• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimkide öyle canim, kendisi uyurdu artik uyumuyor
Ac.ise emerek yoksa hafif sallayarak uyur.
Yatagina hemen koymam biraz.drinlesir uykusu öyle,
Benimkide.hemen.uyaniyir çünkü
Cok bozuldu duzeni cok
Cikmayan.dis.yüzünden

bizim de dişimiz hala çıkmadı sherry teyzesi... dün gece en son 2 ye kadar uğraştım en son mama verdim. 5 e kadar sanırım uyudu. sonra emzir... emzir... emzir... olmadı yanıma yatırdım emerek uyudu. sabah kalktığımda kendi beşiğindeydi... düşünüyorum bu bebek buraya nasıl gitti :confused: ben mi yatırdım... annem mi geldi aldı yatırdı... ben uyuduysam ya düşseydi falan ama sanırım ben koydum yatağına ama hala emin değilim. gece kafam gidiyo hepten

Kizimin kilosu 9100 gr.boyuda 76 cm olmus.
Son 40 günde 700.gr almis. Zaten kiloluydu sorun yok..
Maşallah canım çok iyi kilo almış. Boyu da çok iyi uzamış. En minnak benim kızım sanırım :) 67,5 cm.
Benim de küçükken boyum akranlarımdan hep kısaydı ama ergenlikte hepsine yetiştim. Şimdi de 1.68 im. Eşim 1.80. Kızım da bana çekmiş sanırım :) minik prensesim benim

Maşallah canım çok iyi kilo almış. Boyu da çok iyi uzamış. En minnak benim kızım sanırım :) 67,5 cm.
Benim de küçükken boyum akranlarımdan hep kısaydı ama ergenlikte hepsine yetiştim. Şimdi de 1.68 im. Eşim 1.80. Kızım da bana çekmiş sanırım :) minik prensesim benim
senin kızın ilerde uzar kesin canım. eşinin de senin de boyunuz baya uzun

evet canım seninki de ergenlikte birden boy atabilir.
bak sen benden 3 cm uzunsun mesela :)
minnak olmasının da avantajları var. bizimkini kucaklayıp kalkmak zor oluyor :))

pardon canım ya sen nerelisin? ingilizce bir cümle ne alaka grupta hiç ingiliz yok. şimdi de şimdi de bu mutlu noeller yazısı . noel yabncıların bayramıdır. kutluyorsan yeni yılı kutla. dayanamadım kusura bakma.
Dayansaydın keşke kusuruna baktım, çünkü gereksiz yere saçmalamışssım arkadaşım. Senden başka bu şekilde sivrilen olmadı çünkü. Grupta ırk ayrımı mı var ki yeni yıl kutlamaya engel olan, farzet ki İngilizim ne olmuş? Kullandığım hazır şablonu kendince çevirmişsin ve ahkam kesiyorsun yobazlıkta sınır tanımayarak. Ayrıca Çeviri görecelidir, isteseydin mutlu yıllar olarak da çevirebilirdin. Ama sendeki bariz aşağılık kompleksi. Neyse azıcık daha çalış, belki senin de olur bendeki neyi kıskanıp diline ve buraya yansıttıysan ;)

Kizimin kilosu 9100 gr.boyuda 76 cm olmus.
Son 40 günde 700.gr almis. Zaten kiloluydu sorun yok..

evet canım seninki de ergenlikte birden boy atabilir.
bak sen benden 3 cm uzunsun mesela :)
minnak olmasının da avantajları var. bizimkini kucaklayıp kalkmak zor oluyor :))
Maşallah canım kızına,gurupta en sisko benim oğlan, en uzunda sen kız galiba ama dediğin gibi taşıması çok zor Allah canlarını sağ ömürlerini uzun etsin, bu cilelerimizi unutmaz hayırlı evlat olurlar inşallah

yeos yeos canım belki diş sıkıntısı vardır biz de öyleyiz şu 7. Dişi patladı ama daha çıkmadı tam mahvolduk 3 gündür zaten patients patients diş çıkartıyor anlamadım ben. Doktoruna gideceğim. Bu arada sizin dişler ne alemde

