Yumurtayı epeydir veriyorum canım. Ondan değil. Her nedense yeğenimde de çıktı aynısı... Bekliyorum, inş geçer hemrn
inşallah canım acil şifalar küçügüne..
Ben de ayniyim canım. Saat başı kalkıp yanında istio beni. Çareyi yanımda yatırmak da buldum. . Gece bi baktım sırtımı donmusum yavruma elimi bi attım minik bi el arkamda duscek ezecem korkusuyla zombilikte çığır acicam
valla bir süredir böyleyiz verocum. iyi geceler çayı almıştım içiremedim.
eşim yedirip içirmekte çok başarılı. dün bir kücük çay bardagının 3/2 ini içirdi.
20.00 de yatmıştı 20.45 te uyandı. 23.30 da zar zor uyuttum ama 05.30 a kadar aralıksız uyudu
tabi bende uyudum.
ayy aralıksız 5 saat uyku ne güzelmiş.
bugün daha iyiyim şükür.
şu çayı deneyin bence..
yeos ayni sey bizdede oldu boynunda basladi tum vucuda yayildi hafta sonu hastaneye goturduk dojtir alerjik dedi ama farkli bir sey vermedim siguga sicaga bilealerjisi olabilir dedi sonradan anladim ki evim o ara cok sicakti bide kuzumu ust uste giydirdim yatagida petegin dibinde teriyle alersik olmus doktor iki tane krem verdi onlari kullabiyorum baya bir gecti doktir ozellikle soyledi kat kat giydirmeyib diye cuma kontrole gidicez
geçmiş olsun canım.. çocukları çok bunaltmayalım. biz ne kadar giyiniyorsak onlara sadece 1 kat fazlası yeter.
benim doktorum da sıcaklayacagına üşüsün diyor.
geçen 18 derece sıcaklık dışarda aile saglıgı merkezinde bir bebek gördüm 6 günlük.
kalın battaniyeler ve o eski usul çanta içinde çocuk görünmüyor. yetmemiş en üstüne de bir battaniye daha atmışlar.
bebegi görünce ben isilik döktüm o derece. annesini uyardım ama doktorda uyarmış olmasına ragmen kv örtüyor diyor.
ama yanında kv yok be kadın ac şu çocugun yüzünü hava alsın. yüzü bile kapkalın kapalıydı. o çantanın bir de kapağı var. yazıktı ya valla...
biz türk anneleri yılandan korkmayız çocugun üşümesi kadar :))
ben üşüyecek diye evi havalandırmayı da bırakmadım, çok kalın da giydirmedim. sadece ayagına bir kat fazla çorap çünkü evimin döşemesi laminant parke değil. ayakları soguk çeker diye o da..
çok şükür bugüne kadar hiç hasta olmadı.
Benim kizim epey oldu canim gel gel babasi yapiyo. Alkis da yapiyo. Artik kendi kendine de yapiyo mesela kirmizi balik sarkisini duyunca hemen alkis yapiyo seviniyo:):)ama bunlar bebekten bebege degisir. Cogu bebek surunurken benimki yeni basladi mesela geri geri surunuyo
benim kızım da alkış yapıyor. ama ellerini çırpamıyor açık değil çünkü parmakları . çok tatlı oluyor
ama geri geri emeklemeye de yeni yeni başladı, ben yürüteçe baglamıştım demek ondan değilmiş :)
bizim de favorimiz kırmızı balık.
altını değiştirirken kıpraştıgında ya da tırnaklarını keserken söylüyorum durup dinliyor.
bir de arı vız vız var tabi :))