- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.501
Benim kizim epey oldu canim gel gel babasi yapiyo. Alkis da yapiyo. Artik kendi kendine de yapiyo mesela kirmizi balik sarkisini duyunca hemen alkis yapiyo seviniyo:):)ama bunlar bebekten bebege degisir. Cogu bebek surunurken benimki yeni basladi mesela geri geri surunuyoKızlar ben kızıma hiçbirşey öğretemiyorum alkış , gel gel babası, sarsar makara yapsın diye uğraşıyorum siz de durum nasıl
Benim kizim epey oldu canim gel gel babasi yapiyo. Alkis da yapiyo. Artik kendi kendine de yapiyo mesela kirmizi balik sarkisini duyunca hemen alkis yapiyo seviniyo:):)ama bunlar bebekten bebege degisir. Cogu bebek surunurken benimki yeni basladi mesela geri geri surunuyo
pardon canım ya sen nerelisin? ingilizce bir cümle ne alaka grupta hiç ingiliz yok. şimdi de şimdi de bu mutlu noeller yazısı . noel yabncıların bayramıdır. kutluyorsan yeni yılı kutla. dayanamadım kusura bakma.
Büyük ihtimalle bulaşmıştır 3-4 gün sonra hiç birşey çıkmamış gibi kayboluyor lekeler biz de sadece ateş düşürücü kullandık bizimki diş çıkarmaya denk geldi onun için hangisinden kaynaklı ateş ve huzursuzluk yaptı bilemedimateş olmadı canım. birden çıktı lekeler. ama senin mesajın üzerine netten 6. hastalığa bakıyım dedim. burda duyduğum bişey daha önce duymamıştım. yüksek ateş, sonrasında ateşin düşmesi ve döküntü başlaması şeklindeymiş. bizde olmadı ama kızım hergün yeğenimle beraber. yeğenim geçen hafta ateşlendi, ateş düşürücü kullandılar. cumartesi aynı döküntü onda olmuş. pazar da bizde oldu. acaba o mu 6.hastalıktan oldu da bize döküntüsü geçti? ama bize bulaşsa ateş bizde de yapmaz mıydı, cumartesi pazar hiç görüşmedik ama o ateşliyken beraberlerdi...
birde o 6.hastalık olduysa da bişi yapmadılar. ateş düşürücü dışında.. yapmaları gereken bişey var mı acaba
Büyük ihtimalle bulaşmıştır 3-4 gün sonra hiç birşey çıkmamış gibi kayboluyor lekeler biz de sadece ateş düşürücü kullandık bizimki diş çıkarmaya denk geldi onun için hangisinden kaynaklı ateş ve huzursuzluk yaptı bilemedim
Yumurtayı epeydir veriyorum canım. Ondan değil. Her nedense yeğenimde de çıktı aynısı... Bekliyorum, inş geçer hemrn
Ben de ayniyim canım. Saat başı kalkıp yanında istio beni. Çareyi yanımda yatırmak da buldum. . Gece bi baktım sırtımı donmusum yavruma elimi bi attım minik bi el arkamda duscek ezecem korkusuyla zombilikte çığır acicam
yeos ayni sey bizdede oldu boynunda basladi tum vucuda yayildi hafta sonu hastaneye goturduk dojtir alerjik dedi ama farkli bir sey vermedim siguga sicaga bilealerjisi olabilir dedi sonradan anladim ki evim o ara cok sicakti bide kuzumu ust uste giydirdim yatagida petegin dibinde teriyle alersik olmus doktor iki tane krem verdi onlari kullabiyorum baya bir gecti doktir ozellikle soyledi kat kat giydirmeyib diye cuma kontrole gidicez
Benim kizim epey oldu canim gel gel babasi yapiyo. Alkis da yapiyo. Artik kendi kendine de yapiyo mesela kirmizi balik sarkisini duyunca hemen alkis yapiyo seviniyo:):)ama bunlar bebekten bebege degisir. Cogu bebek surunurken benimki yeni basladi mesela geri geri surunuyo
Onlar tam bir gurme herseyi yiyip icmiyorlar. Benimki de köfteye başladı hemde sarımsaklı soğanlı bugün 4. Günümüz amansız de dokunmadi gerçi ben minik minik attım içine. çok memnun oldum açıkçası sarımsağa alissin çok isterim.Günaydın kizlar
Benim kizda bizim.yemekleri.yogurtla yer.
