Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Günaydın kızlar 🤩 10.hafta ilerlerken bende göğüs sızısı yeni başladı 😂😂 insan göğsü sızlayınca mutlu olur mu ben garip hallere giriyorum sevinçten 😆😆😆 ey Rabbim sen akıl sağlığımızı koru Amin 🙏🤪🤪
😅 benim göğüslerim çok fena kızım da istemeden sürekli canımı yakıyo😂 ayy delircem

Günaydın tatlı Kasım anneleriii ♥️
10. Haftayla birlikte benim mide bulantısı ve kusmalar zirveye cıktı. Ama bilin bakalım bu saftirik çilek neyi unuttu.. ? Tabiki de doktorundan prilam istemeyi 🤦🏽‍♀️
Napıcaz ya ne zaman hafiflemeye başlar acaba bu kusma işi
Benimde bugün 10. Hafta bulantım zirvede çok fenayım. Prilamı istemene gerek yok ki canım, ben eczaneden kendim gittim aldım. Doktorum metpamid vermişti, aldım 1-2 gün, sonra prilam daha az zararlı diye geçtim kendi bilirkişiliğimle🤓

Benimde bugün 10. Hafta bulantım zirvede çok fenayım. Prilamı istemene gerek yok ki canım, ben eczaneden kendim gittim aldım. Doktorum metpamid vermişti, aldım 1-2 gün, sonra prilam daha az zararlı diye geçtim kendi bilirkişiliğimle🤓
Prilam iç bence de kuzum o olmasa ben calisamazdim bayirlir giderdim heralde kusunca yüzüm şişiyor yüzümdeki damarlar çatlıyor resmen tansiyonum fırlıyor prilam olmasa ben bitmistim 😢

Günaydın tatlı Kasım anneleriii ♥️
10. Haftayla birlikte benim mide bulantısı ve kusmalar zirveye cıktı. Ama bilin bakalım bu saftirik çilek neyi unuttu.. ? Tabiki de doktorundan prilam istemeyi 🤦🏽‍♀️
Napıcaz ya ne zaman hafiflemeye başlar acaba bu kusma işi
Ahhh bebegi görünce aklımız başımızdan gidiyor valla doktoruna yaz canım eczaneden alınır sanırım

Öyleymiş canım reçetesiz alıcaz çok şiddetli bi bulantı yani dayanılacak gibi değil😂

Ahhh bebegi görünce aklımız başımızdan gidiyor valla doktoruna yaz canım eczaneden alınır sanırım
Ben 10. Haftada hafifler heralde diyordum ama yok coştu resmen bulantı. Bide o öğürme durumu bi başladı mı bitmiyor lavabonun başında işini gücünü bırakıp durcan öyle😂

Günaydın kızlar, çok şükür bugün kalp atışını ilk defa duydum miniğimin. Sata göre 9+5 haftalık ama geç döllenme 7+6 dedi doktorum bir sonraki kontrolü de 4 hafta sonra dedi nasıl geçecek bu zaman 🤭🥰
Yaaa canım tebrik ederim ♥️
Demek herseyi yolunda gördü ki yakım takip istemedi. Bir sonraki gidişinde bebeğin kocaman olacak. O gün gelene kadar sabırlar diliyorummm inşallah su gibi geçer😂

Yaaa canım tebrik ederim ♥️
Demek herseyi yolunda gördü ki yakım takip istemedi. Bir sonraki gidişinde bebeğin kocaman olacak. O gün gelene kadar sabırlar diliyorummm inşallah su gibi geçer😂
Ayy inşallah 😄 kocaman görmek isterim ama o kadar dayanamam büyük ihtimalle arada yine giderim 🤭

Ben 10. Haftada hafifler heralde diyordum ama yok coştu resmen bulantı. Bide o öğürme durumu bi başladı mı bitmiyor lavabonun başında işini gücünü bırakıp durcan öyle😂
Bende 3 gündür böyleyim ilaç içmeme rağmen sabah öğürmelerim yine başladı. Gaz su mide asidi ne varsa çıkıyor valla artık sandalye koydum banyoya oturarak çıkarıyorum yoksa ayakta duracak halim kalmıyor

Bende 3 gündür böyleyim ilaç içmeme rağmen sabah öğürmelerim yine başladı. Gaz su mide asidi ne varsa çıkıyor valla artık sandalye koydum banyoya oturarak çıkarıyorum yoksa ayakta duracak halim kalmıyor
Varya şu son günlerde senin ne çektiğini biraz olsun anladım. Sabah bayılacak gibi oldum inan ki hastaneye gidecektik. Allah yardımcın olsun sen cok ağır yaşıyorsun bi an önce geçer inşallah ya

Kızlar karpuz istemiştim. Ben boşa telaş olmuşum adam akıllı. Hiç açık yer aramamış ki, direk restorana gitmiş, sık gittiğimiz bir yer, yolda aramış karpuzu hazırlatmış, hemen alır arabaya dönerim diye telefonu da arabada bırakmış, içeri girince de tanıdık masalar görmüş, bişiler içmiş muabbete dalmış, karpuz 2 saat sonra geldi😂😂😂 bide restorandan demişler ki meyve tabagı yapalım mı🤭🤭
Valla çok akıllıymış eşin 😂 herkesin işi kolaylıkla çözülmüş yani 😂

Günaydın kızlar, çok şükür bugün kalp atışını ilk defa duydum miniğimin. Sata göre 9+5 haftalık ama geç döllenme 7+6 dedi doktorum bir sonraki kontrolü de 4 hafta sonra dedi nasıl geçecek bu zaman 🤭🥰
gözün aydınn ben 2 haftasını geçirdim kaldı 2 hafta zor geçiyo 🥲 ama geçiyooo

Kizlar herkese tunaydin🍓 iyi haftasonlari diliyorum hepimize❣️🌸
Prilamsiz 10 haftaya vardin ya sana helal olsun bacim C cilekcanavari neyse almissin sanirim eczaneden, artik sen de bizdensin ajdjdjdj ekibe hosgeldin🤣 dun annemlerde sofrayi beklerken mitfak masasinda icim gecmis🤣 oyle bir uyku yapiyor namussuz

Kızlar bir ara makarna muhabbeti dönüyordu çok her türlüsünü çok sevmeme rağmen ben 2 haftadır asla makarna yiyemiyorum midem kalkıyor hemen😔 bir kaç çeşit dedim yok hiç bir şekilde yiyemiyorum 🫣

Back
X