• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
dün bebeğimin vücudunda kırmızı kırmızı lekeler çıktı. nerdeyse tüm vücudunda var. dr a resmini attım. alerjik gibi görünüyor, takip edelim dedi. bebeğe farklı bişey verdiğinizde alerji tepkisini hemen verir mi birkaç gün sonra mı verir biliyor musunuz? hafta içi karnıbahar katmıştım yemeğine, bişey olmadı, cuma, cumartesi de verdim. acaba o mu yaptı? ama birkaç gün önce de vermiştim. fikriniz var mı bu alerji işi nasıl oluyor
Canım vücut hemen de tepki verebiliyor, 4-5 günü de bulabiliyor. Bünyeden bünyeye veya vücuda alınan miktara göre değişiyor yani.
Karnabahar için 8. Ayı beklemek lazım ama gaz problemi için öyle biliyordum. Alerjen etkisini bilmiyorum

Canım vücut hemen de tepki verebiliyor, 4-5 günü de bulabiliyor. Bünyeden bünyeye veya vücuda alınan miktara göre değişiyor yani.
Karnabahar için 8. Ayı beklemek lazım ama gaz problemi için öyle biliyordum. Alerjen etkisini bilmiyorum

dr sebze patlıcan hariç herşeyi verebilirsin demişti. bilemedim ya... şimdi işteyim bende, geçmişmidir bilmiyorum. arayıp sorcam. vermiyim bir süre karnabahar. geçerse veririm bir daha tepki verip vermediğini anlarım tam olarak. inş çabuk geçer.

bir de bu gece çooook zor uyuttuk. 1 i geçiyordu uyudu, 5 i geçiyordu ağlayarak uyandı ama bu arada defalarca ağlayarak uyandı emzirdim uyudu. en son uyandığında da ağladı baya, sarıldı. normalde sarılmaz. çok istiyorum şöyle sarılsın bıraksın kafasını göğsüme :anne:ama yok illa o kafa kalkıcak. korkunca sarılıyor. rüya görmüş olabilir diye düşünüyorum. veya vücudundakiler acıtıyo olabilir. evde de annemin kucağından hiç inmek istemiyormuş bugün, ağlıyormuşşşş :110:

yeos yeos benim kizim da yumurta alerjisi çıktı,
Yumurta yemeyi kestim yuzundeki kirmizi kabartilar.geçti
Bende yogurt sanmıştım ama değilmiş.

Canım biz de aynıyız. Dün gece 12 de kalktı, 3e kadar uyumadı. Üst dişi patlamış ama henüz bir rahatlama yok.
Bizde hala dis filan.yok.
Esim benim de disim.gec çıkmış dedi.güldü
Saka miydi.gerçek mi.bilmiyorum
Ona mi.cekti.ne.?!

Canım kızım da içmiyordu hipp devam sütünü denedim içti. Bir de onu deneyebilirsin denemediysen.
Ev marka marka mama, devam sütü ve gece.cayi.doldu :)
Simdilik anne sütü diyelim
Nasilsa ona itiraz yok :)

Bugun de zombi.gibiyim anlicaniz. Saat.basi kalkmak ta.neyin.nesi. nerede o 5-6 saat uyuyan cocuk nerede bu çocuk! ?
Bugün bende oyleyim gece hiç uyumadik, aşırı derecede mide bulantım vardı üşüttümmü bişey mi dokundu biliyorum ama oglumuda etkiledi kivranip duruyor zavallı

Bugün bende oyleyim gece hiç uyumadik, aşırı derecede mide bulantım vardı üşüttümmü bişey mi dokundu biliyorum ama oglumuda etkiledi kivranip duruyor zavallı
Gecmis olsun canım sütünden ona da geçmiştir.
Bizim ki simdi uyudu birazdan baslariz mesaiye ....
Cani sagolsun

yeos yeos benim kizim da yumurta alerjisi çıktı,
Yumurta yemeyi kestim yuzundeki kirmizi kabartilar.geçti
Bende yogurt sanmıştım ama değilmiş.
Yumurtayı epeydir veriyorum canım. Ondan değil. Her nedense yeğenimde de çıktı aynısı... Bekliyorum, inş geçer hemrn

Kizlar ela hala ishal tahlilleri birşey çıkmıyor ateş yok huysuzluk yok ama 15 gündem beri ishal günde 6 kere yapıyor me yapmm lazım şaşırdım doktor ilaç bile vermedi ama off

dün bebeğimin vücudunda kırmızı kırmızı lekeler çıktı. nerdeyse tüm vücudunda var. dr a resmini attım. alerjik gibi görünüyor, takip edelim dedi. bebeğe farklı bişey verdiğinizde alerji tepkisini hemen verir mi birkaç gün sonra mı verir biliyor musunuz? hafta içi karnıbahar katmıştım yemeğine, bişey olmadı, cuma, cumartesi de verdim. acaba o mu yaptı? ama birkaç gün önce de vermiştim. fikriniz var mı bu alerji işi nasıl oluyor
Leke öncesi ateş oldu mu canım biz de yaşadık ama önce ateşlendi 6 . Hastalıkmış bizimki

