2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aldim ama dokunmuyorum teste :)) cikmaz fln canimi simdiden skmayayim :/

Bebişimm üzmek istemem ama, varsa zaten incecik hayalet bile olarak çıkar. Ben 5 gün önce yaptım 1 kaç saat sonra hayalet çizgiler çıktı. Testi yaptıktan sonra hemen atma beyaz aydınlık ışıkta iyice incele bak benim ki nasıl belli oldu göstericem şimdi varla yok arasındaydı neredeyse hastaneye bir gittim kanda hemencik çıktı. İyice incele testi tamam mı çöpe atmayın hemen

Eklentiler

• 20150419_132826.webp
    20150419_132826.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 148
  • 20150419_133441.webp
    20150419_133441.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 163
  • 20150419_134137.webp
    20150419_134137.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 139
  • 20150419_134141.webp
    20150419_134141.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 165
BAT'a üç gün kala bu sabah yine test yaptım. Tabii her zaman olduğu gibi yine koca bir tek çizgi. Belkide ikinci bir evlat nasibimde yoktur. Bir seneyi aşkın olmayınca insan böyle düşünmekten kendini alamıyor. Hayırlısı olsun. Belkide kocaman bir mucize olur ocak ayının sonundan sizin aranıza katılırım. Ne dersiniz:KK9:Yeterki nasipte olsun. Gerisi ayrıntı:KK39:

Bebişimm üzmek istemem ama, varsa zaten incecik hayalet bile olarak çıkar. Ben 5 gün önce yaptım 1 kaç saat sonra hayalet çizgiler çıktı. Testi yaptıktan sonra hemen atma beyaz aydınlık ışıkta iyice incele bak benim ki nasıl belli oldu göstericem şimdi varla yok arasındaydı neredeyse hastaneye bir gittim kanda hemencik çıktı. İyice incele testi tamam mı çöpe atmayın hemen
Evt gordum o hayalet cizgiyi gercekten ama benm bat 30nisan.. bu kdr erkende cikarmi dersin??o_O

ferb ferb hemen çöpe atma kız :) ertesi gün bile belli oluyor bazen

demeee :)) vallaha attım :) üzerinde 10 dk.'dan sonra dikkate almayın yazıyor ya, ondan sebep :)

şaka bir yana ben bu aydan geçtim. ama adetten sonra bir rahim filmi mi çektirsem acaba. benim yumurtalıklarda çatlamada sorun yok. doktor film demişti ben de dikkate almamıştım. film çektirenlerin bir kısmı kendiliğinden hamile kalırmış. ama benim adam tedavi işine hiç yanaşmıyor. ne gerek varmış, olursa olurmuş, olmazsa olmazmış. zaten bir çocuğumuz varmış. aslında bende onun gibi düşünüyorum. ama bir taraftan da içimde ki hamile kalma isteğini de durduramıyorum galiba. bende ki bu ne yaman çelişki böyle kızlaaaar :)

demeee :)) vallaha attım :) üzerinde 10 dk.'dan sonra dikkate almayın yazıyor ya, ondan sebep :)

şaka bir yana ben bu aydan geçtim. ama adetten sonra bir rahim filmi mi çektirsem acaba. benim yumurtalıklarda çatlamada sorun yok. doktor film demişti ben de dikkate almamıştım. film çektirenlerin bir kısmı kendiliğinden hamile kalırmış. ama benim adam tedavi işine hiç yanaşmıyor. ne gerek varmış, olursa olurmuş, olmazsa olmazmış. zaten bir çocuğumuz varmış. aslında bende onun gibi düşünüyorum. ama bir taraftan da içimde ki hamile kalma isteğini de durduramıyorum galiba. bende ki bu ne yaman çelişki böyle kızlaaaar :)
canım bende seninle aynı durumdayım 1 tane oğlum var 12 yaşında 12 sene araverdik şimdi 2 senedir istiyoruz ama olmuyor
doktorada gittim hiç bir sorun yok bende senin gibi 1 tane daha olsun istiyorum ilk anne olduğumda 20 yaşındaydım hiç bir şey anlamamıştım şimdi 33 yaşındayım yaşımda geçiyor nasip bakalım bu ay ne olacak inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır

canım bende seninle aynı durumdayım 1 tane oğlum var 12 yaşında 12 sene araverdik şimdi 2 senedir istiyoruz ama olmuyor
doktorada gittim hiç bir sorun yok bende senin gibi 1 tane daha olsun istiyorum ilk anne olduğumda 20 yaşındaydım hiç bir şey anlamamıştım şimdi 33 yaşındayım yaşımda geçiyor nasip bakalım bu ay ne olacak inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır
Senin yaşın daha iyi. Ben

Canım senin yaşın daha genç. Ben 38 yaşındayım. Kendime bir sene daha zaman tanıyorum. Oldu oldu, olmadı bu sayfayı tamamen kapatırım heralde :KK64:

Kizlar benim gebelik belirtisi diye düşündüğüm kasık ağrısı başka seydenmis
Ağrımın nedenine gelince herseye baktılar ultrasonla organlara falan rahim in orada bir sıvı olduğunu söylediler kadın doğuma sevk ettiler
12 mm lik bir yumurta çatlamış ve etrafında kan birikmiş büzüşmüş ağrının nedeni bu gibi hayati tehlikesi yok dedi ilaç da vermedi gerek yok gibisinden ama takip edilsin dedi yarın acildeki bir doktora bilgi veririm dedi Yarın ona da göstereceğim bakalım ne diyecek diye
yani ben yine kadın doğuma gitmeye devam edeceğim bir süre takip icin
bu ay da olmadı hayırlısı olsun artık ben de Şubat 2016 annesi olurum inşAllah

Ağrımın nedenine gelince herseye baktılar ultrasonla organlara falan rahim in orada bir sıvı olduğunu söylediler kadın doğuma sevk ettiler
12 mm lik bir yumurta çatlamış ve etrafında kan birikmiş büzüşmüş ağrının nedeni bu gibi hayati tehlikesi yok dedi ilaç da vermedi gerek yok gibisinden ama takip edilsin dedi yarın acildeki bir doktora bilgi veririm dedi Yarın ona da göstereceğim bakalım ne diyecek diye
Cok gecmis olsun cnm. Once saglik tabikide. Allah acil sifa versin sonrasi nasip zaten.. demekki bu ay deilmis bebisin gelme zamani. Dogru zamanda gelecektr skma sakin canini..

Kadinlarin yaradilisi olsa gerek :)) ünlü ünsüz zengin fakir manken sisman kismina bakmio olay :)) icimizden gelio dogurmak :21::KK71::KK73::KK5:

cok uzuldum oysa yarin gebelik testi yapacaktik beraber

Back
X