- Konu Sahibi mayala katar
- #14.061
Evet))) sen hangı gun gıdcekdın?Ya dedim ya bu süreçlerden geçmeyen seni anlayamaz maalesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet))) sen hangı gun gıdcekdın?Ya dedim ya bu süreçlerden geçmeyen seni anlayamaz maalesef![]()
Evet))) sen hangı gun gıdcekdın?
InshAllah olur canım bende 3 de oldu 2 opu 3 transfer ama Allah verıyor eşim diyor her bebeyın kendı gelme zamanı varBenim nasip olursa 28 Nisan inşallah dilerim bu sefer nasip olur Allah’ın izniyle![]()
InshAllah olur canım bende 3 de oldu 2 opu 3 transfer ama Allah verıyor eşim diyor her bebeyın kendı gelme zamanı var
ama bana doğum kontrol hapı dediler ki normal doğum kontrol hapları gibi yarı beyaz yarı kırmızıÖstrojen ve progesteron hormonu o ilaç :)
ama bana doğum kontrol hapı dediler ki normal doğum kontrol hapları gibi yarı beyaz yarı kırmızı
Prospektüste ne yazıyor endikasyonlar kısmında?ama bana doğum kontrol hapı dediler ki normal doğum kontrol hapları gibi yarı beyaz yarı kırmızı![]()
InshAllah canım pgt yapdırcakmısın?Orası öyle canım vakti gelmişse gelir zaten bende 4 Opu üçüncü transferim benim bekliyoruz bakalım inşallah sıkı sıkı tutunurlar![]()
Adet'i düzene koyuyormuşProspektüste ne yazıyor endikasyonlar kısmında?
Yok yaa olamaz çünkü onu normal zamanda adet düzenleyici olarak veriyolar, şekline aldanıp doğum kontrol hapı sanmayın diye gebelikten korumaz diyolar. Çok kullandım biliyorum. Hormon ilacı o. Doğum kontrol hapı değil google a da sorabilirsinama bana doğum kontrol hapı dediler ki normal doğum kontrol hapları gibi yarı beyaz yarı kırmızı![]()
Ben zaten henüz rahim hazırlık sürecindeyim transfer olmadım ama seni tedirgin görünce sordum canım, bence de başka bir etkisi için verilmiştir kesin.Adet'i düzene koyuyormuş
Hiç biriniz şuan kullanmiyorsunuz galiba![]()
Ben yapdırdımKızlar bu arada embriyo glue ve intralipit yaptırdınız mı? Bana bu sefer uygulayacaklarmış, faydasını gören oldu mu aranızdan?
Ama bana gebelikten korur dediler hatta çok afedersiniz ilişki yasağı var mı diye sorduğum da bana verdiğimiz ilaçtan dolayı doğal yolla hamile kalmazsın zaten demişlerdiYok yaa olamaz çünkü onu normal zamanda adet düzenleyici olarak veriyolar, şekline aldanıp doğum kontrol hapı sanmayın diye gebelikten korumaz diyolar. Çok kullandım biliyorum. Hormon ilacı o. Doğum kontrol hapı değil google a da sorabilirsin
Faydasını da görmüşsün ne güzelBen yapdırdım
InshAllah canım pgt yapdırcakmısın?
Faydasını da görmüşsün ne güzelbende de işe yarar inşallah, bebişlerimiz sıkı sıkı tutunsunlar hep bizimle olsunlar sağlıkla inşallah
Yaaaa ben seni yerimSize küstüm kimse gelmiyor yalnızım dostlarım yalnızım yalnız![]()
Yaaaa ben seni yerimkuzum ben ders çalıyorum haftasonu sınavım sonrasi girebildiğim kadar girerim. Tabi kabul ederseniz
![]()
Mayalacım sen de mi yaptırdın ikisini de? Bana sen hep hamilesin gibi geliyor, sanki hamile kalmışsın da bize burada rehberlik yapıyormuşsun gibi. Güzel haberler alalım inşallah hep birlikte.Yarar inşallah Allah’ın izniyle tedbir bizden takdir Allahtan inşallah![]()