Benim oğlum 7.5
Kızlar ben kızıma hiçbirşey öğretemiyorum alkış , gel gel babası, sarsar makara yapsın diye uğraşıyorum siz de durum nasıl
Benim oğlum 7.5 aylık. Ben de sürekli gösteriyorum bakıyor ama yapmak için hiç girişimde bulunmuyor. Taklit becerisi henüz gelişmedi. 7-10 ay arası genellikle gelişiyor. Henüz bir gecikme sayılmaz yani. İlgisi genellikle sürekli cevrede. Duvarındaki hayvanları mesela sordugumda tek tek gosteriyor ama tabii alkış bay bay vs.daha farklı bir beceri.

Benim oğlum 7.5

Benim oğlum 7.5 aylık. Ben de sürekli gösteriyorum bakıyor ama yapmak için hiç girişimde bulunmuyor. Taklit becerisi henüz gelişmedi. 7-10 ay arası genellikle gelişiyor. Henüz bir gecikme sayılmaz yani. İlgisi genellikle sürekli cevrede. Duvarındaki hayvanları mesela sordugumda tek tek gosteriyor ama tabii alkış bay bay vs.daha farklı bir beceri.
Hayvanları isimlerine göre mi gösteriyor

Leke öncesi ateş oldu mu canım biz de yaşadık ama önce ateşlendi 6 . Hastalıkmış bizimki

ateş olmadı canım. birden çıktı lekeler. ama senin mesajın üzerine netten 6. hastalığa bakıyım dedim. burda duyduğum bişey daha önce duymamıştım. yüksek ateş, sonrasında ateşin düşmesi ve döküntü başlaması şeklindeymiş. bizde olmadı ama kızım hergün yeğenimle beraber. yeğenim geçen hafta ateşlendi, ateş düşürücü kullandılar. cumartesi aynı döküntü onda olmuş. pazar da bizde oldu. acaba o mu 6.hastalıktan oldu da bize döküntüsü geçti? ama bize bulaşsa ateş bizde de yapmaz mıydı, cumartesi pazar hiç görüşmedik ama o ateşliyken beraberlerdi...

birde o 6.hastalık olduysa da bişi yapmadılar. ateş düşürücü dışında.. yapmaları gereken bişey var mı acaba

Bugun de zombi.gibiyim anlicaniz. Saat.basi kalkmak ta.neyin.nesi. nerede o 5-6 saat uyuyan cocuk nerede bu çocuk! ?
Ben de ayniyim canım. Saat başı kalkıp yanında istio beni. Çareyi yanımda yatırmak da buldum. . Gece bi baktım sırtımı donmusum yavruma elimi bi attım minik bi el arkamda duscek ezecem korkusuyla zombilikte çığır acicam

yeos yeos ayni sey bizdede oldu boynunda basladi tum vucuda yayildi hafta sonu hastaneye goturduk dojtir alerjik dedi ama farkli bir sey vermedim siguga sicaga bilealerjisi olabilir dedi sonradan anladim ki evim o ara cok sicakti bide kuzumu ust uste giydirdim yatagida petegin dibinde teriyle alersik olmus doktor iki tane krem verdi onlari kullabiyorum baya bir gecti doktir ozellikle soyledi kat kat giydirmeyib diye cuma kontrole gidicez

yeos yeos ayni sey bizdede oldu boynunda basladi tum vucuda yayildi hafta sonu hastaneye goturduk dojtir alerjik dedi ama farkli bir sey vermedim siguga sicaga bilealerjisi olabilir dedi sonradan anladim ki evim o ara cok sicakti bide kuzumu ust uste giydirdim yatagida petegin dibinde teriyle alersik olmus doktor iki tane krem verdi onlari kullabiyorum baya bir gecti doktir ozellikle soyledi kat kat giydirmeyib diye cuma kontrole gidicez

inş çabucak geçer canım. bebekte sıkıntı olunca insan bunalıyoruz bişey de yapamıyoruz. dr resmini gördü alerjik gibi görünüyor takip edelim dedi. ama bu 6. hastalık olayı kafama takıldı. yeğenimde de ateş sonrası döküntü olunca... dün elimi sürdüm pütür pütür geldi.

bugün de benm gözüm çok acıyo sulanıyo. mikrop kaptı heralde. iş çıkışı dr a gidiyim diyorum. valla canımın yanmasından çok, ya bebeğe bulaşırsa diye düşünüyorum...

Back