- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.481
Canım vücut hemen de tepki verebiliyor, 4-5 günü de bulabiliyor. Bünyeden bünyeye veya vücuda alınan miktara göre değişiyor yani.dün bebeğimin vücudunda kırmızı kırmızı lekeler çıktı. nerdeyse tüm vücudunda var. dr a resmini attım. alerjik gibi görünüyor, takip edelim dedi. bebeğe farklı bişey verdiğinizde alerji tepkisini hemen verir mi birkaç gün sonra mı verir biliyor musunuz? hafta içi karnıbahar katmıştım yemeğine, bişey olmadı, cuma, cumartesi de verdim. acaba o mu yaptı? ama birkaç gün önce de vermiştim. fikriniz var mı bu alerji işi nasıl oluyor
Canım vücut hemen de tepki verebiliyor, 4-5 günü de bulabiliyor. Bünyeden bünyeye veya vücuda alınan miktara göre değişiyor yani.
Karnabahar için 8. Ayı beklemek lazım ama gaz problemi için öyle biliyordum. Alerjen etkisini bilmiyorum
Bizde hala dis filan.yok.Canım biz de aynıyız. Dün gece 12 de kalktı, 3e kadar uyumadı. Üst dişi patlamış ama henüz bir rahatlama yok.
Ev marka marka mama, devam sütü ve gece.cayi.doldu :)Canım kızım da içmiyordu hipp devam sütünü denedim içti. Bir de onu deneyebilirsin denemediysen.
Bugün bende oyleyim gece hiç uyumadik, aşırı derecede mide bulantım vardı üşüttümmü bişey mi dokundu biliyorum ama oglumuda etkiledi kivranip duruyor zavallıBugun de zombi.gibiyim anlicaniz. Saat.basi kalkmak ta.neyin.nesi. nerede o 5-6 saat uyuyan cocuk nerede bu çocuk! ?
Gecmis olsun canım sütünden ona da geçmiştir.Bugün bende oyleyim gece hiç uyumadik, aşırı derecede mide bulantım vardı üşüttümmü bişey mi dokundu biliyorum ama oglumuda etkiledi kivranip duruyor zavallı
Yumurtayı epeydir veriyorum canım. Ondan değil. Her nedense yeğenimde de çıktı aynısı... Bekliyorum, inş geçer hemrnyeos benim kizim da yumurta alerjisi çıktı,
Yumurta yemeyi kestim yuzundeki kirmizi kabartilar.geçti
Bende yogurt sanmıştım ama değilmiş.
Geçmiş olsun..Susuz kalmasın canm kuzun çünkü ishalin en kötü yanı dehidrasyon..Kizlar ela hala ishal tahlilleri birşey çıkmıyor ateş yok huysuzluk yok ama 15 gündem beri ishal günde 6 kere yapıyor me yapmm lazım şaşırdım doktor ilaç bile vermedi ama off
Leke öncesi ateş oldu mu canım biz de yaşadık ama önce ateşlendi 6 . Hastalıkmış bizimkidün bebeğimin vücudunda kırmızı kırmızı lekeler çıktı. nerdeyse tüm vücudunda var. dr a resmini attım. alerjik gibi görünüyor, takip edelim dedi. bebeğe farklı bişey verdiğinizde alerji tepkisini hemen verir mi birkaç gün sonra mı verir biliyor musunuz? hafta içi karnıbahar katmıştım yemeğine, bişey olmadı, cuma, cumartesi de verdim. acaba o mu yaptı? ama birkaç gün önce de vermiştim. fikriniz var mı bu alerji işi nasıl oluyor
Benim oğlum 7.5 aylık. Ben de sürekli gösteriyorum bakıyor ama yapmak için hiç girişimde bulunmuyor. Taklit becerisi henüz gelişmedi. 7-10 ay arası genellikle gelişiyor. Henüz bir gecikme sayılmaz yani. İlgisi genellikle sürekli cevrede. Duvarındaki hayvanları mesela sordugumda tek tek gosteriyor ama tabii alkış bay bay vs.daha farklı bir beceri.Kızlar ben kızıma hiçbirşey öğretemiyorum alkış , gel gel babası, sarsar makara yapsın diye uğraşıyorum siz de durum nasıl
Hayvanları isimlerine göre mi gösteriyorBenim oğlum 7.5
Benim oğlum 7.5 aylık. Ben de sürekli gösteriyorum bakıyor ama yapmak için hiç girişimde bulunmuyor. Taklit becerisi henüz gelişmedi. 7-10 ay arası genellikle gelişiyor. Henüz bir gecikme sayılmaz yani. İlgisi genellikle sürekli cevrede. Duvarındaki hayvanları mesela sordugumda tek tek gosteriyor ama tabii alkış bay bay vs.daha farklı bir beceri.
Evet aslan nerede diyorum ya da maymun nerede falan dönüp gözleriyle gösteriyor. Resimlere ilgisi vardı ben de biraz uğraştım öğrendi ama herhangi bir el hareketine hiiç ilgi duymuyor.Hayvanları isimlerine göre mi gösteriyor
Çok güzel, vakti var demek ki bekleyeceğiz artık sağol canımEvet aslan nerede diyorum ya da maymun nerede falan dönüp gözleriyle gösteriyor. Resimlere ilgisi vardı ben de biraz uğraştım öğrendi ama herhangi bir el hareketine hiiç ilgi duymuyor.
Leke öncesi ateş oldu mu canım biz de yaşadık ama önce ateşlendi 6 . Hastalıkmış bizimki
Ben de ayniyim canım. Saat başı kalkıp yanında istio beni. Çareyi yanımda yatırmak da buldum. . Gece bi baktım sırtımı donmusum yavruma elimi bi attım minik bi el arkamda duscek ezecem korkusuyla zombilikte çığır acicamBugun de zombi.gibiyim anlicaniz. Saat.basi kalkmak ta.neyin.nesi. nerede o 5-6 saat uyuyan cocuk nerede bu çocuk! ?
yeos ayni sey bizdede oldu boynunda basladi tum vucuda yayildi hafta sonu hastaneye goturduk dojtir alerjik dedi ama farkli bir sey vermedim siguga sicaga bilealerjisi olabilir dedi sonradan anladim ki evim o ara cok sicakti bide kuzumu ust uste giydirdim yatagida petegin dibinde teriyle alersik olmus doktor iki tane krem verdi onlari kullabiyorum baya bir gecti doktir ozellikle soyledi kat kat giydirmeyib diye cuma kontrole gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?