- 4 Aralık 2024
- 5.177
- 5.706
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #14.041
Kızlar 10 cu gundeyım bel ağrınız arada hafıfı kasık ağrınız oluyormu?
Ağrılar hepsi çok normal Rahim genişledikçe kaslar geriliyor onun için ilk üç ay normal endişe etme canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 10 cu gundeyım bel ağrınız arada hafıfı kasık ağrınız oluyormu?
Hmmm sende ilaçlar farklıymış cnmBenim ilk günden beri sadece bu ikisi var başka bisey yok![]()
Bende transferın ılk 3 gun baya bel agrısı vardı ama geçdı bugun 10 cu gunum başladı kasıklarımda 6 cı gunde başladı göğüslerde 8 gunden ))Benim ilk günden beri sadece bu ikisi var başka bisey yok![]()
InshAllah canım bende son 2-3 gundu artda ondan ) ınshAllah senden yakın zamanda duyalım guzrl haberlerı dua edıyorum hepınızeAğrılar hepsi çok normal Rahim genişledikçe kaslar geriliyor onun için ilk üç ay normal endişe etme canım![]()
Doğum kontrol hapı değil o :)
InshAllah canım bende son 2-3 gundu artda ondan ) ınshAllah senden yakın zamanda duyalım guzrl haberlerı dua edıyorum hepınıze
Benim adetim de hiç sıkıntı olmadı zaten benim de sebepsiz infertilite'den dolayı olmuyordu doktorlar bile hayret ediyorlardı herseyin bu kadar normalken neden olmuyor diyeValla onu bilmiyorum ama ben onun sayesinde çabuk adete girdim cnm
Bızı bız anlarız sadece bu hissleriAmin inşallah çok teşekkürederim Allah razı olsun
![]()
Benim adetim de hiç sıkıntı olmadı zaten benim de sebepsiz infertilite'den dolayı olmuyordu doktorlar bile hayret ediyorlardı herseyin bu kadar normalken neden olmuyor diye
Aha bilen birini bulduk ne o zaman aydınlat bizi lütfenDoğum kontrol hapı değil o :)
Bızı bız anlarız sadece bu hissleri
Bende transferın ılk 3 gun baya bel agrısı vardı ama geçdı bugun 10 cu gunum başladı kasıklarımda 6 cı gunde başladı göğüslerde 8 gunden ))![]()
Aynen kendilerini çok ağırdan aldılar zahmetsiz gelmeyiz dedilerBu benim canım yalnız değilsin Rabbim böyle uygun gördü yapacak birşey yok bizimkiler biraz uğraştan sonra olacakmış inşallah![]()
Benim adetim de hiç sıkıntı olmadı zaten benim de sebepsiz infertilite'den dolayı olmuyordu doktorlar bile hayret ediyorlardı herseyin bu kadar normalken neden olmuyor diye
Hepimizin aklında bu soru var malesefÖyle zaten ben sırf bunun için yıllardır tüp bebek yapmıyordum inşallah sonucu güzel olur ama bu kullandığımız ilaçların bizde bırakacağı yan etkileri ne olacak yaşayıp göreceğiz![]()
Östrojen ve progesteron hormonu o ilaç :)Aha bilen birini bulduk ne o zaman aydınlat bizi lütfen![]()
Anlatyorum arkdaşıma dıyır aa 1 defa kan ver yeter hamılık öğlr anlatyorım bakıyor anlamıyor işde o heycanıÖyle canımsın bilmeyene anlat sana durup bakar anlam veremez![]()
Yok çok takmıyorum onu zaten benim şuan odaklandigim tek şey bebişlerim tutunsun yeter banaHepimizin aklında bu soru var malesefbir sürü hormon, iğne,ilaç anestesi ameliyat zor. Ama aklına getirme öyle şeyleri bu süreçten sonra güzel bir beslenme düzeniyle sporla ariniriz ins. Temizleriz vücudumuzu
sonu güzel olsun en azından değsin bari cektiklerimize
![]()
Anlatyorum arkdaşıma dıyır aa 1 defa kan ver yeter hamılık öğlr anlatyorım bakıyor anlamıyor işde o heycanı
Ben 7 nisanda oldum , ama son reglım 13 martda benım transferı gec yapdı doktor 26 cı gunde yapdı, bende cumartesı vercem kan ınshAllah sağlıkla artsın amınbende bütün belirtiler var sen dua et bel tek kız mide bulantım kaşık agrım halsizliğm çok kalkmak bile istemiyorum o derece
yarın yıne kan vermem gerek Hcg artması lazımmıs bklm artmışmı
senle benım aramda 3 gün var sanırım 6 nisan da transfer oldum cnm