2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bat ne zamandı nasıl bu kadar erken çıktı...Allah gönlünüze göre versin...

amin cnm inş.... doktorlar vesile oluyor tabikide ben hiçbirseyin sebebsiz olduğuna inanmıyorum muhakkak senın düşüklerin ve benım hamile kalamayışımın bir sebebi var şifayı arayalım doktorlardan yine.... tabi iyi bir doktor bu aşamada çok önemlı .... histeroskopi hsgem temiz çıkmasına rağmaen banada tavsiye ettiler kışın çektircegım inş... Rabbime bin şükür ki bir oğlun var ikinciside olacak inş...benım görümcem ikinci çocuk için tam 10 sene bekledı Rabbım nasıp etti sonunda tabi on sene içerisinde 4 tane düşük yasadı... sanada nasip edecek inş.... iyi haberleri birbirimize verecegımız günler yaklastı :)) miami007 [/QUOTE]
Insallah canim benim tabiki biz elimizden geleni yapalim sonrada tevekkul edecegiz bende doktor doktor geziyorum Rabbim birini vesile eder insallah banda rahim filmi cekildi doktorlar temiz bir sikinti yok demisti iste bu iki doktor aklimi karistirdi bir yapilmayan bu kaldi bunuda yaptirayim diyorum belli mi olur belki hu vesile olur bir umit iste gorumcene cok sevindim neguzel kavusmus benimde oglumdan sonra 4 dusugum var ikisi kuretaj insallah dedigin gibi buradan guzel haberlerimizi yazismak nadip olur seni gizli gizli takip ediyorum:) insallah tez vakit Rabbim sevindirsin kuzumm

Hoşgeldiniz kızlar yeni gelenler yeni yeni büyüyerek çoğalıcaz inşallah kızlar bende bu ay değerlendirmeye dün itaberiyle son verdik inşallah bu ay uğur getirsin hepimize bat 7 gün kaldı zaman geçtikçe heyecan artıyor kızlar yumurtluyo muyum anlayamıyorum belirtilere bakıyorum kestiremedim ... Düşünmemek için kendime evde aldığım işlerle uğraşarak dağıtıyorum o yüzden bi kaç uzak kaldım sizden ama iyi haberlerle gelmek çok istiyorum tatil yaklaşıyor umarım bu tatil daha da iyi motive olucağımı inanıyorum kızlar gönlüm hepinizle inşallah bu topikte daha güzel şeyler yaşanır ..

İnşallah hep beraber güzel günler geçiririz burada meleklerimizle beraber

miami007 amin cnm çok tesekkur ederım güzel dileğin için Rabbim temiz kalbinin mükafatını verir inş.... eğer istanbulda yasıyorsan Bağcılar medipol hastanesı mustafa aceti doktorun ismi çok tavsiye ediyorlar bende o doktora randevu aldım .... diğer gittiğim doktorların hepsi bekle daha yasın genç sorununda yok diyip üstün körü incelediler ama ben biliyorum kı bende bır problem var ve gittiğim doktorlar bunu çözemedı inş mustafa hoca çözecek inanıyorum.....
ikimizde inş en kısa zamanda yavrularımıza kavusuruz Rabbım bizi ve isteyen herkesi fazla bekletmesın gercekten çok zor bir intihan

Selam kizlar bende 2 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim bebegim gelisemedigi icin..Allah im kimseye yasatmasinn insallah bu aciyi.Simdi bu ayin sonunda adet olduktan sonra 3 ayim dolmus oluyor ve eylulde tekrar deniycez Allah im hayirlisiyla nasip eder insallah tum isteyenlerede banada...

İnşallah canım Rabbim sağlıklı gebelikler sağlıklı bebisler nasip etsin hepimize

İnşallah canım çok üzüldüm geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın bir daha hiçbişey için geç değil yiyecek ekmeği yokmuş demekki hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın Rabbim

Kızlar nasılsınız ya size bir sorum olucak şimdi dün gece denemelere son verdik bu ay gün aşırı doktor dediği gibi denedik evet ayın 11 yumurtlama dönemi takvime göre ama dün geceden sonra acaba bi etkisi olur mu diye düşünüyorum . Bu sabah itibariyle kremsi bi damla kadar akıntı geldi ve ıslaklık devam ediyor sizce ne oldu anlamadım gögüslerim şişti uçları kahverengi olmaya başladı yeşil yeşil damarlar belli oluyor diyebilirim arada bacaklarıma kadar bi ağrı girip çıkıyor belimi hiç söylemiyorum regl sonra bugune kadar devam ediyor ama kasıklarda agrı falan yok incir kürü içiyorum kızlar bu yumurta için iyi geldiğini söylüyorlar ilk günü belirtiler olmuştu ama şuan ne oldu anlayamıyorum sizce umutlanmakta istemiyorumm ..

canım inşallah bebişinin belirtileridir bunlar senin bat a az kaldı inşallah 1 haftasonra alırsın güzel haberii

canım inşallah bebişinin belirtileridir bunlar senin bat a az kaldı inşallah 1 haftasonra alırsın güzel haberii

İnşallah canım şuan uykum var gibi karnım nerdeyse patlıyacak ara ara mide bulantısı oluyor gibi ıslaklık var ama takip edemiyorum artık her yerim ağrıyor halsizlik var gibi olabilirmi bilmiyorum allahım da biliyor ya tek dileğim bu canım dileklerimiz kabul olur sen nasılsın tatlım durumlar nasıl

ayy umutlandırmak istemem ama tam hamilelik belirtileri gibi hadi inşalahhh bende iyiyim ya bugün çok yoruldum büyük temizlik vardı evde bütün perdeleri vs yıkadım astım aksama kadar uğrastım bebiş için pek umudum yok buay

Ayy cnm sonra olmasa üzülürüm kinecanım niye öyle diyorsun ya deneme vaktin varsa dene hiç belli olmaz çok asılma canım dikkat et kendine çok uzanma her yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…