- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ovulasyon dan kaç gün sonra öğrendinAmann diyim annesi ihmal etme ilacı :) Ben çok erken öğrendim çok stresliydim:) Pazar günü: 18 Çarşamba günü: 58,9 Bugün tahminimce 100 küsürdür :) Çarşamba günü gidicem doktora inş.
32 yaşındayım
malesef az önce regl oldum.zaten dün de kan testi yaptırmıştım negatifti
inşallah ocak ayını sonundan yakalarım
dah da olmadı şubat,mart,nisan
hayırlısı olsun
İlaçların etkisi olabilir ama hemen ilaç kullanmadaydin bir hafta daha bekleyeydin bir arkadaşın çok geç belli olmuştu ama doktoruna guveniyorsan sorun yokturbende hamile değilim. iki gündür çok hafif kahverengi akıntım geliyor. nerdeyse yok gibi. kasık ağrım var. doktora gittim. alttan muayene etti. beta hcg ye bakıldı. bebek yok. söktürücü ilaç verdi. sabah vurdurdum ama tık yok. hala adet olmuş sayılmam. hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. keyfimi kaçırıyor bu durum![]()
İlaçların etkisi olabilir ama hemen ilaç kullanmadaydin bir hafta daha bekleyeydin bir arkadaşın çok geç belli olmuştu ama doktoruna guveniyorsan sorun yoktur
benim de 9. Günde negatifti ümidim kalmadı gibi
bizde Şubat annesi oluruz inşallah
çok üzüldüm,allah hepimize hayırlı ömürlü ve sağlıklı evlatlar versin.Kizlarr sonucumu aldım ve korktuğum başıma geldi negatif maalesef(((( allahım şu mübarek ayların yüzü suyu hurmetine bizi istediğimiz kavuştursun inş
inşallah :)Benim de bebis tuttuysa 12 ocak annesiyim insallah![]()
hamileyken de adet olacakmış gibi belirtiler gösteriliyor.ben de şu anda öyleyim mesela.karnımda arada adet ağrısı gibi sızlamalar oluyor.eğer hamileyseniz şu sıra gebelik testinin pozitif çıkması gerekir.ben 20 nisanda erken gebelik testlerinden yapmıştım,pozitif çıkmıştı.bu adet belirtileri benim de içime kurt düşürdü 24 nisan beklenen adet tarihimdi.adet olmadım.ben de bu sabah normal ucuz testlerden yaptım bir tane.çok şükür çift çizgiyi hızlı ve koyu bir şekilde gördüm,içim rahatladı :)kızlar ya her an adet olacakmışım gibi adet sızılarım ağrılarım başladı. 18 martta ovulasyon oldu dr kontroluünde öğrendim. sanırım bi kaç güne kırmızları yiyecem. offff ya offff.
inşallah,sizi de bekliyoruz aramıza :)Benimde transferim olumlu sonuçlanırsa inşallah 28 Ocak annesi olacağım :)![]()
inşallah,sizi de bekliyoruz aramıza :)
Ayni gunu bekliyoruz...Benim de tuttuysa eğer 12ocak annesi olacağımTabi tuttuysa ancak resmen gebe griplerine girdim ne olacak bu halim bilmiyorumbat 4mayıs
27 martta regl oldum bebiş tahminimce 4. de tuttu. ayın 17. günü öğrendim.Canım sen ovulasyon dan kaç gün sonra öğrendin
hamileyken de adet olacakmış gibi belirtiler gösteriliyor.ben de şu anda öyleyim mesela.karnımda arada adet ağrısı gibi sızlamalar oluyor.eğer hamileyseniz şu sıra gebelik testinin pozitif çıkması gerekir.ben 20 nisanda erken gebelik testlerinden yapmıştım,pozitif çıkmıştı.bu adet belirtileri benim de içime kurt düşürdü 24 nisan beklenen adet tarihimdi.adet olmadım.ben de bu sabah normal ucuz testlerden yaptım bir tane.çok şükür çift çizgiyi hızlı ve koyu bir şekilde gördüm,içim rahatladı :)
Canim ins en hayirli zamanda en hayirli evlat olur.uzulme demek bosuna biliyorum.uzuldum.allah buyuk ins sana da verir..kendine iyi bak.Kızlar ben adet oldum . Çok üzüldüm çok ağladım allahım kimsenin kucağıni boş bırakmayın çok zor yaşamayan bilemez.. iki ay doktora falanda gitmeyi düşünmüyorum insan daha çok ümitleniyor sonra yıkılıyor. Iki ay psikolojimi duzeltecegim sonrası allah Kerim. ....hepiniz Allaha emanet olun