Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
İdrar kesesini tekmeliyor zaten zor tutuyorum çişimi. Rahim ağzına da elektrik çarpmış gibi his geliyor. Allahım neler oluyor iki büklüm kaldım yumruk yemiş gibi. Zaten çişimi zor tutuyorum. Bi kez hapşırınca kaçırdım. Yine kaçırıcam. Help
Bı damla da olsa önce çiş işini yap, trambolinle ne zaman oynamak istedikleri belli olmuyor 🤦🏻‍♀️

Ay lütfen o biraz daha takılsın içerde mümkünse 😂
Bence de kuzum bence de takılsın inşallah amin 🤣🤲❤️
İdrar kesesini tekmeliyor zaten zor tutuyorum çişimi. Rahim ağzına da elektrik çarpmış gibi his geliyor. Allahım neler oluyor iki büklüm kaldım yumruk yemiş gibi. Zaten çişimi zor tutuyorum. Bi kez hapşırınca kaçırdım. Yine kaçırıcam. Help
Aynı şeyleri yasiyoruz kuzum. O elektrik çarpması hissi çok fena. Şimdi bir de iyice guclendiler daha fena olmaya başladı valla. Sonumuz hayr olsun 🤣❤️

@aryakusum şeker ölçmeye devam di mi ?

Ben ilk kez cihaz kullanıyorum. İğnesi canımı yakıyor. :110: Bu normal mi ?.. Canım mı tatlı diyeceğim ama bilemedim.

Strip aldım yaklaşık 400 lira. İğnesi 150 civarı. Allah devamlı kullananlara kolaylık versin. Hoş onlarınkini devlet karşılıyordur ama
Şeker ölçen biri daha ben . İki gündür parmaklar delik . Ama var şeker eminim artık

Nasıl çıkıyor sonuçlarınız, en yüksek kaç çıktı
Canım açlıklarım normal de, dikkat etmediğimde 1. Saat tokluk 157 felan çıktı bugün kahvaltı sonrası . Benim de doktorum açlık şekerime bakmıştı bir de birkaç değere şeker yükleme yapmayalım dedi . Bu çarşamba kontrolde benim bebeklerden birinin göbeği 3 hafta öndeydi . Biz bi şeker
Ölçelim dedi . Diyet gibi uyunca değerlerde sorun yok . Ama maalesef dikkat etmediğimde fazla çıkıyor . 2. Saat de ölçtüm bugün kahvaltı sonrası o da 142 mi ne çıktı . :(

Canım açlıklarım normal de, dikkat etmediğimde 1. Saat tokluk 157 felan çıktı bugün kahvaltı sonrası . Benim de doktorum açlık şekerime bakmıştı bir de birkaç değere şeker yükleme yapmayalım dedi . Bu çarşamba kontrolde benim bebeklerden birinin göbeği 3 hafta öndeydi . Biz bi şeker
Ölçelim dedi . Diyet gibi uyunca değerlerde sorun yok . Ama maalesef dikkat etmediğimde fazla çıkıyor . 2. Saat de ölçtüm bugün kahvaltı sonrası o da 142 mi ne çıktı . :(
Diyet uygulanabiliyorsa şeker yüklemesine yok aslında doktorun onu uygulamak istemiş sanırım. Sonuçta yükleme de gerekirse diyet uygulamak için yapılıyor. İnternette tokluk şekerinin 140 ın altında olması gerektiği yazıyor, benim de 140 civarı çıktı bugün

Diyet uygulanabiliyorsa şeker yüklemesine yok aslında doktorun onu uygulamak istemiş sanırım. Sonuçta yükleme de gerekirse diyet uygulamak için yapılıyor. İnternette tokluk şekerinin 140 ın altında olması gerektiği yazıyor, benim de 140 civarı çıktı bugün
Ya ben çok abartmıştım 2-3 haftadır . Diyetisyenle çalışıyordum aslında. Ama uyumadım kilo da aldım zaten . Zaten birden kilo alınca eklem ağrılarımda eklendi . Dikkat etmem iyi olacak diyorum bu vesile ile . Gebelik başından 10 kilo aldım . Ve bunun zaten 10 kilosu da son 2-3 ayda . Bulantılar biraz kesilince başladı . Çok baskı oluyor diye hareket edemiyorum o da etkiledi . Kendimi biliyorum da işte nefis istiyor yemek :)

Ya ben çok abartmıştım 2-3 haftadır . Diyetisyenle çalışıyordum aslında. Ama uyumadım kilo da aldım zaten . Zaten birden kilo alınca eklem ağrılarımda eklendi . Dikkat etmem iyi olacak diyorum bu vesile ile . Gebelik başından 10 kilo aldım . Ve bunun zaten 10 kilosu da son 2-3 ayda . Bulantılar biraz kesilince başladı . Çok baskı oluyor diye hareket edemiyorum o da etkiledi . Kendimi biliyorum da işte nefis istiyor yemek :)
Kesinlikle ben de bu durumu fırsata çevirmek istiyorum yoksa çok sağlıksız besleniyorum :)

Bende temudan elbise aldım nasıl kızlar 😂

Eklentiler

• 1000061841.webp
    1000061841.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 29
Aynıyız 🤭 ne olacak bulantı falan tekrar gelir mi yoksa böyle tekerlek gibi yuvarlanacak mıyız artık ?
Bana geldi yanma boğaza kadar mide suyu, bir şey yiyip icesin gelmiyor cayır cayır, son bikac hafta bebek aşağı inene kadar böyle gider artık, bu yanma doluluk hissi de tutmazsa daha birşey tutamaz bogazimizi 😂😂

Emzirme sütyeni çok kaliteli mi alıyorsunuz penye pamuklu almak yeterli mi? Kullanıp memnun kalanlar ya da almış olanlar linklese negzel olur :KK72:

Ben pek de araştırmadan bunu almıştım ama memnun kaldım yine bundan alıcam

Ben de 10 kilo aldım yaa herkes normal değil son aylar zaten kafadan 7-8 kilo alacaksın diyor . Çok moralim bozuldu. O moralle gittim bir hamburger daha yedim 🥴 İşler çığırından çıkıyor bende nasıl ağzımı tutucam bilmiyorum.

Back
X