Cok.sulu ise.mesela corba gibi biraz tam tahilli ekmek içinden ufaliyorum.minik.kusuma.
Netten alip tarifle yaptigim mamalara.hep.burun.kivirdi.
Illa.bizim.yediklerimizden olacak
Birde sade yogurt. Bayiliyor.
Gece sık uyaniyor. Dooymuyor diye mama.veriyorum Pek içmiyor. Eskiden icerdi..
Doktorumuz evol... Marka devam.sütü önerdi , asla içmedi. Zaten tadi kotuymus. Bizim kiz da boga burcu ya damak tadi önemli tabi :)
alerji çok ciddi bişi değil canımKedibochi canım yumurta alerjisi varsa bebeğinde 9. Ay aşısını yaptırmayı mutlaka doktorunuza danışın
benimki de geçen restoranda balık çorbası içti.Onlar tam bir gurme herseyi yiyip icmiyorlar. Benimki de köfteye başladı hemde sarımsaklı soğanlı bugün 4. Günümüz amansız de dokunmadi gerçi ben minik minik attım içine. çok memnun oldum açıkçası sarımsağa alissin çok isterim.
Mama asla yemiyor geçen restoranda baktim bize bakiyor yrmrk yerken ben de mercimek çorbası söyledim onu afiyetle yedi.
Aynen yoğurt oldu her taraf herseyin içinde lor ve yoğurt var.
Bu arada masallah boyu uzunmus herhalde rekor sizde :)benimki de geçen restoranda balık çorbası içti.
içinde bayagı bayagı balık vardı. henüz köfte denk gelmedi ama sarmısaklı şeyleri yedi.
biz ne yersek yiyor. mamayı bizim yediğimizi görürse anca yer.
anne babası çeşnicibaşı ya. biz ölmezsek o yemekleri yiyince tamam
bende bugün kızın boyunu ölçtim
7 ay 7 günlük olduk. 76 cm geliyor. maşallah 45 günde 4 cm uzamış. inanamadık 2 kez ölçtük.
ama zaten tulumları kısalmaya başlamıştı.
sanırım anneden belki babadan bile uzun olacak. ben 165 cm yim, eşi m 179 cm.
kiloya da yarın bakacağım.
VallaCanim tuzluda veriyomusun hani restoran da balik corbasi tuzsuz değildir sanirim
Bu arada masallah boyu uzunmus herhalde rekor sizde :)
Vallayesilcan86 in.oglan.daha uzundur.her halde.
O daha.iriydi.çünkü
Belki kizlarda.oyleyizdir. zaten boylu.dogmustu benim.fistik 54 cm idi.
Evet canim tuzlu da.veriyorum valla.yemiyor baska.türlü
Dedim.ya.bizim.ydiklerimizden.yiyor,
Bi.aci kaldi.yemedigi, aci.biber salcasi.koymuyorum.oda yiyor.diye
Esim.hatayli olunca yemeklerde genelde acı olur.bizde,..
Canim benim oğlum alkışı öğrenemedi ama gel gel yapıyor, öpücük atıyor hareketli bir şarkı duyunca dizilerini kıra kıra oynuyor,bunun yanında surunemiyor,emekleyemiyor,kilolu ya biraz ona bağlıyor. Tabi her bebeğin yeteneği farklıKızlar ben kızıma hiçbirşey öğretemiyorum alkış , gel gel babası, sarsar makara yapsın diye uğraşıyorum siz de durum nasıl
Bende biraz kalın giydiriyorum galiba ama evimiz çok sıcak değil, kat kaloriferi var, yalıtım yok, alt üst yanmıyor, oğluna bronşit ya azcık üşuse hasta oluyorinşallah canım acil şifalar küçügüne..
valla bir süredir böyleyiz verocum. iyi geceler çayı almıştım içiremedim.
eşim yedirip içirmekte çok başarılı. dün bir kücük çay bardagının 3/2 ini içirdi.