Maşallah canım kızına,gurupta en sisko benim oğlan, en uzunda sen kız galiba ama dediğin gibi taşıması çok zor Allah canlarını sağ ömürlerini uzun etsin, bu cilelerimizi unutmaz hayırlı evlat olurlar inşallah
Amin.canim.allah acilarini.gostermesin.
Cok.seviliyormus.evlat.coook !
Dunya.tatlilari.ya. mis.kokulu.. op.op.doymuyorsun.
Ben.cocuk sevemisim.de.haberim yokmuş :))

Kizlar ela nun geçmeyen ishali vardı tahlil erd de birşey çıkmıyor du dış falan diyorduk ama bugün yeniden tahliye gönderdik amip var dediler çok üzgünüm

Amin.canim.allah acilarini.gostermesin.
Cok.seviliyormus.evlat.coook !
Dunya.tatlilari.ya. mis.kokulu.. op.op.doymuyorsun.
Ben.cocuk sevemisim.de.haberim yokmuş :))

Sorma valla evlat kokusu cennet kokusu gibi, yanaklarinin kokusuna doyamiyorum, çocuk yanımızda besikte uyuyor babasıyla yelegini paylasamiyoruz, o kokluyor ben alıyorum ben kokluyorum geri elimden alıyor sen aksama kadar yanindasin bana ver diye bi itis kakis paylasamiyoruz valla. benim tosunumun sümügü kusmugu hatta cişi bile güzel, kurban olsun annecigi bal yanaklarına

Sorma valla evlat kokusu cennet kokusu gibi, yanaklarinin kokusuna doyamiyorum, çocuk yanımızda besikte uyuyor babasıyla yelegini paylasamiyoruz, o kokluyor ben alıyorum ben kokluyorum geri elimden alıyor sen aksama kadar yanindasin bana ver diye bi itis kakis paylasamiyoruz valla. benim tosunumun sümügü kusmugu hatta cişi bile güzel, kurban olsun annecigi bal yanaklarına
Oyy oyy çok sekersiniz yaaa…
Bir de evlat hasreti de çektiniz ya simdi koklamalara doyamazsiniz.
Gerçi bizde sizden cok Farkli değiliz ya
durup uyurken izleriz kizimizi. O masumiyeti izlemek gibisi yok. Ben en cok gIdlşlndan öpmeyi severim. Oda gidiklanir kikirdar çook tatlı olur dayanamam bir daha öperim kuzuşumu :)
Esim gece calisiyor sabaha karsi gelince kizini görmeden yatmaz.
Bazen kiz uyanir bu durumda. Yeni uyutmus olsamda kizamiyorum haliyle eşimde özlemiş oluyor bir kaç saatte..
Evimize neşe doldu şimdiden
Bir de dillenince dusunemiyorum

Son düzenleme:
Kizlar ela nun geçmeyen ishali vardı tahlil erd de birşey çıkmıyor du dış falan diyorduk ama bugün yeniden tahliye gönderdik amip var dediler çok üzgünüm
Geçmiş olsun canm kısa sürede iyileşir inşallah yavrun onlar bizden daha güçlü emin ol hele ki böyle seven düşünen annesi varken çarçabuk iyileşir minnak

yeos yeos canım belki diş sıkıntısı vardır biz de öyleyiz şu 7. Dişi patladı ama daha çıkmadı tam mahvolduk 3 gündür zaten patients patients diş çıkartıyor anlamadım ben. Doktoruna gideceğim. Bu arada sizin dişler ne alemde

biz daha siftah yapamadık canım. henüz hiç diş yok... bu gece de aynı senaryo tekrar etti. 2 den 3 e kadar ben yatırıyorum bir bakıyorum o uyanmış...

Geçmiş olsun canım
Umarım ciddi birşey değildir
Bende merak ettim amip olunca ne oluyor.

Bizde de hala hic diş yok canım.
Bu gece. Sanırım 7 yada 8 kere kalktım.
En son iyi geceler Çayı verdim bir kaç saat uyuduk.
Gece uykusuna yatırmak iskence oldu.
20 dk. Da bir. Uyaniyor.
Sasirdim kaldim..

Back