- 29 Haziran 2022
- 2.517
- 1.144
- 63
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
- #11.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol canım daha iyiyim dün acile gittim şimdilik bı sıkıntı yok yine olursa hemen gel dedi şikayetlere göre yalancı sancı yada gaz sancısı olabilir dedi ama şimdilik iyiyim ağrılar kasılmalar tamamen geçti çok şükürAmin canim insallah. Tabi mecburen senin doktorun gibi benimki de söylemek zorunda kaldı o ihtimalleri. İnşallah canım beklenen zamanda olsun. Sen nasılsın bugün? Senin için dun cok endişelendim.
Nst için bebek çok küçük dedi bakmadı sancılarım da geçmişti muayene etti sadece şimdilik çok şükür iyiyizDikkat et gözlemle bakalım nts girdin mi baktılar mı ordan da canta işini iyi düşünmüşsün bende ne olur olmaz bu hafta hazırlauıp koymak istiyorum
Benim de çok yakın rahime. Riskli geçiyor. Hunilesme ve rahimde acilma var. 31. Haftanın içindeyim. Bana da acil kanama durumunda eevlet hastanesi dediler araştırma hastanesi. İnşallah ihtiyaç kalmasın.Merhaba tesadüf sayfaya girdim yazınıza denk geldim benimde plesenta rahime 1 cm yakınlıgında 28.haftaya girmek üzereyim. Bana. Da doktor 32.haftada alttan muayene ile kanama olurmu olmaz mı nasıl ilerleriz bakıcaz dedi . Özel hastanenin doktoru mu söyledi devlet hastanesinde yapmanız gerekiyor diye ben öyle birsey ilk defa sizden duydum açıkcası. Endişe ettikçe bebeğiniz de etkilenir durumumuz kolay degil ama stres yapınca da birseyler değişmiyor
Çok sukur canim cok sevindim.Çok sağol canım daha iyiyim dün acile gittim şimdilik bı sıkıntı yok yine olursa hemen gel dedi şikayetlere göre yalancı sancı yada gaz sancısı olabilir dedi ama şimdilik iyiyim ağrılar kasılmalar tamamen geçti çok şükür![]()
İnş erken dogum yapmayız günü gününe tamamlayabiliriz bana devlet hastanesinden bahseden hiç olmadı açıkcası kontrolüm var 10 gün sonra konuşacagım inşBenim de çok yakın rahime. Riskli geçiyor. Hunilesme ve rahimde acilma var. 31. Haftanın içindeyim. Bana da acil kanama durumunda eevlet hastanesi dediler araştırma hastanesi. İnşallah ihtiyaç kalmasın.
İnşallah aynen ne olur olmaz hazırlayıp koymak lazım bol bol dinlen bebişleri sağlıkla alalım kucaklarımızaAynen ben de hazırlamak istiyorum bu ay. Doğumum Mayıs sonu gözüküyor çünkü. Tabi erken olma riski de var ama inşallah 36 dan sonra olur. Burdan alacaklarımızı paylaşırız.![]()
ben alışverişi tamamladım arabası dışında ama hepsi kutularda duruyor daha ne bir yerleştirme ne bi yıkama hiç birşey yok izne ayrılırsam yapayım diyorum
Evet artık yapcam bende hazırlığı birkaç birşey aldık ama bu hafta halledeceğim hepsini inşallah34-35 civarında çanta hazırlanmış olsa iyi olur. Bence yapmadıysanız bebek kıyafet ve lohusa alışverişlerinizi halledin, yıkama ütüleme de çok zaman alıyor çünkü. Ben çanta henüz hazırlamadım ama kıyafetleri hallettim dolaba yerleştirdim. 1 ay sonra da çantaya yerleştirilecekleri ayarlarım diye düşünüyorum.
Suan kaç haftalıksın ben 28 haftalık acile gitmiştim o zaman nts bağlamışlardı o kadar küçük değiliz artık koca göbüşlerimizi varNst için bebek çok küçük dedi bakmadı sancılarım da geçmişti muayene etti sadece şimdilik çok şükür iyiyiz
Çantaları mecbur tetikte tutacaz Allah göstermesin ama acil bişey olursa bari onun stresiyle niye hazirlamadik diye düşünmeyelim![]()
Kan akışının yavaş olduğu ne zaman belli olmuştu?Beni her hafta çağırdı artık kan akışı yavaştı bizde de ama şi diye kadar iyi ilerledik
Kızlar ben hastane çantası bile hazırlamadım ya acayip stres yaptım alışveriş yapıp çantayı kenara koymak lazım artık değim mi![]()
Oyun halısı gerçekten çok ise yarıyor. Bir de müzik çalan oyuncakları seviyorlar.Hışırtılı kitaplar, siyah beyaz kartlar, oyun halısı almıştım bir de. Üstü dönence gibi altı piyanolu. Ses çıkaran renkli toplar. Hemen değil de biraz kendinizi toparladıkça kullanabilirsiniz bunları. Karın üstü zaman geçirirken gösterebilirsiniz.
Sadece kanama icin dedi doktorum. Ama suyun gelmesi, kasılma veya lekelenme gibi durumlarda hastaneye gelirsin dedi. Allah korusun inşallah ihtiyaç kalmaz. Ben de 2 haftada bir kontrole gidiyorum. 37. HaftYa kadar insallah gelirsem planlı sezeryan olucak.İnş erken dogum yapmayız günü gününe tamamlayabiliriz bana devlet hastanesinden bahseden hiç olmadı açıkcası kontrolüm var 10 gün sonra konuşacagım inş
İnşallah canım saglikla, mutlulukla, en doğru zamanda kavuşalım insallah.İnşallah aynen ne olur olmaz hazırlayıp koymak lazım bol bol dinlen bebişleri sağlıkla alalım kucaklarımıza![]()
Beni de 26. Haftada nst ye bağlamışlardı, hepimiz bir badire atlatmisiz. Bir daha olmasın insallah.Suan kaç haftalıksın ben 28 haftalık acile gitmiştim o zaman nts bağlamışlardı o kadar küçük değiliz artık koca göbüşlerimizi var![]()
Sen kaç haftalıksin canim? Plasenta previa mi var sende de?İnş erken dogum yapmayız günü gününe tamamlayabiliriz bana devlet hastanesinden bahseden hiç olmadı açıkcası kontrolüm var 10 gün sonra konuşacagım inş
28.hafta ya giricem . Previa mı bilmiyorum ama plesenta rahime 1 cm yakınlıktaymışSen kaç haftalıksin canim? Plasenta previa mi var sende de?
Canim benim ilk oğlundan kalma dirsek kol gecelik vardi. Onu alırım yanıma. Bir de pijama alırım o kısa kollu olabilir diye düşündüm.Kızlar herkes hastanede giyeceği lohusalık pijamayı/geceliği kısa kollu mu alıyor? Haziran ama yine de hastane odaları serin mi olur klimalardan filan üşür müyüz diye düşündüm de… Acaba uzun kollu mu tercih etsem? Ya da kısa kollu üstüne üşürsem sabahlık mı?