20.00 de yatmıştı 20.45 te uyandı. 23.30 da zar zor uyuttum ama 05.30 a kadar aralıksız uyudu
tabi bende uyudum.
ayy aralıksız 5 saat uyku ne güzelmiş.
bugün daha iyiyim şükür.
şu çayı deneyin bence..
geçmiş olsun canım.. çocukları çok bunaltmayalım. biz ne kadar giyiniyorsak onlara sadece 1 kat fazlası yeter.
benim doktorum da sıcaklayacagına üşüsün diyor.
geçen 18 derece sıcaklık dışarda aile saglıgı merkezinde bir bebek gördüm 6 günlük.
kalın battaniyeler ve o eski usul çanta içinde çocuk görünmüyor. yetmemiş en üstüne de bir battaniye daha atmışlar.
bebegi görünce ben isilik döktüm o derece. annesini uyardım ama doktorda uyarmış olmasına ragmen kv örtüyor diyor.
ama yanında kv yok be kadın ac şu çocugun yüzünü hava alsın. yüzü bile kapkalın kapalıydı. o çantanın bir de kapağı var. yazıktı ya valla...
biz türk anneleri yılandan korkmayız çocugun üşümesi kadar :))
ben üşüyecek diye evi havalandırmayı da bırakmadım, çok kalın da giydirmedim. sadece ayagına bir kat fazla çorap çünkü evimin döşemesi laminant parke değil. ayakları soguk çeker diye o da..
çok şükür bugüne kadar hiç hasta olmadı.
benim kızım da alkış yapıyor. ama ellerini çırpamıyor açık değil çünkü parmakları . çok tatlı oluyor
ama geri geri emeklemeye de yeni yeni başladı, ben yürüteçe baglamıştım demek ondan değilmiş :)
bizim de favorimiz kırmızı balık.
altını değiştirirken kıpraştıgında ya da tırnaklarını keserken söylüyorum durup dinliyor.
bir de arı vız vız var tabi :))
Yok canım 6.ayda ebe 73 cm ölçtü ama geçen perşembe çocuk hastanesinde 71 cm dediler kilo 10900, otururken top gibi yusyuvarlak görünüyorVallayesilcan86 in.oglan.daha uzundur.her halde.
O daha.iriydi.çünkü
Belki kizlarda.oyleyizdir. zaten boylu.dogmustu benim.fistik 54 cm idi.
Evet canim tuzlu da.veriyorum valla.yemiyor baska.türlü
Dedim.ya.bizim.ydiklerimizden.yiyor,
Bi.aci kaldi.yemedigi, aci.biber salcasi.koymuyorum.oda yiyor.diye
Esim.hatayli olunca yemeklerde genelde acı olur.bizde,..
Hepimize "maşallah canım bence anne.suti almadigi.icin değildir mama alanlar.da uzun.olabiliyor.Benim findikta 53 dogmustu ama belki anne sütü almadığı icin boyu normal kaldi tekrardan masallah kuzuya istahi bol olsun insallah sanirim toplu bebekler daha uzun oluyo
Canim benim oğlum alkışı öğrenemedi ama gel gel yapıyor, öpücük atıyor hareketli bir şarkı duyunca dizilerini kıra kıra oynuyor,bunun yanında surunemiyor,emekleyemiyor,kilolu ya biraz ona bağlıyor. Tabi her bebeğin yeteneği farklı
Bende biraz kalın giydiriyorum galiba ama evimiz çok sıcak değil, kat kaloriferi var, yalıtım yok, alt üst yanmıyor, oğluna bronşit ya azcık üşuse hasta oluyor
10 kiloyla Oyy tooss tos.ne.guzel minciklanir.simdi bu.oglan maşallah yaa :)Yok canım 6.ayda ebe 73 cm ölçtü ama geçen perşembe çocuk hastanesinde 71 cm dediler kilo 10900, otururken top gibi yusyuvarlak görünüyor
Seninki daha uzun görünüyor şu durumda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?