2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
SedaUmut Pamukum22 Allahim hepimizin gonlune gore versin kizlarrr insallah bidahaki ay minnoslarimizi konusuyo oluruz kesesi gordun mu kalp atisi bilmem ne ayy cok guzel simdide zaman gecmiyo sankii
Canımmm inşallah düşüncesi bu kadar heyecan veriyorken hele birde hissettikmi var olduklarını bildik mi nasıl duygular içinde oluruz inşallah Rabbim gönlümüze göre versin bekletmesin meleklerimiz bizleri

Canımmm inşallah düşüncesi bu kadar heyecan veriyorken hele birde hissettikmi var olduklarını bildik mi nasıl duygular içinde oluruz inşallah Rabbim gönlümüze göre versin bekletmesin meleklerimiz bizleri
kizlar folikasite baslayan var mi aranizda hamile kalmadan 3ay once baslanmali yaziyodu biyerde

SedaUmut Pamukum22 Allahim hepimizin gonlune gore versin kizlarrr insallah bidahaki ay minnoslarimizi konusuyo oluruz kesesi gordun mu kalp atisi bilmem ne ayy cok guzel simdide zaman gecmiyo sankii

İnşallah canım sağlıklıysa olsun nasibimizde varsa olsun sen şimdi kese falan dedi ben bi tuhaf oldum zaten zaman saat geçmiyor her ne kadar düşünmemeye çalışsam da heyecan ter boşalıyor resmen düşünmemek için sürekli bişeylerle uğraşıyorum hatta müzik açıyorum oynuyorum

ay esim ayin 20sinden 25ine kadar burada olmayacakmis is icin insallah o tarihe kadar bebis olmus olur

ay esim ayin 20sinden 25ine kadar burada olmayacakmis is icin insallah o tarihe kadar bebis olmus olur

Aaaa canım üzüldüm ya eşin il dışına çıkar mı hep böyle yoksa bu ay mı öyle oldu .. olsun sizde gidene kadar gün aşırı denersiniz hemen üzülme dur bakalımmm

Aaaa canım üzüldüm ya eşin il dışına çıkar mı hep böyle yoksa bu ay mı öyle oldu .. olsun sizde gidene kadar gün aşırı denersiniz hemen üzülme dur bakalımmm
yok canim yani cikarda iste iki ayda bir bi iki gunlugune en son nisanda cikmisti neyse artik kismetse olur

Olur öyle şeyler sıkma canını o zamana kadar olursa zaten olur hem daha bişey belli değil . Sende durumlar nasıl belirtiler var mı ?

yok canim yani cikarda iste iki ayda bir bi iki gunlugune en son nisanda cikmisti neyse artik kismetse olur
Olur öyle şeyler sıkma canını o zamana kadar olursa zaten olur hem daha bişey belli değil . Sende durumlar nasıl belirtiler var mı ?

yok vallahi daha canim reglim zaten daha ptesi bitti pek bisi olucagini zannetmiyorum benim dondum 31-32 gunde bir oyuzden ayin 16si gibi hafif hafif agrim olur akintm olr ozaman daha dikkat edicez bakalim senin nasil belirtin var mi bat 30agustos muydi?

kızlar ben de bu ay tedavi gördüm, eğer bebişim bana tutunduysa ben de bu topikte olacağım gibi görünüyor :) son adet tarihime göre 5 mayıs 2017 görünüyor ama daha bebek yok ortada

kızlar ben de bu ay tedavi gördüm, eğer bebişim bana tutunduysa ben de bu topikte olacağım gibi görünüyor :) son adet tarihime göre 5 mayıs 2017 görünüyor ama daha bebek yok ortada
insallahh tutunr canimm sen diyince bende bsktim 11 mayis hahaha ay cok alemiz

Canım benim 24 ağustos bat Allahtan bişey olmazsa tabi bende ayın 5 den 16 ağustos kadar gün aşırı deneyin dedi Deniyorumbendee dün akıntım vardı ama bugun yok ıslaklık var onu anlayamadım bugünde deniycez.. Doktora gitmiştim geçen ay hormon testi yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı herşey iyi dedi doktor folik asit kullan demişti onuda kullanıyorum 3 ay oldu ..Şuan ateş basmalar uyku modu oluyor arada çok terliyorum bi anda sonra geçiyor arada da olsa kasık agrılarım böyle 5-6 saniye kadar onun dışında geçen ay gibi gögüste dolgunluk şişkinlik falan olmadı İyi mi kötü mü bilemedim ?

oo senin daha yakinmis batt bisi kalmamiss ozaman ilk haberler senden gelcek baya bi belirtin var insallah hayirlisi olsun canim tarih yaklastikca belki goguslerinde baslar ay cok heyrcanli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…