıkıyor belimi hiç söylemiyorum regl sonra bugune kadar devam ediyor ama kasıklarda agrı falan yok incir kürü içiyorum kızlar bu yumurta için iyi geldiğini söylüyorlar ilk günü belirtiler olmuştu ama şuan ne oldu anlayamıyorum sizce umutlanmakta istemiyorumm ..
canım inşallah bebişinin belirtileridir bunlar senin bat a az kaldı inşallah 1 haftasonra alırsın güzel haberii
Allah razi olsun canim insallah Allah im tum isteyenlerede banada hayirli saglikli sekilde nasip eylesinAsla pes etme Allahın takdiri daha neler olucak neler görücez elbet bizimde olucak bebişmiz sağlıklı sıhhat li olsun yeter
ayy umutlandırmak istemem ama tam hamilelik belirtileri gibi hadi inşalahhhİnşallah canım şuan uykum var gibi karnım nerdeyse patlıyacak ara ara mide bulantısı oluyor gibi ıslaklık var ama takip edemiyorum artık her yerim ağrıyor halsizlik var gibi olabilirmi bilmiyorum allahım da biliyor ya tek dileğim bu canım dileklerimiz kabul olursen nasılsın tatlım durumlar nasıl
amin canım benim hepimize inşallahhAllah razi olsun canim insallah Allah im tum isteyenlerede banada hayirli saglikli sekilde nasip eylesin
ayy umutlandırmak istemem ama tam hamilelik belirtileri gibi hadi inşalahhhbende iyiyim ya bugün çok yoruldum büyük temizlik vardı evde bütün perdeleri vs yıkadım astım aksama kadar uğrastım bebiş için pek umudum yok buay