Sen hangi sehirde hangi hastaneye gidiyosun canim paramizla rezil oluyor sanirimEvet canım ondan dedim kazıklanıyo muyuz diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hangi sehirde hangi hastaneye gidiyosun canim paramizla rezil oluyor sanirimEvet canım ondan dedim kazıklanıyo muyuz diye![]()
Denizlideyim canım ben gene görece uygun bi özel hastane ama valla geçen gün devlete gittim ve ordaki randevum daha uzun sürdü ben şokkkSen hangi sehirde hangi hastaneye gidiyosun canim paramizla rezil oluyor sanirim![]()
Gün içinde şişeyle 3-3buçuk litre içiyorum ilaçlar takviyeleri içerkende bardak kullanıyorum 4 litreyi buluyors
Canım benden cuma gecesi adet kanaması gibi kan geldi ama iki doktora da gittim progestan vermedi . Kendiliğinden geçti . Doktorun vermediyse vücudunun gereksinimi yoktur .Ya progestan bi iznillah bana gerçekten iyi geliyor ama doktorum ısrarla kullanma artık diyor 15 haftadayım. Niye dediğini de bilmiyorum sormak da aklıma gelmediKullansam mı acaba kafama göre ya
Valla bende sinir oldum gece doktor gelmiyormuş doğumda filan yorumlara gore doktora sorcam eger gelmiyorum derse dgstririm hastaneyi herhangi biri girdikten sonra ben delimiyim devlette doğururum ya ônemli olan dogumu dokorun yapmasi ben niye para bayiyim kiDenizlideyim canım ben gene görece uygun bi özel hastane ama valla geçen gün devlete gittim ve ordaki randevum daha uzun sürdü ben şokkk![]()
Pazartesi sabahtan yazdırıp almak ve hemen vurulmak bir seçenek ama eczaneden rica etseniz, raporu gösterip yarın yazdırıp reçeteyi size getiricem deseniz yardımcı olabilirler.Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . Kızlar benim iğnem yarın bitiyor . Biliyorsunuz raporla alındığı için tam 30 günlük veriyorlar . Pazar akşamına iğne kalmıyor . O gün iğne olmazsam herhangi bi sıkıntı olur mu ? Tam hafta sonuna denk geldi.
Vallahi geçen gün aynısını düşündüm ben deValla bende sinir oldum gece doktor gelmiyormuş doğumda filan yorumlara gore doktora sorcam eger gelmiyorum derse dgstririm hastaneyi herhangi biri girdikten sonra ben delimiyim devlette doğururum ya ônemli olan dogumu dokorun yapmasi ben niye para bayiyim ki![]()
Evet öyle deneyeceğiz . Umarım nöbetçi eczanede de vardır .Pazartesi sabahtan yazdırıp almak ve hemen vurulmak bir seçenek ama eczaneden rica etseniz, raporu gösterip yarın yazdırıp reçeteyi size getiricem deseniz yardımcı olabilirler.
Cumartesi gününe iğneniz var anladığım kadarıyla.Pazara kadar da mutlaka tedarik ederler hiç sıkma canınıEvet öyle deneyeceğiz . Umarım nöbetçi eczanede de vardır .
Canım o iğnelerin aksatılmasını doktorlar istemiyor gerekirse bi kerelik raporsuz al riske atmaKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . Kızlar benim iğnem yarın bitiyor . Biliyorsunuz raporla alındığı için tam 30 günlük veriyorlar . Pazar akşamına iğne kalmıyor . O gün iğne olmazsam herhangi bi sıkıntı olur mu ? Tam hafta sonuna denk geldi.
Ya hiç sorma kuşum 1 hafta içinde çıkar demişlerdi tam 1 hafta oldu perşembe günü ben de iletişime geçtim bu sefer 10-12 gün dedilerCanım senin daha çıkmadı mı fetal dna sonucu kaç gün oldu eli kulağında olması lazım![]()
Pazartesi sabahtan yazdırıp almak ve hemen vurulmak bir seçenek ama eczaneden rica etseniz, raporu gösterip yarın yazdırıp reçeteyi size getiricem deseniz yardımcı olabilirler.
