• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

İyi Çok şükür hamdolsun inşallah 15 Nisan da daha da iyi olursun dilerim minik mucizemiz annesine sıkı sıkı tutunur bırakmaz bizde bu heyecanı yaşarız hep birlikte inşallah Amin 🤲🥹
Allahım kabul etsin inşallah Ya Musavvir Esma’sının yüzü suyu hürmetine Rabbim bebeğini sana bağışlasın kucağına Almayı nasip eylesin inşallah 🤲 sonuç alana kadar sürekli çekebildiğin kadar çek canım 📿🫶👼
Amin hepimiz görelim o pozitifli günleri çok değişik bir duyguydu onun rahme yerleştiği anı görmek inşallah tutunmayıda başarır güzel başlangıçlar yaşatır, bol bol çekmeye çalışıyorum 💖 buradaki herkes dualarımda transferi bekleyen, test bekleyen, adet bekleyen herkese gönül ferahlığı ve rabbim dualarının karşılığını versin inşallah 🙏🏻🥰 bana bu grup o kadar iyi geliyor ki anlatamam iyi ki varsınız kızlar en baştada mayala sen 💖

Amin hepimiz görelim o pozitifli günleri çok değişik bir duyguydu onun rahme yerleştiği anı görmek inşallah tutunmayıda başarır güzel başlangıçlar yaşatır, bol bol çekmeye çalışıyorum 💖 buradaki herkes dualarımda transferi bekleyen, test bekleyen, adet bekleyen herkese gönül ferahlığı ve rabbim dualarının karşılığını versin inşallah 🙏🏻🥰 bana bu grup o kadar iyi geliyor ki anlatamam iyi ki varsınız kızlar en baştada mayala sen 💖

Ay canım benim sende iyi ki varsın dilerim bu yaşadıklarının sonunda pozitif haberle taçlanırsın inşallah 🤲🫶👼 Amin Ecmain inşallah :anneadayı: :KK200:

Oo daha ne kızzzz ne düşüyorsun boşver 😂😂 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişin annesine tutunmuş ya gerisi hiçte önemli değil
🤣🤣 çok haklısın canım benim insan tutunduğuna da inanamıyor artık böyle zor süreçlerde. Annelerimiz hiç böyle şeyleri düşünmemişler ne güzel zamanlarmış 🙏🏻

Back
X