- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
-
- Konu Sahibi endless love
yanebiliyim daha cok varya 5eyluleCanım yerleşme kanaması olabilir ıslaklık var mı yanı sıra hadi inşallah bak daha yeni konuştuk hiç belli olmaz diye inşşş ?
ben batina az kaldı diye okumuştum sanki bir yerde.eger 17 gün varsa batina yumurtlama dönemin yakındır ve bazılarında yumurtlamadan birkaç gün önce hafif kanama olabiliyormus.belki öyle bir şeydir.ama daha bat ıma cok var 17 18 gün olabilir mi ki
Patitis canim yumurtladin mi? Benim dunden beri kasik agrim var ama akinti yok acaba yumurtluyormuyum ki?yanebiliyim daha cok varya 5eylule
ay bilmemki iki uc gun once hafif akintm baslamisti bugun bi baktim acik kahverengi gibi simdi islaklk hissettm bi baktim yine ayni yumurtlama zamani mi acabaPatitis canim yumurtladin mi? Benim dunden beri kasik agrim var ama akinti yok acaba yumurtluyormuyum ki?
Benimde 2,5 yasinda oglum var bendr istiyorum ikinciyi gercekten insann cok heyecanlaniyorr rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallahİnsallah mayıs annesi olurum hayırlısı artık 7 yaşında oğlum var 2. Bebek'te heyecan lıymış
amin insallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:) ne guzel kardes olmakİnsallah mayıs annesi olurum hayırlısı artık 7 yaşında oğlum var 2. Bebek'te heyecan lıymış
ay bilmemki iki uc gun once hafif akintm baslamisti bugun bi baktim acik kahverengi gibi simdi islaklk hissettm bi baktim yine ayni yumurtlama zamani mi acaba
İnsallah mayıs annesi olurum hayırlısı artık 7 yaşında oğlum var 2. Bebek'te heyecan lıymış
Benimde 2,5 yasinda oglum var bendr istiyorum ikinciyi gercekten insann cok heyecanlaniyorr rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah[/QUOTE
Kızlar hayırlı olsun İnşallah benimde 6 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var ikinci olcak kismetse
Belkide yerleşme kanamasidir dedikleri gibi canım
Canım sen İnşallah güzel haberi vericeksinKızlar nasılsınız ya size bir sorum olucak şimdi dün gece denemelere son verdik bu ay gün aşırı doktor dediği gibi denedik evet ayın 11 yumurtlama dönemi takvime göre ama dün geceden sonra acaba bi etkisi olur mu diye düşünüyorum . Bu sabah itibariyle kremsi bi damla kadar akıntı geldi ve ıslaklık devam ediyor sizce ne oldu anlamadım gögüslerim şişti uçları kahverengi olmaya başladı yeşil yeşil damarlar belli oluyor diyebilirim arada bacaklarıma kadar bi ağrı girip çıkıyor belimi hiç söylemiyorum regl sonra bugune kadar devam ediyor ama kasıklarda agrı falan yok incir kürü içiyorum kızlar bu yumurta için iyi geldiğini söylüyorlar ilk günü belirtiler olmuştu ama şuan ne oldu anlayamıyorum sizce umutlanmakta istemiyorumm ..
günaydın canımm ayyy olabilir yerleşme kanamasıKızlar günaydın dün gece bişeyler hisseder gibi oldum ve yerleşmesi kanamasıydı sanırım küçük küçük lekenmeler yaşadım sabahta bi anda geceden beri uyamadım bende eşimi işe gönderir göndermez daha bat 5 gün var ama test yaptım sanki çok belli olmasada bişeyler var gibi ama abartıyo olabilirmiyim?
günaydınnn hayırlı cumalarGünaydınlar dualarımızın kabul olduğu bur cuma günü dilerim
Canım adet döngün nasıl bide bat ne zaman?? Hadi inşallah tutunmustur miniginIslaklık var mı canım benim bugun kaçıncı iç çamaşırım valla yetişmiyor resmenkasık ağrım başladı bi kaç saat beri yemekte önce başım dönüyor Du eşim suratın niye sarardı dedi hiç farkında değildim bile değildim şuan ıslaklık dışında agrı hissediyorum canım bebişlerimiz mi geliyor yaa
Canım adet döngün nasıl bide bat ne zaman?? Hadi inşallah tutunmustur minigin
günaydın canımm ayyy olabilir yerleşme kanamasıdaha 5 gün var tam belli olmaz testin fotosunu koysaydın keşke