2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek için çalışmalara başladık
*kasık ağrım oldu bebek yerlesmesidir dedim apandisit çıktı ameliyat oldum
*sonraki ay yumurta göremedi doktor ne de olsa bebek olmaz dedim meğerse yumurta varmış mucize gerçekleşti bebiş ben geliyorum dedi sonra düşük yaptım
*sonraki ay ovulasyonu şans eseri yakaladım kasık ağrısına bebek yerlesmesi dedim bu seferde catlayan yumurtanın etrafında kan birikmiş büzüşmüş ondan olmuş
*bir sonraki aya ne olacak hic bilmiyorum ama Rabbim bir sonraki aya hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah

iyi almışsın burda 25 tl bende diğer test yaptım gaza geldim negatif çıktı ama daha son adet günüme 6 gün var...hayırlısı...birde ben bu ay kasık ve bel ağrım çok oldu ama şu an kasık ağrım azaldı bayağı...agız tadımda bir değişiklik var ama gögüserde hassasiyet falan yok...gerçi ilk gebeliğimde de göğüs ağrısı olmamoştı...sizde belirtiler neler acaba

burda 25 tl...ben normal test aldım bugün bir hevesle baktım negatif çıktı ama daha son adet günüme altı gün var...hayırlısı
ben sürekli susuyorum ve su içiyorum dolayısıyla bol bol wc ye gidiyorum.göğüslerde ve karında şişlik ve ağrı var.yorgunluk ve uyku hali var.bazen burnuma yiyecek birşeyler kokuyor ve canım yemek istiyor. ayrıca iştahım da birden bire inanılmaz açıldı,doymak bilmiyorum.
bu arada gebelik testleri internette daha uygun fiyatlı satılıyor.

*sonraki ay yumurta göremedi doktor ne de olsa bebek olmaz dedim meğerse yumurta varmış mucize gerçekleşti bebiş ben geliyorum dedi sonra düşük yaptım
*sonraki ay ovulasyonu şans eseri yakaladım kasık ağrısına bebek yerlesmesi dedim bu seferde catlayan yumurtanın etrafında kan birikmiş büzüşmüş ondan olmuş
*bir sonraki aya ne olacak hic bilmiyorum ama Rabbim bir sonraki aya hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah
geçmiş olsun.allah sağlık ve sağlıklı evlatlar versin inşallah

BAT'a üç gün kala bu sabah yine test yaptım. Tabii her zaman olduğu gibi yine koca bir tek çizgi. Belkide ikinci bir evlat nasibimde yoktur. Bir seneyi aşkın olmayınca insan böyle düşünmekten kendini alamıyor. Hayırlısı olsun. Belkide kocaman bir mucize olur ocak ayının sonundan sizin aranıza katılırım. Ne dersiniz:KK9:Yeterki nasipte olsun. Gerisi ayrıntı:KK39:
umudunuzu kaybetmeyin,normal gebelik testleri adet gecikmesi olmadan sonucu göstermiyorlar,

Kizlar pazar 18 cikan kan testi bugun 58.9 cikti sizce artis iyi mi doktor onumuzdeki carsamba gel dedi tekrar gel dedi. Sizce normal mi?

QUOTE="superisi_33, post: 40637135, member: 648201"]Bebek için çalışmalara başladık
*bir sonraki aya ne olacak hic bilmiyorum ama Rabbim bir sonraki aya hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah[/QUOTE]

geçmiş olsun canım. Allah daha beterinden korusun. bir sonraki aya vukuatınız kopkoyusundan iki çizgi ve bir bebek haberi olur inşallah :KK46:Hoppa

geçmiş olsun canım. Allah daha beterinden korusun. bir sonraki aya vukuatınız kopkoyusundan iki çizgi ve bir bebek haberi olur inşallah :KK46:Hoppa

Kızlar benim transferim 5 mayısta olucak.14 mayıs test tarihim inşallah tutarsa 23 ocaktan yetişicem size:-)
Hayrlisi olsun cnm..
Amin cnm ins..

