2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya zaman neden gecmio kiiii. Gel kalbim test sonucunu yaz mutlaka.. Benim yumurtlama nin 7.. Günü.. Daha belli olmaz tabi ama ben kendime belirti uydurup duruyor um. Uyku hali ağız kuruluğu bel kaşık ağrısı gibi :) ağzının kuruluğu psikolojik olarak olamaz herhalde ama :) gece kalkıp şu içiyorum bi kaç gündür. Bu gece ikinciye Usendim dudakların kuruluktan beyazlabeyazlar.misti. kafayı yiyecem galiba

Kizlarr sonucumu aldım ve korktuğum başıma geldi negatif maalesef :((((( allahım şu mübarek ayların yüzü suyu hurmetine bizi istediğimiz kavuştursun inş

Kizlarr sonucumu aldım ve korktuğum başıma geldi negatif maalesef :KK43:(((( allahım şu mübarek ayların yüzü suyu hurmetine bizi istediğimiz kavuştursun inş

Off yaa çok ümitliydim ben senden :( Acaba kimyasal gebelik miydi? Önümüzdeki ay gebe kalma şansın yüksek boşlama ben sana diyim :( Ben bile üzüldüm inan.

Benim sat 24 Mart canım adet lerinde çok düzenliyor bat 21 nisanda. Bu ay klomen kullandım ve ben üç gündür hep islagim yani yumurtluyor gibi acaba yeni mi yyumurtluyorum anlamadım ya bütün düzenim bozuldu. Y ada kist falan oldu hayırlısı artik. Sağolun kızlar hepiniz desteğini z için Allah razi olsun inss sizlerden alalım güzel haberleri

Benim sat 24 Mart canım adet lerinde çok düzenliyor bat 21 nisanda. Bu ay klomen kullandım ve ben üç gündür hep islagim yani yumurtluyor gibi acaba yeni mi yyumurtluyorum anlamadım ya bütün düzenim bozuldu. Y ada kist falan oldu hayırlısı artik. Sağolun kızlar hepiniz desteğini z için Allah razi olsun inss sizlerden alalım güzel haberleri

evet canım geç yumurtlama da olabilir bi dr a gitsen yumları kontrol mu ettrisen. adetlerin düzenliymiş olması gerekir o zaman sanki. benim sat 28 mart mesela 14 gün sonra yum oluo ya normalde benim ki geç oldu mesela. 18 nisanda yum çatlamış yeni dedi dr.

Mrb kizlar.bende ocağı başından yakalıyorum.su an tam bat da yim.adet gunum deyim.dunden beri kahverengi lekelerim var cok korkuyorum.hcg artmis ama... var mi bunu yasayan AAranızda.

Hcg iyi canım ya korkulacak bir şey gözükmüyor. Kanaman için bence bir doktora görün bir ilaç veriyor düzeliyorsun. Cinsel ilişkiye girme sakın olur mu.
Bayadır girmiyoruz cnm. Hcg salı 40 ken iki gunde 150 olmuş ona güveniyorum.dr umu aradım.progestan al dedi.pzrts çağırdı.su an bişey gözükmüyor zatn bakınca.senin bat ne zamandi.hcg kac oldu

Senn takvimde yaziyor okudumda.sıl tuvalete çıkma ve akınti diyor.umarım yerlesmedir cnm

Amann diyim annesi ihmal etme ilacı :) Ben çok erken öğrendim çok stresliydim:) Pazar günü: 18 Çarşamba günü: 58,9 Bugün tahminimce 100 küsürdür :) Çarşamba günü gidicem doktora inş.

Back
X