- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
-
- Konu Sahibi endless love
Canımmm inşallah düşüncesi bu kadar heyecan veriyorken hele birde hissettikmi var olduklarını bildik mi nasıl duygular içinde oluruz
kizlar folikasite baslayan var mi aranizda hamile kalmadan 3ay once baslanmali yaziyodu biyerdeCanımmm inşallah düşüncesi bu kadar heyecan veriyorken hele birde hissettikmi var olduklarını bildik mi nasıl duygular içinde oluruzinşallah Rabbim gönlümüze göre versin bekletmesin meleklerimiz bizleri
Başladık canım folio kullanıyorum benkizlar folikasite baslayan var mi aranizda hamile kalmadan 3ay once baslanmali yaziyodu biyerde
İnşallah canım sağlıklıysa olsun nasibimizde varsa olsun sen şimdi kese falan dedi ben bi tuhaf oldum zaten zaman saat geçmiyor her ne kadar düşünmemeye çalışsam da heyecan ter boşalıyor resmen düşünmemek için sürekli bişeylerle uğraşıyorum hatta müzik açıyorum oynuyorum
ay esim ayin 20sinden 25ine kadar burada olmayacakmis is icinİnşallah canım sağlıklıysa olsun nasibimizde varsa olsun sen şimdi kese falan dedi ben bi tuhaf oldum zaten zaman saat geçmiyor her ne kadar düşünmemeye çalışsam da heyecan ter boşalıyor resmen düşünmemek için sürekli bişeylerle uğraşıyorum hatta müzik açıyorum oynuyorum
ay esim ayin 20sinden 25ine kadar burada olmayacakmis is icininsallah o tarihe kadar bebis olmus olur
yok canim yani cikarda iste iki ayda bir bi iki gunlugune en son nisanda cikmisti neyse artik kismetse olurAaaa canım üzüldüm ya eşin il dışına çıkar mı hep böyle yoksa bu ay mı öyle oldu .. olsun sizde gidene kadar gün aşırı denersiniz hemen üzülme dur bakalımmm
Olur öyle şeyler sıkma canını o zamana kadar olursa zaten olur hem daha bişey belli değil .yok canim yani cikarda iste iki ayda bir bi iki gunlugune en son nisanda cikmisti neyse artik kismetse olur
yok vallahi daha canim reglim zaten daha ptesi bitti pek bisi olucagini zannetmiyorum benim dondum 31-32 gunde bir oyuzden ayin 16si gibi hafif hafif agrim olur akintm olr ozaman daha dikkat edicez bakalim senin nasil belirtin var mi bat 30agustos muydi?Olur öyle şeyler sıkma canını o zamana kadar olursa zaten olur hem daha bişey belli değil .Sende durumlar nasıl belirtiler var mı ?
insallahh tutunr canimmkızlar ben de bu ay tedavi gördüm, eğer bebişim bana tutunduysa ben de bu topikte olacağım gibi görünüyor :) son adet tarihime göre 5 mayıs 2017 görünüyor ama daha bebek yok ortada
yok vallahi daha canim reglim zaten daha ptesi bitti pek bisi olucagini zannetmiyorum benim dondum 31-32 gunde bir oyuzden ayin 16si gibi hafif hafif agrim olur akintm olr ozaman daha dikkat edicez bakalim senin nasil belirtin var mi bat 30agustos muydi?
oo senin daha yakinmis batt bisi kalmamissCanım benim 24 ağustos bat Allahtan bişey olmazsa tabi bende ayın 5 den 16 ağustos kadar gün aşırı deneyin dedi Deniyorumbendee dün akıntım vardı ama bugun yok ıslaklık var onu anlayamadım bugünde deniycez.. Doktora gitmiştim geçen ay hormon testi yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı herşey iyi dedi doktor folik asit kullan demişti onuda kullanıyorum 3 ay oldu ..Şuan ateş basmalar uyku modu oluyor arada çok terliyorum bi anda sonra geçiyor arada da olsa kasık agrılarım böyle 5-6 saniye kadar onun dışında geçen ay gibi gögüste dolgunluk şişkinlik falan olmadıİyi mi kötü mü bilemedim ?
Ovulasyon başlıyor demekki canım benim o zaman durmak yok çalışmalara devamkızlar bugün çok hafif akıntım var
kızlar gelmez gelmez misafirler geldi hemde kalmayaOvulasyon başlıyor demekki canım benim o zaman durmak yok çalışmalara devam
Ayyyy zamanlama fena olmuş kuzum yaaaakızlar gelmez gelmez misafirler geldi hemde kalmayanormalde çok severim misafir gelsin gitsin ama malum neyse artık bakcaz bi caresine