Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    53
Tadı kokusu falan var mı ben de bulantı ve tiksinti devam ediyor hala da balık yağının ağır kokusu oluyordu öyle değildir umarım
O zaman sen imom omegayı kullanamazsın zira kokusu balık yağı ile b vitamini kokusu karışımı ve her geğirmede tadı bütün gün ağzına geliyor seni rahatsız edebilir ben onu kullanıyorum birde decavit

Bende yumurtayi sevmiyordum normalde arada azda olsa yerdim simdi hic agzima suremiyorum tiksindim yedigim an midem bulaniyor nolcak boyle bilmiyorum sutte dokunuyor ictigimde laktolsuz sutmu denesem diye dusunuyorum🤦
Rabbim saglikli bisekilde kucagimiza almayi nasip etsin canim benim doktor ayda 1çagiriyor o bir ay bir yil gibi geliyo valla😏
Evet süt bende de gaz yapıyor çok kötü. İçtiğim an değil ama sonrası fena uyutmuyor gece sancısı laktozsuz mantıklı ve çok hafif.
Amin inşallah bütün topik sağlıklı sıhhatli kolaylıkla doğumunu gerçekleştirir ve bebeklerimizi kucağımıza alırız 🥰🌹

Öfffff yarın haber almam yok mu o zaman 😍😍😍😍 analık şimdiden başlıyor işte meraklanma, endişe, acabalar 🥹
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar gelsin, yarın gelsin amiin🥰 Sorma sorma çok fena bu endişeler acabalar.Allahım aklımıza mukayet ol amin 😂

Vallahi geçen gün aynısını düşündüm ben de😂 Bence ilk randevuda biz bunu teyitleyelim ya böyle olmayacak.Yoksa biz de gidip kendimize bizi tartıp tansiyonumuzu ölçecek doktorlar bulalım 😂
Ya onlari gectim artik kendim tartip tansiyon aleti aldim ôlcuyorum ama Benim korkum onemli bi detay olur onlarida yapmazlar diye endişem Oyy valla iyi hastne iyi doktor bulmak ne zormuş ya😏

Teyzoşlar bizim cinsiyet kesinleşti darısı size 🤭🥰

Eklentiler

• 1000089879.webp
    1000089879.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 49
Tadı kokusu falan var mı ben de bulantı ve tiksinti devam ediyor hala da balık yağının ağır kokusu oluyordu öyle değildir umarım
Canım omega olarak pregnom max’ı önerebilirim. Herhangi bir tat koku hissetmiyorum ben .

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . Kızlar benim iğnem yarın bitiyor . Biliyorsunuz raporla alındığı için tam 30 günlük veriyorlar . Pazar akşamına iğne kalmıyor . O gün iğne olmazsam herhangi bi sıkıntı olur mu ? Tam hafta sonuna denk geldi.
Bende kullanıyorum, raporlu olduğumuz için bitmesine yakın kaç gün olduğunu hatırlamıyorum net, yazdırabiliyoruz. Benimde bayram için öyleydi ecz sormuştum o söylemişti sizde bir sorun isterseniz.

Selam günaydın canım senin çok baş ağrıların olmuştu diye hatırlıyorum ne yapıyorsun hamilelikte? LadyNurr LadyNurr benim nörolojik rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik ilerledikçe çok ciddi baş ağrılarım olmaya başladı ne yapsam ne etsem şaşırdım…

Selam günaydın canım senin çok baş ağrıların olmuştu diye hatırlıyorum ne yapıyorsun hamilelikte? LadyNurr LadyNurr benim nörolojik rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik ilerledikçe çok ciddi baş ağrılarım olmaya başladı ne yapsam ne etsem şaşırdım…
Aşkım şuan başımı sardım bir tülbentle kahve içiyorum , geçmezse soğuk pres ve ılık duş . Vallaha yine başladı bukez gece uykuda ağrı girdi 2 kez felan kalktım ama sabaha geçer diye bekledim . Geçmezse artık parol ama genelde bu dediklerim bir tık hafifletiyor .. özellikle Türk kahvesi sade şekilde . Ama uzun süre önce başladıysa parol almadan zor 🙄 bende anlamadım 12 ci haftadan sonra azalır derler bende sıklaştı bu ağrılar

Aşkım şuan başımı sardım bir tülbentle kahve içiyorum , geçmezse soğuk pres ve ılık duş . Vallaha yine başladı bukez gece uykuda ağrı girdi 2 kez felan kalktım ama sabaha geçer diye bekledim . Geçmezse artık parol ama genelde bu dediklerim bir tık hafifletiyor .. özellikle Türk kahvesi sade şekilde . Ama uzun süre önce başladıysa parol almadan zor 🙄 bende anlamadım 12 ci haftadan sonra azalır derler bende sıklaştı bu ağrılar
Beni de uykudan uyandırdı 6 ya doğru kalktım tuvalete zor yürüyorum, yataktan kalkamıyorum öyle böyle bir ağrı değil. Dün de çok ağrıyordu haftanın son iş günü vs diye direndim bir şekilde ama bu bambaşka ağrı… Kıyamam sana da ya inşallah geçer ağrın bir şeyin kalmaz 😞 Ben de bi kahve içeyim belki alır ağrısını, ılık duş onu da yapayım. Çaresizim tüm tuşlara basarım yani 😞😞😞

Beni de uykudan uyandırdı 6 ya doğru kalktım tuvalete zor yürüyorum, yataktan kalkamıyorum öyle böyle bir ağrı değil. Dün de çok ağrıyordu bir şekilde haftanın son iş günü vs diye direndim bir şekilde ama bu bambaşka ağrı… Kıyamam sana da ya inşallah geçer ağrın bir şeyin kalmaz 😞 Ben de bi kahve içeyim belki alır ağrısını, ılık duş onu da yapayım. Çaresizim tüm tuşlara basarım yani 😞😞😞
Ben bu gibi durumlarda migren taşı var, migrenim yok ama hamileliklerimde kullanıyorum onu sürüyorum, bu soğuk migren bantları var onlardan yapıştırıyorum. Buz falan koyuyorum. En azından ağlaya ağlaya baş ağrısı geçirdiğim günlerde çok iyi geliyo. Bazen kesmiyor ama olsun 😀 deneyebilir misiniz bilmiyorum

Back
X