- 22 Temmuz 2016
- 646
- 633
-
- Konu Sahibi endless love
ay sorma ya yaptım yaptım en son aklıma geldi burdan okuduklarımdan öyle asılmak vs iyi değilmiş ama yapmış bulundum bikereAyy cnm sonra olmasa üzülürüm kinecanım niye öyle diyorsun ya deneme vaktin varsa dene hiç belli olmaz çok asılma canım dikkat et kendine çok uzanma her yere
ay sorma ya yaptım yaptım en son aklıma geldi burdan okuduklarımdan öyle asılmak vs iyi değilmiş ama yapmış bulundum bikere
evet canım doğru söylüyosunYani canım belki birşey varsa bişey olmasın ben bile ev işleri yaparken unutuyorum sonra acısını ben çekiyorum baştan önlem almak lazımken niye üzülelim ki dikkat et kuzum sen gene
evet canım doğru söylüyosunişte biraz zaman geçirmeye çalışıyorum
günaydın canıımAy canın takmasak böyle hiç haberimiz olmasa da öğrensek böyle bilip beklemek çok zor geçmiyor günler belirtiler olunca da insan acabalarla geçiriyor eşimden ailesinden ailemden saklayacam diye takla atıyorum resmenartık bizde gülsek olmaz mı
günaydın canıımaslında biraz düşünmeyi bıraksak daha iyi olcak sanki bütün gün oldu mu olcak mı diye düşünüyoruz
devamlı kahve içip fal kapatıyorum
canım herkesin belirtisi farklı olurmus hemen umutsuzluğa kapılma benim daha yaklaşık 17 18 günüm varAynen cnm sanki bu sabahta agrılar yok sadece göğüs ağrısı var gene mi olmadı demek istemiyorum daha 6 gün var bata ama
canım herkesin belirtisi farklı olurmus hemen umutsuzluğa kapılma benim daha yaklaşık 17 18 günüm var
genelde hamişler senin gibi diyo regl olcam gibi hissettim bi damla kan geldiNe biliyim dün hasta olucam gibi agrı vardı şimdi hiçbişy yok düşünmemek için sürekli uğraş bulsamda takılıyor değil nasip artıkniye kırmızı kart canım hiç belli olmaz cnm bakarsın bize bir müjdeli haber verisin
genelde hamişler senin gibi diyo regl olcam gibi hissettim bi damla kan geldibenim bu ay eşim çok yoğun iş olarak pek birbirimize zaman ayıramıyoruz
üzülme canım neden üzülesin hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin bebişin..Canım valla çok ümitlenmiyorum ben de artık amann boşveriyorum yoksa takılıp kalacam daha çok üzülecem . Zaten ya hiç herşey istediğimiz gibi olmaz artık nasip diyip geçicez başka yolu yok
üzülme canım neden üzülesin hayırlısı ne zamansa ozaman gelsin bebişin..
herkes beklemede su an. batlar yaklaştıkça hareketlenir yine ...Hepimizin canım hayırlıysa gelsinnn
Kimse yok gibi suskunlaştı sayfa
yerleşme kanaması olabilir canım
ama daha bat ıma cok var 17 18 gün olabilir mi kiyerleşme kanaması olabilir canım