Şimdi şöyle raporun bitiyorsa bir kutuya 300 tl ödersin, hiç gerek yok. Bi eczaneye git hamileyim raporum bitti ödünç alsam pazartesi yazdırıp reçeteyle gelsem olur mu de. Parayla almana gerek yok. (En son 300 liraydı bir kutu oksapar 4000)Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . Kızlar benim iğnem yarın bitiyor . Biliyorsunuz raporla alındığı için tam 30 günlük veriyorlar . Pazar akşamına iğne kalmıyor . O gün iğne olmazsam herhangi bi sıkıntı olur mu ? Tam hafta sonuna denk geldi.
Ayy ya biliyorum o son günler aşırı yavaş geçiyor ve insan onu beklemekten hiç bişeye de odaklanamıyor.Bari en başından 1 hafta demeselermişYa hiç sorma kuşum 1 hafta içinde çıkar demişlerdi tam 1 hafta oldu perşembe günü ben de iletişime geçtim bu sefer 10-12 gün dedilerbekliyoruz öyle sinir olduk söyledikleri günde gelmediği erteledikleri için
Kendimle alakalı olsa bu kadar beklemem bir şekilde zaman da geçer iş, güç oyalanırdım. Sürekli telefona bakıyorum mail var mı whatsapptan mı geldi mesaj acaba diyeAyy ya biliyorum o son günler aşırı yavaş geçiyor ve insan onu beklemekten hiç bişeye de odaklanamıyor.Bari en başından 1 hafta demeselermişAma azıcık kaldı azıcık her an gelebilir çok heyecanlıı
![]()
Aynen öyle, benim bulantı ilacımı bi doktor sağolsun bir doz yazmış ama ben daha fazla içmişim. Eczaneye gittim reçetem var ama elimde ilaç var göründüğü için sistem vermiyor.Rica ettim ilacı aldım 1 hafta sonra yeni reçete yazdırıp götürdüm sorun etmediler sağolsunlar.Ki bu bulantı ilacı, iğne gibi daha hayati bir şey için yardım etmemezlik yapmazlar bence.Şimdi şöyle raporun bitiyorsa bir kutuya 300 tl ödersin, hiç gerek yok. Bi eczaneye git hamileyim raporum bitti ödünç alsam pazartesi yazdırıp reçeteyle gelsem olur mu de. Parayla almana gerek yok. (En son 300 liraydı bir kutu oksapar 4000)
O kadar iyi anlıyorum ki geçen haftaki bensin şu an senKendimle alakalı olsa bu kadar beklemem bir şekilde zaman da geçer iş, güç oyalanırdım. Sürekli telefona bakıyorum mail var mı whatsapptan mı geldi mesaj acaba diyehayırlısıyla gelsin de sonuç bekliyoruz
hafta sonu da geliyor mu peki fetal dna sonucu ona göre bekleyim hafta sonu da hahah
Kız Türkiye de ne kadar ucuzmuş harika. Burda 1800 tl. Geçen gebelikte 2 ay kullandım bunda kullanmıyorum allahtanŞimdi şöyle raporun bitiyorsa bir kutuya 300 tl ödersin, hiç gerek yok. Bi eczaneye git hamileyim raporum bitti ödünç alsam pazartesi yazdırıp reçeteyle gelsem olur mu de. Parayla almana gerek yok. (En son 300 liraydı bir kutu oksapar 4000)
Aaaaaaa hayıııır fiyat farkı 300 tl raporsuz olursa bir kutu + kan sulandırıcı çok pardon kızlar. Bir ara 3 kutuya 900 tl ödedim fiyat farkı raporlu olmama rağmen onunla karıştırdım.Kız Türkiye de ne kadar ucuzmuş harika. Burda 1800 tl. Geçen gebelikte 2 ay kullandım bunda kullanmıyorum allahtan![]()
Doktor %90 kız dedi canımKaçıncı gebeliğin listede baktım bulamadım seni. Göbeğin benim göbeğimle aynı erkek bebek gibi duruyor hayırlısı olsun cnm.![]()
Öfffff yarın haber almam yok mu o zamanO kadar iyi anlıyorum ki geçen haftaki bensin şu an senBen geçen cuma son bi umut bekleyip gün bitince pazartesiye kaldık diye karalar bağlamışken cumartesi günü temsilci watsaptan yazmıştı
Yani canım kısaca haftasonu da bekleyişe tam gaz devam
![]()