2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
ay bilmemki iki uc gun once hafif akintm baslamisti bugun bi baktim acik kahverengi gibi simdi islaklk hissettm bi baktim yine ayni yumurtlama zamani mi acaba

Islaklık var mı canım benim bugun kaçıncı iç çamaşırım valla yetişmiyor resmen kasık ağrım başladı bi kaç saat beri yemekte önce başım dönüyor Du eşim suratın niye sarardı dedi hiç farkında değildim bile değildim şuan ıslaklık dışında agrı hissediyorum canım bebişlerimiz mi geliyor yaa

İnsallah mayıs annesi olurum hayırlısı artık 7 yaşında oğlum var 2. Bebek'te heyecan lıymış

Canım sen İnşallah güzel haberi vericeksin

Kızlar günaydın dün gece bişeyler hisseder gibi oldum ve yerleşmesi kanamasıydı sanırım küçük küçük lekenmeler yaşadım sabahta bi anda geceden beri uyamadım bende eşimi işe gönderir göndermez daha bat 5 gün var ama test yaptım sanki çok belli olmasada bişeyler var gibi ama abartıyo olabilirmiyim?

günaydın canımm ayyy olabilir yerleşme kanaması daha 5 gün var tam belli olmaz testin fotosunu koysaydın keşke

Canım adet döngün nasıl bide bat ne zaman?? Hadi inşallah tutunmustur minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…