ben sürekli susuyorum ve su içiyorum dolayısıyla bol bol wc ye gidiyorum.göğüslerde ve karında şişlik ve ağrı var.yorgunluk ve uyku hali var.bazen burnuma yiyecek birşeyler kokuyor ve canım yemek istiyor. ayrıca iştahım da birden bire inanılmaz açıldı,doymak bilmiyorum.
bu arada gebelik testleri internette daha uygun fiyatlı satılıyor.
O testleri bende yeni ogrendim bu ay olmazsam almayi dusunuyorum belirtiler kayboldu gibi bende am
Yarin bata kac gun kalms olacak senn? Bnm 7 gun kalmis olcak yapsam test daha cikmaz dimi :/
Bence cikmaz bende vazgectim bugun yapacaktim ama pazar gunune erteledim p.tesi yapmistim cikmadi. artık dananin kuyrugu pazar gunu kopacak varsa cikar zaten ondan sonrada adet olurum yoksa bugun kendimi hazir hissetmedim..negatifse 3 gun daha moralimi bozamam bekledik bu kadar birkac gun daha sabredelim sat 1 nisan bat 26-28 nisan

kızlarrrrrrrrr solda bi yum vardı çatlamıştı (18 nisanda ). sağda da 15 mm var bi tane o da bu hafta çatlayabilir dedi. heyecandan stresten öloecem :) sat 28 mart. ama adet sancılarım bi hafta önce başlar benim başladı yine. :KK43:( adetler düzensiz bat 2 ayıs hibi düşünüyorum. ama dr progestannı 15 gün kullan adet olmazsan test yapalım dedi. progestan da 5 mayısta bitio:KK43: sanırım ben 5 mayısı beklemek zorundayım adet olmamayı da tabiii

O testleri bende yeni ogrendim bu ay olmazsam almayi dusunuyorum belirtiler kayboldu gibi bende am

Bence cikmaz bende vazgectim bugun yapacaktim ama pazar gunune erteledim p.tesi yapmistim cikmadi. artık dananin kuyrugu pazar gunu kopacak varsa cikar zaten ondan sonrada adet olurum yoksa bugun kendimi hazir hissetmedim..negatifse 3 gun daha moralimi bozamam bekledik bu kadar birkac gun daha sabredelim sat 1 nisan bat 26-28 nisan
valla bende dayanamdim yaptim testi :)) ama hcbisey yoktu :/ isigada tuttum en aydinlik yerde de baktim mikroskopla baksam bile yoktu yani :)) beklemeye dewam yani. Bu kez regl gunu gecmeden yapmicam test. Bole karar aldim.. benmde 30u buyuk gun olacak En Büyük KK

Bende varım bat 5 Mayıs. Bede uykuluym kasık agrısı var ama sanırım bahardan dolayıda ve havaların serin olmasıda olabilir bilmiyorum bakalım ne olacak.. Bu ay ilk deneme... Çok ümitlenmek istemiyorum... Zaman zor geçiyor ama bu aralar okulda çok yoğunum ve bu yüzden anlamıyorum günler nasıl geçiyor

Senin yaşın daha iyi. Ben

Canım senin yaşın daha genç. Ben 38 yaşındayım. Kendime bir sene daha zaman tanıyorum. Oldu oldu, olmadı bu sayfayı tamamen kapatırım heralde :KK64:
nasip artık olmicak oldumu olmaz. Allah bilir benim amca kızı 42 yaşında 6 aylık hamile oldumu oluyo nasip onunda 16 yıl aradan sonra oldu hayırlısı artık

Bu da bugün yaptığım testim bence negatif gibi ama bi umut işte adet olmazsam cumartesi kanda baktiracagim

Eklentiler

• 20150423_141007.webp
    20150423_141007.webp
    12 KB · Görüntüleme: 99
Back
X