Bence yarın haber alacaksın canım şu an içime öyle doğduÖfffff yarın haber almam yok mu o zamananalık şimdiden başlıyor işte meraklanma, endişe, acabalar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yarın haber alacaksın canım şu an içime öyle doğduÖfffff yarın haber almam yok mu o zamananalık şimdiden başlıyor işte meraklanma, endişe, acabalar
![]()
Ahhhh inşallah canım benim ya allahın izniyleBence yarın haber alacaksın canım şu an içime öyle doğdu![]()
O zaman sen imom omegayı kullanamazsın zira kokusu balık yağı ile b vitamini kokusu karışımı ve her geğirmede tadı bütün gün ağzına geliyor seni rahatsız edebilir ben onu kullanıyorum birde decavitTadı kokusu falan var mı ben de bulantı ve tiksinti devam ediyor hala da balık yağının ağır kokusu oluyordu öyle değildir umarım
Bende senin gibi kullanıyorum imom ve decavitiBen birgün İmom birgün Decavit kullanıyorum
Bende yumurtayi sevmiyordum normalde arada azda olsa yerdim simdi hic agzima suremiyorum tiksindim yedigim an midem bulaniyor nolcak boyle bilmiyorum sutte dokunuyor ictigimde laktolsuz sutmu denesem diye dusunuyorum![]()
Evet süt bende de gaz yapıyor çok kötü. İçtiğim an değil ama sonrası fena uyutmuyor gece sancısı laktozsuz mantıklı ve çok hafif.Rabbim saglikli bisekilde kucagimiza almayi nasip etsin canim benim doktor ayda 1çagiriyor o bir ay bir yil gibi geliyo valla![]()
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar gelsin, yarın gelsin amiinÖfffff yarın haber almam yok mu o zamananalık şimdiden başlıyor işte meraklanma, endişe, acabalar
![]()
Hahaha ölene kadar olacakkkk bu endişeler annemi şimdi anlıyorumAyy hadi inşallah güzel sonuçlar gelsin, yarın gelsin amiinSorma sorma çok fena bu endişeler acabalar.Allahım aklımıza mukayet ol amin
![]()
Ya onlari gectim artik kendim tartip tansiyon aleti aldim ôlcuyorum ama Benim korkum onemli bi detay olur onlarida yapmazlar diye endişem Oyy valla iyi hastne iyi doktor bulmak ne zormuş yaVallahi geçen gün aynısını düşündüm ben deBence ilk randevuda biz bunu teyitleyelim ya böyle olmayacak.Yoksa biz de gidip kendimize bizi tartıp tansiyonumuzu ölçecek doktorlar bulalım
![]()
AaaaDoktor %90 kız dedi canım![]()
Canım omega olarak pregnom max’ı önerebilirim. Herhangi bir tat koku hissetmiyorum ben .Tadı kokusu falan var mı ben de bulantı ve tiksinti devam ediyor hala da balık yağının ağır kokusu oluyordu öyle değildir umarım
Çok net ya maşallahTeyzoşlar bizim cinsiyet kesinleşti darısı size![]()
Bende kullanıyorum, raporlu olduğumuz için bitmesine yakın kaç gün olduğunu hatırlamıyorum net, yazdırabiliyoruz. Benimde bayram için öyleydi ecz sormuştum o söylemişti sizde bir sorun isterseniz.Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . Kızlar benim iğnem yarın bitiyor . Biliyorsunuz raporla alındığı için tam 30 günlük veriyorlar . Pazar akşamına iğne kalmıyor . O gün iğne olmazsam herhangi bi sıkıntı olur mu ? Tam hafta sonuna denk geldi.
Teşekkürler Amin canımÇok net ya maşallahsağlıkla gelsin
Aşkım şuan başımı sardım bir tülbentle kahve içiyorum , geçmezse soğuk pres ve ılık duş . Vallaha yine başladı bukez gece uykuda ağrı girdi 2 kez felan kalktım ama sabaha geçer diye bekledim . Geçmezse artık parol ama genelde bu dediklerim bir tık hafifletiyor .. özellikle Türk kahvesi sade şekilde . Ama uzun süre önce başladıysa parol almadan zorSelam günaydın canım senin çok baş ağrıların olmuştu diye hatırlıyorum ne yapıyorsun hamilelikte?LadyNurr benim nörolojik rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik ilerledikçe çok ciddi baş ağrılarım olmaya başladı ne yapsam ne etsem şaşırdım…
Maşallah sağlıkla gelsinTeyzoşlar bizim cinsiyet kesinleşti darısı size![]()
Beni de uykudan uyandırdı 6 ya doğru kalktım tuvalete zor yürüyorum, yataktan kalkamıyorum öyle böyle bir ağrı değil. Dün de çok ağrıyordu haftanın son iş günü vs diye direndim bir şekilde ama bu bambaşka ağrı… Kıyamam sana da ya inşallah geçer ağrın bir şeyin kalmazAşkım şuan başımı sardım bir tülbentle kahve içiyorum , geçmezse soğuk pres ve ılık duş . Vallaha yine başladı bukez gece uykuda ağrı girdi 2 kez felan kalktım ama sabaha geçer diye bekledim . Geçmezse artık parol ama genelde bu dediklerim bir tık hafifletiyor .. özellikle Türk kahvesi sade şekilde . Ama uzun süre önce başladıysa parol almadan zorbende anlamadım 12 ci haftadan sonra azalır derler bende sıklaştı bu ağrılar
Ben bu gibi durumlarda migren taşı var, migrenim yok ama hamileliklerimde kullanıyorum onu sürüyorum, bu soğuk migren bantları var onlardan yapıştırıyorum. Buz falan koyuyorum. En azından ağlaya ağlaya baş ağrısı geçirdiğim günlerde çok iyi geliyo. Bazen kesmiyor ama olsunBeni de uykudan uyandırdı 6 ya doğru kalktım tuvalete zor yürüyorum, yataktan kalkamıyorum öyle böyle bir ağrı değil. Dün de çok ağrıyordu bir şekilde haftanın son iş günü vs diye direndim bir şekilde ama bu bambaşka ağrı… Kıyamam sana da ya inşallah geçer ağrın bir şeyin kalmazBen de bi kahve içeyim belki alır ağrısını, ılık duş onu da yapayım. Çaresizim tüm tuşlara basarım yani
![]()