Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim adetim de hiç sıkıntı olmadı zaten benim de sebepsiz infertilite'den dolayı olmuyordu doktorlar bile hayret ediyorlardı herseyin bu kadar normalken neden olmuyor diye

Bu benim canım yalnız değilsin Rabbim böyle uygun gördü yapacak birşey yok bizimkiler biraz uğraştan sonra olacakmış inşallah 🤲😘

Bende transferın ılk 3 gun baya bel agrısı vardı ama geçdı bugun 10 cu gunum başladı kasıklarımda 6 cı gunde başladı göğüslerde 8 gunden )) 😂😂😂
😅bende bütün belirtiler var sen dua et bel tek kız mide bulantım kaşık agrım halsizliğm çok kalkmak bile istemiyorum o derece 😅yarın yıne kan vermem gerek Hcg artması lazımmıs bklm artmışmı😇🤗🤭🥰 senle benım aramda 3 gün var sanırım 6 nisan da transfer oldum cnm

Öyle zaten ben sırf bunun için yıllardır tüp bebek yapmıyordum inşallah sonucu güzel olur ama bu kullandığımız ilaçların bizde bırakacağı yan etkileri ne olacak yaşayıp göreceğiz 🤷‍♀️
Hepimizin aklında bu soru var malesef 😔 bir sürü hormon, iğne,ilaç anestesi ameliyat zor. Ama aklına getirme öyle şeyleri bu süreçten sonra güzel bir beslenme düzeniyle sporla ariniriz ins. Temizleriz vücudumuzu🤲 sonu güzel olsun en azından değsin bari cektiklerimize🙏

Hepimizin aklında bu soru var malesef 😔 bir sürü hormon, iğne,ilaç anestesi ameliyat zor. Ama aklına getirme öyle şeyleri bu süreçten sonra güzel bir beslenme düzeniyle sporla ariniriz ins. Temizleriz vücudumuzu🤲 sonu güzel olsun en azından değsin bari cektiklerimize🙏
Yok çok takmıyorum onu zaten benim şuan odaklandigim tek şey bebişlerim tutunsun yeter bana 🤲😊

😅bende bütün belirtiler var sen dua et bel tek kız mide bulantım kaşık agrım halsizliğm çok kalkmak bile istemiyorum o derece 😅yarın yıne kan vermem gerek Hcg artması lazımmıs bklm artmışmı😇🤗🤭🥰 senle benım aramda 3 gün var sanırım 6 nisan da transfer oldum cnm
Ben 7 nisanda oldum , ama son reglım 13 martda benım transferı gec yapdı doktor 26 cı gunde yapdı, bende cumartesı vercem kan ınshAllah sağlıkla artsın amın🙏🏼 ben zaten ayakda dolayı 4 gundu yatakdayım, bende şukur mıde yok bu ayakla ne yapardın

Back
X