Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kızlar karpuz istemiştim. Ben boşa telaş olmuşum adam akıllı. Hiç açık yer aramamış ki, direk restorana gitmiş, sık gittiğimiz bir yer, yolda aramış karpuzu hazırlatmış, hemen alır arabaya dönerim diye telefonu da arabada bırakmış, içeri girince de tanıdık masalar görmüş, bişiler içmiş muabbete dalmış, karpuz 2 saat sonra geldi😂😂😂 bide restorandan demişler ki meyve tabagı yapalım mı🤭🤭
Hahahahshsd süper ya shsjdjd🤣🤣 kocan akıllı anacım 🤣

Kızlar bir ara makarna muhabbeti dönüyordu çok her türlüsünü çok sevmeme rağmen ben 2 haftadır asla makarna yiyemiyorum midem kalkıyor hemen😔 bir kaç çeşit dedim yok hiç bir şekilde yiyemiyorum 🫣
Benm klasiktir. Midem bulansa da bulanmasada öle yerm sadece shdjdjdj spagetti makarna sade. Üstine şlaaap yoğurt karıstır karıstır bulamac makarna hazr🤣 eşim midem kalkıyo diyo görnce ama ben öle seviyom

Kızlar iyi günler adete 3 gün kaldı sabah test yaptım bu şekilde cıktı iki gündür acayip gögüs hassasiyetim var ve 10 gündür sag kasık agrım eşlik ediyo test artımed güvenebilirmiyim ✨ bu testi kullanıp gebeliğini öğrenen varmi acaba

Eklentiler

• IMG_5679.webp
    IMG_5679.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar iyi günler adete 3 gün kaldı sabah test yaptım bu şekilde cıktı iki gündür acayip gögüs hassasiyetim var ve 10 gündür sag kasık agrım eşlik ediyo test artımed güvenebilirmiyim ✨ bu testi kullanıp gebeliğini öğrenen varmi acaba
Artımed bende yalancı pozitif çıkardı kesinlikle güvenmeyin

Bende de yalancı pozitif çıkarmıştı. İnternetten predictor markayı daha uyguna alabilirsiniz

Prilam iç bence de kuzum o olmasa ben calisamazdim bayirlir giderdim heralde kusunca yüzüm şişiyor yüzümdeki damarlar çatlıyor resmen tansiyonum fırlıyor prilam olmasa ben bitmistim 😢
Yaa ben bugün evdeyim hadi 1 gün içmiyim idare edeyim dedim, salaklık ettim, kahvaltıya da misafirlerim geldi. Çok fenayım gerçekten hiçbirşey yemedim de, gitsinler diye gözlerinin içine baktım yaa, şimdi gittiler daha.

Herkese selam canım serpme kahvaltı çekti yedim mutluyum 🤣
Ohh yarasın benim evde de bugün masanın bi ucundan bir ucuna serpilmiş kahvaltı vardı misafir geldi, tek yediğim 1 küçük parça pişi🫠🫠 yemeyi bırak masayı görmekten bile rahatsız oldum

Benm klasiktir. Midem bulansa da bulanmasada öle yerm sadece shdjdjdj spagetti makarna sade. Üstine şlaaap yoğurt karıstır karıstır bulamac makarna hazr🤣 eşim midem kalkıyo diyo görnce ama ben öle seviyom
Yaa ben de çok severim normalde sadece yoğurtlu ama hiç yiyemiyorum makarna yemeği özledim resmen 😄

Kizlar herkese tunaydin🍓 iyi haftasonlari diliyorum hepimize❣️🌸
Prilamsiz 10 haftaya vardin ya sana helal olsun bacim C cilekcanavari neyse almissin sanirim eczaneden, artik sen de bizdensin ajdjdjdj ekibe hosgeldin🤣 dun annemlerde sofrayi beklerken mitfak masasinda icim gecmis🤣 oyle bir uyku yapiyor namussuz
Ya valla uyumuşum yeni kalktım. Ama eşime söz verdim pazartesi doktora sorana kadar sadece 1 tanecik içmiş olcam başımın etini yedi😂
Dayanılacak gibi değildi bacım kafamı kaldıramadım lavabodan saatlerce ya

Ya valla uyumuşum yeni kalktım. Ama eşime söz verdim pazartesi doktora sorana kadar sadece 1 tanecik içmiş olcam başımın etini yedi😂
Dayanılacak gibi değildi bacım kafamı kaldıramadım lavabodan saatlerce ya
Oy kiyamam sana, prospektusu oku tatlisim dort taneye kadar ok icilebilir. Doktorum bana hep sabah 1- aksam 2 ic diyor ama ben total iki iciyorjm yetiyor simdilik. Ilaca alistikca bence daha iyi etki ediyor duzenli kullanmak onemli anladigim kadariyla. Kendimi denemek icin icmeyeyim bir dedigim gun rezilim cikti cunku oradan biliyorum🤣🤦🏽‍♀️💩

Oy kiyamam sana, prospektusu oku tatlisim dort taneye kadar ok icilebilir. Doktorum bana hep sabah 1- aksam 2 ic diyor ama ben total iki iciyorjm yetiyor simdilik. Ilaca alistikca bence daha iyi etki ediyor duzenli kullanmak onemli anladigim kadariyla. Kendimi denemek icin icmeyeyim bir dedigim gun rezilim cikti cunku oradan biliyorum🤣🤦🏽‍♀️💩
Evet doğru şuan zaten uykudan kalktım içim hala bulanıyor ama en azından midem havada değil. Kız resmen havada duruyodu nefes alsam acayip bi sesle içinden hava cıkıyodu sjhdjdjd😂😂
Senin de bulantı durumu ağır geçti ama 5 haftadan beri. Ben senin kadar olmamıstım 1 gün dolu 1 gün boş şeklindeydi ama 10 hafta güncellemesi olarak bi geldi bi daha gitmedi

kızlar ben de artık progestan içicem bu akşam hap şeklinde başlıyorum inşallah çok gaz yapmaz🥲

doktor bana gece uyumadan iç dedi 1 tane sonraki kontrole kadar siz aç mı tok mu içiyosunuz 🥲🥲

selamlar, ben kaçırmış olabilirim bu konuyu 2’li tarama vakitlerimiz yaklaşıyor, yaptıran var mı? Fetal dna vaktide geldi yaptırdınız mı, yaptıracakmısınz?ne düşünüyorsunuz

Evet doğru şuan zaten uykudan kalktım içim hala bulanıyor ama en azından midem havada değil. Kız resmen havada duruyodu nefes alsam acayip bi sesle içinden hava cıkıyodu sjhdjdjd😂😂
Senin de bulantı durumu ağır geçti ama 5 haftadan beri. Ben senin kadar olmamıstım 1 gün dolu 1 gün boş şeklindeydi ama 10 hafta güncellemesi olarak bi geldi bi daha gitmedi
Ben bir kac gun sonra yine bi kendimi deniycem belki 11.hafta guncellemesi kaybolmus olur ahsjdjdjd umut fakirin ekmegi be gulum napalim🤣🙈 elbet bitecek diye dusunuyorum oyle umut ediyorum… 👻👻

Back
X