- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
Kızlar ocak ayında yok mu daha hamişler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da bugün yaptığım testim bence negatif gibi ama bi umut işte adet olmazsam cumartesi kanda baktiracagim
32 yaşındayımSat ve batinhkacti canim bu arada hayirli olsun bebegin
4Bence hamissin canim...hayirlisi olsunBu da bugün yaptığım testim bence negatif gibi ama bi umut işte adet olmazsam cumartesi kanda baktiracagim
bence de 2.çizgi var hadi hayırlı olsunBu da bugün yaptığım testim bence negatif gibi ama bi umut işte adet olmazsam cumartesi kanda baktiracagim
sorun değil ben de yanlış alıntı yaptım az önceYa Yayanlislukla mesajlar sana gelmis kusura bakma....silemedimde
Allahim insss Sağol canım umut oldun bana :)Canım ben görüyorum var gibi 2. çizgi :)
Sağol canım ins bebeğim benledir yarın kan testi yaptiracm inş haber ederim sonucu inş olumlu olurbence de 2.çizgi var hadi hayırlı olsun
sorun değil ben de yanlış alıntı yaptım az önce![]()
Allahim insss Sağol canım umut oldun bana :)
Testi at madim kızlar böyle hayali bi çizgi var eminim ama inş test beni yanilt maz korkuyorum da. Zaten hersey bugün belli olacak I inş kan vereceğim birazdan dua edin
Kan verdim 10 buçuk gibi alcam sonucu :))))Canımcımm ne yağptın :)))